presiqn написа:Баба ми си взе някъв лаптоп DEEL незнам къв модел даже не съм го и виждал,ама не може да пише на български (не български с фонетица а обикновенния). Смисъл долу натиска на BG ама се пише на Английски.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
PtD написа:Само до 2000 ли

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!exiteyes написа:Мога ли да си взема наложения платеж днес, след като нещото което човека е купил е станало днес. Т.е вчера съм го пратил и днес е взето. Фирмата е Еконт.
exiteyes написа:Мога ли да си взема наложения платеж днес, след като нещото което човека е купил е станало днес. Т.е вчера съм го пратил и днес е взето. Фирмата е Еконт.
Tonkataa написа:Някой може ли да ми обясни какво е Motion Control ?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Tonkataa написа:Някой може ли да ми обясни какво е Motion Control ?
http://www.mtb-bg.com/index.php/products/news/685-news00269
Wankata написа:Ако минавам от 8 на 9 скорости веригата трябва ли да се сменя ?
did написа:Wankata написа:Ако минавам от 8 на 9 скорости веригата трябва ли да се сменя ?
да.
trevichkoto_90 написа:Защо да трябва да се сменя?
trevichkoto_90 написа:Защо да трябва да се сменя?
Аз си карах половин сезон с верига за 7скорости на 9скоростен монтаж!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта