SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот r1nftw » Нед Окт 16, 2011 9:08 pm

viewtopic.php?f=16&t=98615 А неееее.Това е моята рамка!!Рамката, с която започнах :love: :love: :love: :love: не мога да повярвам, че отново я виждам.Някак си е яко да видиш първата си рамка.Че и със същите курбели,средно и ухо.Помня дори как го счупих.Само дето рамката е 09 модел, не 2010 както е писано.Това й е 4-ти собственик.Ох, искам си я. :love: :love:
Intel core i7 920 @4,1GHZ Sapphire HD7870 Ghz edition OC @1250/1600
Аватар
r1nftw

Рейтинг: 1244

Мнениеот Esoteric » Пон Окт 17, 2011 11:44 am

r1nftw написа:Ох, искам си я. :love: :love:

ами купи си я. продава се. ;)
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот r1nftw » Пон Окт 17, 2011 12:44 pm

Ем да де, но съм с по-висок клас твърда рамка и не знам тази какво ще я правя :D
Имаме е*аси учителката по Физика.Пита какво е динамометър и аз веднага се сетих за динамометричния ключ и отговорих, че това измерва сила на стягане.Тя:-Изобщо нищо не ти се разбира от това, което каза.След 2 секунди на дъската:Динанмометър-силометър.Промъвлих тихичко, че казах същото и тя.... :xx(:
Едит:После вижда, че един съученик не е с тетрадка голям формат, развика се и каза следващият път да се "яви" при нея с родител.... :eek3:
Аватар
r1nftw

Мнениеот Esoteric » Пон Окт 17, 2011 1:54 pm

в известен смисъл е права. името идва от "дина", което на гръцки означава "сила". тоест уред, за мерене на сила.
ти си дал частен случай, не дефиниция, а тя просто е искала да се заяжда. не й се давай! всички физички са такива. вервай ми! ;)
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот did » Пон Окт 17, 2011 2:03 pm

r1nftw написа:Ем да де, но съм с по-висок клас твърда рамка и не знам тази какво ще я правя :D
Имаме е*аси учителката по Физика.Пита какво е динамометър и аз веднага се сетих за динамометричния ключ и отговорих, че това измерва сила на стягане.Тя:-Изобщо нищо не ти се разбира от това, което каза.След 2 секунди на дъската:Динанмометър-силометър.Промъвлих тихичко, че казах същото и тя.... :xx(:
Едит:После вижда, че един съученик не е с тетрадка голям формат, развика се и каза следващият път да се "яви" при нея с родител.... :eek3:

Учителката ти е била права. Ти си прочети пак учебника. В природата има много сили. Силата на стягане е по-скоро инженерно, отколкото физично понятие. Динамометърът мери всякакви сили (да, всякакви СИЛИ, а не само "сили на стягане").

Твоят отговор е все едно да те попитат, какво се мери с метър, а ти да отговориш "дължина на колчето на велосипедна седалка". А всъщност, верният отговор е "дължина".

Колкото до изискването за формат на тетрадката - също е права.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Yavkata » Пон Окт 17, 2011 3:16 pm

Злите даскали -физици vs добрите даунхилъри :nuts: :eyebrow:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот vvvaaal » Пон Окт 17, 2011 4:08 pm

Спи ми се. :sleeping: :sleep: :knockou:
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот naskoj » Пон Окт 17, 2011 4:53 pm

абе то и моята по физика е една малоумна овца . изпита няколко момичета и тя такива въпроси задава че направо и аз не ги разбрах ( аз съм един от най-добрите по физика в класа ) и после каза "напиши си двойка в бележника и дай да се подпиша " и момичето се разплака
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот kubetata » Пон Окт 17, 2011 7:02 pm

Що се плашите от дъжда толкова много? На места водата стигаше само до арката на 6-ците... :D
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот Ozzie » Пон Окт 17, 2011 7:11 pm

btw, за утре във Варна е обявен не учебен ден
http://www.moreto.net/novini.php?n=150059
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот r1nftw » Пон Окт 17, 2011 7:22 pm

http://sinoptik.bg/burgas-bulgaria-100732770 това дали е вярно?В София 6м/сек се усеща вледеняващ през зимата, в Бургас не си представям как е :cold: :cold:
Аватар
r1nftw

Мнениеот mitaka_7 » Пон Окт 17, 2011 7:26 pm

Ееее утре е неучебен ден :agree: Мислех да отида с лодка на даскало :D
Аватар
mitaka_7

Рейтинг: 1229

Мнениеот Ozzie » Пон Окт 17, 2011 7:41 pm

то не пречи да излезеш да гребеш по улиците
:evil:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот psixopat » Пон Окт 17, 2011 8:27 pm

Ozzie написа:шИ спечелиш, ама таратанци
И от кога 3.50 е оценка за хвалене? :banghead:

Ами..от когато "нещо" се обърка в системата. :look: В училище до там сме го докарали, че не само не пишат забележки, отсътвия и тем подобни, а и не оставят на изпит хора, които очеизвадно трябва да са с двойки. :xx(: И разбира се..как да гонят като на всеки ученик се гледа като на нещо за което ти плащат.В тоя ред на мисли тази година приемаха хора в 8-ми клас, които дори не са ходили на изпити, само за да съберат 18 човека за паралелка. :dontknow: Добре че ми остава още една година и приключвам..само да се надяваме със същите учители, защото за 4 години смених три класни.Май само по ФВС сме със един и същи учител от 8-ми клас до сега.

П.П Един виц..
-Каква е разликата между докторите и учителите
-Докторските грешки не се разхождат по улицата. :rofl:
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот prokalnatiq » Вто Окт 18, 2011 9:07 am

Скоро време Сливен ще остане без дървета. Немога да проумея защо за Сливен няма обявен никакъв код (жълто или оранжево), вярно ние сме свикнали на голям вятър, но сега пак си духа яко - 122км/ч.
На всеки 5-10 метра има изкоренено или счупено дърво. Няма да се учудя ако загубим и "Стария Бряст". :crazy:
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот naskoj » Вто Окт 18, 2011 10:48 am

ThugLife написа:http://vbox7.com/play:f92ad1a9dc Sorry,ако е поствано. :D

точно това гледах . клипа е як и на мен ми се иска да скоча така .
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот prokalnatiq » Вто Окт 18, 2011 1:11 pm

След като ми изгоря уредбата (която още е гаранционна), я заведох в сервиза който ми казаха TECHNOPOLIS. Датата беше 19.09.2011. В гаранционните условия пише, че ако в срок от 1 месец не бъде отремонтирана, трябва да се смени с нова (същият модел), или друг с доплащане, в краен случей връщане на стойността на стоката. на 14.09.2011г. ходих в сервиза, и ми се оправдаха че още не били я оправили защото се оказало че и друга част е прецакана. Тогава обещаха понеделник (вчера) да е готова и щели да ми се обадят. Не ми се обадиха, и днес отивам да видя какво са направили. И познайте - били им пратили грешна част! Питах дали ще ми бъде подменена уредбата, защото утре се навършва 1 месец, а той най-нахално ми отговори че за фирми това условие не важало. Аз го питах а защото го пише в гаранционната карта (с подпис и печат от магазина), което е 1вид договор. Той най-нагло ми каза че сме били фирма и че не го интересува и че дори да подадем жалба в КЗП нищо няма да направят защото сме фирма. Кое е вярно и в този случей какво мога да направя? Проблема е , че точно утре свършва гаранцията. От сервиза ми дадоха бележка в която пише на коя дата са я приели. Това означава ли че може да се удължи гаранцията, заради престоя в сервиза?
Моля някой който е по на Ти с това да ми помогне.
Благодаря! :beer:

Мисля да отида направо в Технополис и да ги разпитам какво може да се направи, но незнам дали ще има резултат. :xx(:
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот veskoz » Вто Окт 18, 2011 1:22 pm

1. Има 3 дни дефектация (срок за диагностициране на повредата), демек не изтича точно когато си мислиш.
2. Дори да получиш нов уред, продължава гаранцията на стария.
3. Това с доставката на грешна част е тъпо, защото сервиза може би няма вина за издънката на гъзоръкия вносител, НО ти - още по-малко. Гадното в случая е че трябва да чакаш още 1 месец за доставка на правилната част (4 седмици от чужбина от които поне 1 е застраховка).
4. Т'ва с фирмата нещо не го вдявам? К'во като е на фирма?! Има ли гаранция?! Пише ли в нея за това "изключение"?!

Чети и ги гони!

п.п. Нещо което работи - почвай да звъниш на досада при вносителя. Ще им писне и ще ти я сменят. Все пак имаш право!
Споделям опит. Работя в сервиз. ;)
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот prokalnatiq » Вто Окт 18, 2011 1:48 pm

За гаранцията знам че си продължава от старата, но самият престой в сервиза не трябва ли да се добави към гаранционния срок. Все пак през това време няма как да ползвам уреда. :dontknow:
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот Daniel Panev » Вто Окт 18, 2011 2:08 pm

veskoz написа:4. Т'ва с фирмата нещо не го вдявам? К'во като е на фирма?! Има ли гаранция?! Пише ли в нея за това "изключение"?!

Т'ва с фирмата значи, че КЗП няма (защото не може) да вземе отношение по случая. В такива случаи си се прилага ЗЗД на общо основание.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот veskoz » Вто Окт 18, 2011 2:26 pm

Daniel Panev написа:Т'ва с фирмата значи, че КЗП няма.

Това да, но условията в гаранцията дори не предполагат намесата на КЗП. ;)
Аватар
veskoz

Мнениеот BurNiNg_IcE » Вто Окт 18, 2011 4:17 pm

Little help? :beer:
Търси такова нещо http://www.overstock.com/Home-Garden/Dr ... oduct.html от България или Англия, цената не е от значение, ама трябва да е при мен до 7 ноември, че съм го обещал на 1 прятелка за РД...тааа помагайте, че аз съм без никакви идеи в момента... :V: :xx(:
Може и някаква подобна, но идеята да е същата. :D :popcorn:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот Gasolin » Вто Окт 18, 2011 6:26 pm

BurNiNg_IcE написа:Little help? :beer:
Търси такова нещо http://www.overstock.com/Home-Garden/Dr ... oduct.html от България или Англия, цената не е от значение, ама трябва да е при мен до 7 ноември, че съм го обещал на 1 прятелка за РД...тааа помагайте, че аз съм без никакви идеи в момента... :V: :xx(:

Направи го сам... ще е още по-як подарък. :D
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот BurNiNg_IcE » Вто Окт 18, 2011 7:53 pm

Gasolin написа:
BurNiNg_IcE написа:Little help? :beer:

Направи го сам... ще е още по-як подарък. :D

Май, май натам отиват нещата... :D :agree:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот Ozzie » Вто Окт 18, 2011 8:42 pm

@бърнинг
Вземи снимката, отиди в някое шивашко ателие и покажи какво искаш. Смятам ще са достатъчно кадърни да сътворят нещо.
Аватар
Ozzie

Мнениеот Alex Madman » Вто Окт 18, 2011 10:52 pm

Бляяяя, мразя китайците и гадните им захранвания! Тва дето мъча в момента има някакъв 120мм вент, чиито лагер е станал на сол. Резултата е комп, дето звучи като ранен носорог и единствения начин да го накарам да мълчи е да го държа надолу с главата. :crazy:
Нямам търпение да видя физиономията на сестра ми утре сутринта, като го види така. :evil:
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот Antares » Сря Окт 19, 2011 8:12 am

Поклон:
Изображение
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот veskoz » Сря Окт 19, 2011 8:20 am

Респект! :peace:
Аватар
veskoz