hitar_potter написа: Не виждам смислен механичен начин това да се осъществи ...

gesh0898 написа:Как да си изправя релсите на седалката? SDG Patriot.
Ако не става, откъде да си купя нови?
MIKEY MOUSE написа:Предварително признавам пълното си невежество по темата и за това Ви моля -на тъпия ми въпрос дайте умен и изчерпателен отговор.
Въпросът ми е -как действа GPS-а на мобилния телефон-директно чрез спътника или посредством оператора. т.е., ако няма покритие-GPS-а действа ли ,или е ненужна играчка?Надявам се, че разбрахте въпроса ми. Очаквам отговорите Ви , но моля Ви -без да ме пращате да копам на село.
![]()
Благодаря Ви.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
gofren написа:Я сетих се да ви питам нещо.
ТОВА ЛИ Е ТЕМАТА ЗА ЗАДАВАНЕ НА ТЪПИ ВЪПРОСИ?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
MIKEY MOUSE написа:Благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми за телефони с GPS. След получените обнадеждаващи отговори си купих Samsung Galaxy young- и както се досещате, не успях да сваля инструкцията за ползване /или пък съм я свалил и не знам къде"се е скрила"/. От тук голяма молба -към следващия ми тъп въпрос: Моля Ви дайте линк-директен към въпросната инструкция.![]()
Най-покорно Ви благодаря!
MIKEY MOUSE написа:Hell_Man,искрени благодарности за бързия отговор, но ...би трябвало до се досетиш на какво се дължи моята досадност- нисък интелект- в частност- езика, на който е написана инструкцията не ми е от най-познатите /меко казано/.
Благодаря ! Приключвам/за сега/ с тъпите си въпроси.
XaCkBuTukC написа:Може ли да се направи нещо за ръжда по стеншъните ? 2 кръгчета с радиус 1.5 см на единия и 2 с радиус 1 см на другия
Rock Shox Judy 1
XaCkBuTukC написа:Ръждата по стеншъна е вътре в ботуша а след като я изшкуря как да обработя метала за да спре ръждата
rumbala написа:Как да спра цигарите ?
MIKEY MOUSE написа:В крак с темата-като доказан голям тъпанар отново задавам един от най-често задаваните въпроси /с уточнение/:
Как се премахва стара боя?!. Само че моля за практични отговори от хора,които са постигнали макс успех с минимални средства и усилия." Терминатор" и" Дунав "са гола вода. Имало някакви спрейове в магазините за авто бои. Ползвали ли сте ги? Очаквам отговорите Ви.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта