did написа:Аз си мислех, че след като няма българин, който да не е ходил там....
Със сигурност има българи които не са ходили там и слава Богу!
did написа:Аз си мислех, че след като няма българин, който да не е ходил там....
ezdach написа:Viproz za vilka
Zdrasveite iskam da pitam sthoto sim nacinaesth koq vilka e po hubava da si kupq вилка Manitou Black ili XCR .
bobsata123 написа:Колелото е в перфекто състояние,на 4 месеца.
Има 2 межани4ни дискови спира4ки Promax
Вилка Zoom CH 650 DH 100 мм
Централния амортисиор е сменян с малко по-качествен
Оптегач Shimano Tourney 21 speed
Колелото има още 2 години гаранция
Ето малко снимки ....
за контакти ...
за още снимки пищете на скупа
еми незнам какво я направиха.По въпроса нямам сичко и е добре на каплата сиг не хваща добре вилката там одоли ли кфо :@
Продава се гореспоменатат вилка, работи лично, но има и проблеми.Изшкурена е за пребоядисване.
allstars написа:Кои беше тоя в ПЛД с scott high octane кам 15:00 на кръстовището преди съединение ? Без каска , с кафяв слидчер (ако така се пише)
Antares написа:Фирма "Дъглас" са турци!
kubetata написа:Продавам колелото си зашото минавам на по-висок клас !
Вилка RST Gila T5 без луфтове,работи перфектно за този клас вилки има една даскотина по левиа боруш но е повърхностна и няма лепенки.
Рамка Спринт Аполон 2008 17 инча от по-ниските аполони става за дърт с подсилка на челото има драскотини но нищо сериозно няма лепенките но аз сам и направил що годе приличен вид!
Капли обикновенни спирнт подсилени не са нищо особено!
курбелите са два различни за смяна са но има още живот в тях на десниа сам отстранил третиа венец!
педали вп без пънчета но са доста здрави!
кормило фън пребоядисано сиво!
лапа някаква от 30лв.
преден оптегач няма задниа седи само да опъва веригата колелото ее сс една спирачка на снимлите но давам и предната също така давам и комбинирани скорости!
fantom написа:""" Капли обикновенни спирнт подсилени не са нищо особено! "" Ние вече и на каплите ли им прайме заваркиАз съм яко изостанал..Сега ще хода да я подсиля главината и шината да не ми прави подбивки
![]()
Колело направено за скокове,предна и задна хидравлика,усилени капли,ченгаит ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
ko6mario1 написа:На мо ко то при компресията имаш три гумено О пръстена най горния или средния при профилактика се късат в железарийте ги имапс теем или ride е бохера а и къде тече от врътката или от семерингите
webster1102 написа:Колело направено за скокове,предна и задна хидравлика,усилени капли,ченгаит ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
:)D0MNH!LL F0R3V3R(:(:
Хидравлична сперачка + диск - 70 лв
от extreme_attack » Пет Ное 26, 2010 9:53 pm
Продава се хидравлична сперачка ... сменени накладки и масло ... почти не е карано с нея
В Стара Загора е ...
снимки на скаип: denkabekam или телефон за връзка 0885150567
Продавам накладки за Avidd bb7 хидравлична
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта