ПП did,благодаря! Ще изпробвам опасната ти рецепта.
PtD написа:И сега логичния въпрос, защо да рискувате да останете без кожа, месо и очи, вместо да дадете съответната сума на професионалист, да ви свали боята?
(извинявам се, ако въпросът не е за тази тема)
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
kimpo1 написа:как мога да сваля едно средно и да го сложа на друга рамка ? (с какъв инструмент)
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
MIKEY MOUSE написа:Прощавайте, но продължавам да досаждам- тук ми се вижда най-безопасно.Изчетох инструкцията за телефон Samsung Galaxy young, но не открих и не можах да кача избраната от мен мелодия /мои файлове/ за тон на звънене. Иска ли някой да ми каже как става номера? Благодаря Ви!![]()
ПП did,благодаря! Ще изпробвам опасната ти рецепта.Мързелът кво ли не прави?!
PtD написа:И сега логичния въпрос, защо да рискувате да останете без кожа, месо и очи, вместо да дадете съответната сума на професионалист, да ви свали боята?
MIKEY MOUSE написа:PtD написа:И сега логичния въпрос, защо да рискувате да останете без кожа, месо и очи, вместо да дадете съответната сума на професионалист, да ви свали боята?
...ами слушай Радио 1-Класическите хитове-ABBA -Money,money,money...
rodopi_biker написа:Защо на спирачките с жила и брони казват механични, а на тези с маркуч и течност хидравлични при полужение, че и при двата вида силата се предава Механично? Не е ли по-правилно общото название да е "механични" със два под-вида -Хидравлични и -Стоманеновъжни (или Жилови) ..
Chroni написа:Абе е тва си е верно тъп въпрос ама се пак ще го задам - За гума 2.35 2.3 външна ... Вътрешната каква трябва да е и може ли да бъде такава обикновенна ? ХД Предполагам че не но просто питам
azze написа:Как се правят принцеси с кайма така че каймата да не се свие и да стане едно малко и тънко кюфте върху филия хляб?Винаги като си купувам принцеси има кайма по цялата филия,а като си ги правя не се получава така.Този въпрос ме тормози.
azze написа:Как се правят принцеси с кайма така че каймата да не се свие и да стане едно малко и тънко кюфте върху филия хляб?Винаги като си купувам принцеси има кайма по цялата филия,а като си ги правя не се получава така.Този въпрос ме тормози.

Chroni написа:Добре де аз ли съм тъп или?? От както се запалих по колела гледам най редовно в youtube стънт.. И сега забелязах че задната им спирачка е в ляво .. Нарочно ли са я разменили или така са си свикнали.. Защото гледам wheelie one hand го правят с лявата ръка - пускат дясната и пак кантарат ХД
Hell_Man написа:Аз карам и мотор и ми е много по-удобно предната да ми е вдясно - не губя ценни секунди да се чудя коя-коя беше.
Затова и ако се кача на чуждо колело винаги питам - да няма фалове
PtD написа:Hell_Man написа:Аз карам и мотор и ми е много по-удобно предната да ми е вдясно - не губя ценни секунди да се чудя коя-коя беше.
Затова и ако се кача на чуждо колело винаги питам - да няма фалове
И аз карам... ама някак си превключвам напълно автоматично. Никога не ми се е случвало да ги объркам.
qwerty42 написа:Мисля, че знам отговора на моя въпрос, но тъй като не ми харесва - ще питам все пак xD
Баща ми и брат ми бяха взели моето колело ии... го върнаха Така.
Има ли някаква оправия, закърпване на проблема? Или да си търся нова задна гума?От какво се е получило така? защото те нямат обяснение xD
Благодаря!

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта