TheAnimal написа:Това че са модератори в мтб моментално им дава зелена светлина пред девойките и те сами си свалят бельото.
Ozzie написа:има и такива дето ходят без бельо...
Ozzie написа:TheAnimal написа:Това че са модератори в мтб моментално им дава зелена светлина пред девойките и те сами си свалят бельото.
има и такива дето ходят без бельо...
КРЕК - КРАСИМИР КИРИЛОВ
Категория: Велосипеди, мотопеди, мотоциклети и АТВ
Специализиран магазин за велосипеди, мотопеди, камини и битова техника"
shaady написа:@Burned - мерси за вътрешната ти гума, която Fanatico ми даде да си направя чейнстей протектор!![]()
frantishek написа:Благодарение на Тодор с:
r1nftw написа:Утре понеже е работен ден, лифтът дали работи??
downhillman написа:Тази тема е за снимки на bottom out-нати колела, който има снимки да качва тука за да се порадваме на смачкани колела кат мекица.Нека да започна пръв:
gesh0898 написа:Питам с абсолютно спокоен тон и просто искам да получа обяснение.
Ozzie написа:gesh0898 написа:Питам с абсолютно спокоен тон и просто искам да получа обяснение.
Получи го.
Повече няма какво да обяснявам.
hitar_potter написа:[
Е то тогава да се изтрие направо цялата тема.. И покрай нея и Bike Girls
CocaCola написа: господинът като за първи ден ни накара да тичаме 600 метра и да направим по 20 лицеви опори![]()
![]()
![]()
... добре,че имаме 1 път в седмицата
;д
msniki написа:CocaCola написа: господинът като за първи ден ни накара да тичаме 600 метра и да направим по 20 лицеви опори![]()
![]()
![]()
... добре,че имаме 1 път в седмицата
;д
Само толкова ли ?
Миналата година при нас - 850 м плус 40 лицеви без почивки.
Тази година не ми се мисли.....
r1nftw написа:Педалите не са същите като на линка.Тези от линка имат по 3 пина по средата(на оста).А тези от обявата имат по 4.
royalracing написа:r1nftw написа:Педалите не са същите като на линка.Тези от линка имат по 3 пина по средата(на оста).А тези от обявата имат по 4.
royalracing написа:Евгени,няма да спамя там,но ще го направя тук защото темата е за това![]()
Живей си с илюзиите,че си победил словестната битка,развивай си венците на резба с екстрактор за курбели и си трай,имам чувството,че през цял ден си пред компютъра и се чудиш коя обява да пуснеш в некоректни...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Antares написа:Не, казвам го от позицията на обикновен човек, който не обича да намесват близки нему хора в подобен контекст и по подобен начин. Особено и след като едната ми баба е мъртва от доста време, а другата не знам колко още й остава.
Не мисля, че е необходимо да съм про, или каквото и да е било, за тази цел.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта