Мajnata написа:които дажа тука миноси пи6ката му да исъхне дано
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
foxracingshox написа:На горния пост имам минус![]()
![]()
Моля ви не давайте минуси,че майната си е написал
Мajnata написа:които дажа тука миноси пи6ката му да исъхне дано
и за да не е офф:може ли едно плюсче
oxliova написа:Не съм писал отдаавна в тази тема за това ако може плюсче
THEZOGGO написа:@did
Опааа, имаш плуЖ ;p
![]()
![]()
Antares написа:Аз пак ще припомня - видя ли в тази тема някой с рейтинг над 1000 (тоест имащ възможността да пише във всички секции) да проси плюсчета - моментално му давам минус. Ако някой не ме е изпреварил.
BurNiNg_IcE написа:Antares написа:Аз пак ще припомня - видя ли в тази тема някой с рейтинг над 1000 (тоест имащ възможността да пише във всички секции) да проси плюсчета - моментално му давам минус. Ако някой не ме е изпреварил.
@ Fanatico![]()
dEcLiNe написа:BurNiNg_IcE написа:Antares написа:Аз пак ще припомня - видя ли в тази тема някой с рейтинг над 1000 (тоест имащ възможността да пише във всички секции) да проси плюсчета - моментално му давам минус. Ако някой не ме е изпреварил.
@ Fanatico![]()
Чакай сега, 1000 пак не е достатъчно.Във веломеханик изискването е 1100!![]()
![]()
![]()
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
papi007 написа:p.s. защо не напавим задълже плюса на хората, писали в темата... Та те (ние) сме истински даджай!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта