Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот moonlight » Пет Окт 15, 2010 12:14 am

fastera2 написа:Аз съм най-прав,когато съм седнал,но това е друга тема ! :D

Нека да си кажа и аз нещичко по темата....Вечерта ми беше ЧУДЕСНА !Романтична вечеря приготвена за мен и един от най-добрите ми приятели от нашите приятелки,които от своя страна са най-добри приятелки.Останахме приятно изненадани.Всичко беше чудесно.Беше направено отчасти в моя чест,защото в Неделя заминавам за чужбина.Тъжно ми е,че заминавам... :bawling: Живота е пълен с обрати,но съм оптимист!-зная,че като се върна ще ме чака ТЯ -най-прекрасното момиче на света!Може да ви звучи крайно наивно,но съм сигурен в нейните чуства към мен.

Фастър, ти всъщност видя ли ги да я готвят тая вечеря? :D Не искам да ти развалям романтиката, ама предполагам си чувал за доставки по домовете :lol: Аз не видя ли с очите си, не вервам !
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот taurus13 » Пет Окт 15, 2010 8:10 am

Ще те чака...Да-а-а! - ако заминаваш за месец и нещо....Ако е за повече, може да подържаш интереса, като пращаш по някоя кинта... :evil:
Добре, де малко съм циничен.
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sartor » Пет Окт 15, 2010 8:49 am

@Фастър

Да бе, колкото мен ме чакаха... за един месец беше ОК, след това изобщо не искаше да ме чуе. Сори, ама съм реалист.... :idea:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот fastera2 » Пет Окт 15, 2010 9:07 am

Започвам да отговарям на всеки поотфелно :

1.hitar_potar Мен трябва да ми забранят достъпа до секцията бла-бла,че много се разнежвам в него... :rofl:

2.moonlight В част от твоя пост има нещо вярно.Не са доставки по домовете обаче...Всичко беше направено с много желание,любов и обстановката беше прекрасна. :^: Щом съм се почуствал добре няма значение останалите подробности.Усещането беше невероятно и всичко беше прекрасно .

3.taurus13 Не бих казал ценичен-все пак всеки има право на мнение.За парите и дума да не става-не е от тези,които магазинчетата им са втори дом.Времето ще покаже всичко.Оптимист съм за тази връзка!Не искам да задълбавам темата,че ще ме хване пак носталгията-тези дни нещо се скофтвам....

4.Sartor Тук работите са различни.Нямам основание да споря с теб,защото си го преживял.Както казах по-горе съм оптимист,но ако стане нещо ще се радвам и двамата да сме щастливи няма значение,че не сме заедно.Все пак това е опит,който ти помага занапред в живота.Знам много съм наивен...
Последна промяна fastera2 на Пет Окт 15, 2010 9:12 am, променена общо 1 път
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот skiman » Пет Окт 15, 2010 9:10 am

От цялото описание схванах, че си бил сам с две жени, те са те хранили и поили...продължението? :popcorn:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот fastera2 » Пет Окт 15, 2010 9:14 am

skiman написа:От цялото описание схванах, че си бил сам с две жени, те са те хранили и поили...продължението? :popcorn:

Ще се хвърля от някъде :D .Аз бях с моята приятелка,а един от най-добирте ми приятели с неговата.Мястото беше едно и също.Изненадата беше от тяхна страна.Казах всичко накратко !А и какво си се приготвил с тези пуканки,сейноче ще разказвам всичко с подробности :D .
fastera2

Мнениеот outfaced » Пет Окт 15, 2010 9:22 am

Sartor написа:@Фастър
Да бе, колкото мен ме чакаха... за един месец беше ОК, след това изобщо не искаше да ме чуе. Сори, ама съм реалист.... :idea:

що бе, мен ме чакаха ... 6 месеца ... и кат са върнах скъсах ме :lol:

Хората имат навика да се променят, а като не го правят заедно понякога изненадата е голяма :)
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот fastera2 » Пет Окт 15, 2010 9:25 am

Водите ме до отчаяние :bawling: ...Дано при мен да не се случи така!
fastera2

Мнениеот Ozzie » Пет Окт 15, 2010 10:18 am

outfaced написа:
Sartor написа:@Фастър

що бе, мен ме чакаха ... 6 месеца ... и кат са върнах скъсах ме :lol:

колко познато.. :emlaugh:
и мен ме чакаха половин година, макар че някъде по средата се прибрах за седмица
след като се прибрах окончателно изкарахме още 8-9 месеца иии.... асталависта бейби
схит хапенс
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Sartor » Пет Окт 15, 2010 10:50 am

@ Ozzie & Outfaced
Явно това е доста често срещано... за това шефовете във фирмата се опитват да ни сватосат с колежките - добре, че не съм толкоз зле и съм взел пуканките на бюрото, галя нежно байка и гледам представление... Обикновено съм на първия ред. :popcorn:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот PtD » Пет Окт 15, 2010 11:01 am

outfaced написа:
Хората имат навика да се променят, а като не го правят заедно понякога изненадата е голяма

Eй това трябва да го напишат със големи златни букви някъде. :agree:

А пък хората (за добро или зло) почти никога не се променят заедно, така че... :deal:

П.П. Затова смятам, че човек следва да се обвързва след 30-те - тогава темпът на промяната се е забавил и има по-малко изненади!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот skiman » Пет Окт 15, 2010 11:07 am

fastera2 написа:Изненадата беше от тяхна страна.

Мъхъм...и? :popcorn:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Пет Окт 15, 2010 2:04 pm

Утре..... :liplick: :eyebrow:
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Мнениеот ico 1 » Пет Окт 15, 2010 5:41 pm

@ ИНОПЛАНЕТЯНИН, и на теб ли ще ти нареждат маса? :eyebrow:

П.П. Една бивша приятелка преди години ми беше спретнала романтична вечеря. Наядох се и се напих хубаво с вино и ракия. После съм заспал на дивана до масата и съм се завил с покривката.
Баси и говедото гадно - оставила ме да спя развит, а отгоре на всичко не прибрала масата и не измила чиниите!
Аватар
ico 1

Мнениеот PtD » Пет Окт 15, 2010 10:24 pm

@ico, е тва са жените, баце. Ти ги обичаш и уважаваш, а те пет пари не дават за теб! :lol:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот daf4ov » Пет Окт 15, 2010 10:52 pm

Ето това трябва да се напише с големи букви някъде :)
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Пет Окт 15, 2010 11:49 pm

ico 1 написа:@ ИНОПЛАНЕТЯНИН, и на теб ли ще ти нареждат маса? :eyebrow:

П.П. Една бивша приятелка преди години ми беше спретнала романтична вечеря. Наядох се и се напих хубаво с вино и ракия. После съм заспал на дивана до масата и съм се завил с покривката.
Баси и говедото гадно - оставила ме да спя развит, а отгоре на всичко не прибрала масата и не измила чиниите!

:rofl: :rofl: :agree: Всички мъже сме говеда бре - кога ще го разберат тия женски :D...божеее, много съм пиян да ви кажа :beer: мото-кръчмата не ми прости :rofl:

Сърдечни поздрави за всички истински веселяци : :hbang2: :viking: :hbang2: :viking:
http://www.youtube.com/watch?v=mkZufiW8ddg
http://www.youtube.com/watch?v=XOKbhQbvpPA
http://www.youtube.com/watch?v=AbcwOHvoZbA
http://www.youtube.com/watch?v=JFBYIT4fvcY
http://www.youtube.com/watch?v=xv5B6DwSpu8
:evil: ......
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Мнениеот ico 1 » Съб Окт 16, 2010 11:02 am

Не е така. Говедото е тя. Да се напиеш е човешко, но да не завиеш спящ човек не е човешко. Искала е нещо от мен, но като не я е огряло се е озлобила. Точка, да припада! :D
Аватар
ico 1

Мнениеот sprinta » Съб Окт 16, 2010 10:46 pm

Оставете тия пиянски истоии, :D и кажете как се прави впечатление на момиче при положение 4е още 3-ма я харесват? :D
Аватар
sprinta

Рейтинг: 1118

Мнениеот PRobably » Съб Окт 16, 2010 10:52 pm

Не и обръщаш внимание,но показваш че имаш интерес. :rofl:
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот sprinta » Съб Окт 16, 2010 10:58 pm

PRobably написа:Не и обръщаш внимание,но показваш че имаш интерес. :rofl:

И как да й покажа че имам интерес към нея като не й обръщам внимание? А и не ми се струва много добра идея като имаш предвид че още 3-ма са й хвърлели око. :boggled:
Аватар
sprinta

Мнениеот moonlight » Съб Окт 16, 2010 11:35 pm

Бъди пич.
Аватар
moonlight

Мнениеот PRobably » Съб Окт 16, 2010 11:36 pm

пфф определено не се прави на ''пич''..Ти си измисли как да покажеш,че имаш интерес но само толкова,недей да тичаш по нея цял ден.
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Мнениеот moonlight » Съб Окт 16, 2010 11:51 pm

PRobably написа:пфф определено не се прави на ''пич''..Ти си измисли как да покажеш,че имаш интерес но само толкова,недей да тичаш по нея цял ден.

Ти какво разбираш под пич и защо си го сложил в кавички? И кой говори за правене? :dontknow:
Аватар
moonlight

Мнениеот sprinta » Съб Окт 16, 2010 11:55 pm

moonlight написа:Бъди пич.

Идеята не е добра, но съвета на PRobably не е лош. :agree:
Аватар
sprinta

Мнениеот sprinta » Съб Окт 16, 2010 11:57 pm

moonlight написа:
PRobably написа:пфф определено не се прави на ''пич''..Ти си измисли как да покажеш,че имаш интерес но само толкова,недей да тичаш по нея цял ден.

Ти какво разбираш под пич и защо си го сложил в кавички? И кой говори за правене? :dontknow:

А ти какво разбираш под ПИЧ? Защото бъди пич и прави се на пич са две различни работи.
Аватар
sprinta

Мнениеот did » Съб Окт 16, 2010 11:59 pm

sprinta написа:А ти какво разбираш под ПИЧ?

http://www.google.bg/images?q=%D0%BF%D0 ... 80&bih=610

Не е като да няма разнообразие :D
Последна промяна did на Нед Окт 17, 2010 12:08 am, променена общо 1 път
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот PRobably » Нед Окт 17, 2010 12:03 am

did написа:
sprinta написа:А ти какво разбираш под ПИЧ?

http://www.google.bg/images?q=%D0%BF%D0 ... 80&bih=610

Не е акто да няма разнообразие :D

Изображение

муаааххахахахахахахахахахаххахахаха :lolup: :lolup: :lolup: :lolup: :lolup: :lolup:
Аватар
PRobably

Мнениеот sprinta » Нед Окт 17, 2010 12:07 am

Вий вече на базик зехте въпроса. :smash:
Аватар
sprinta

Мнениеот moonlight » Нед Окт 17, 2010 1:42 am

Пич = приятен за общуване, добър и интересен събеседник, отворен към другите хора и към света като цяло, със собствени принципи, стил, мнение, хобита и интереси, позитивен, добронамерен, скромен, сериозен, трудолюбив, възпитан, толерантен, широко скроен, внимателен, съобразителен, точен, коректен, отговорен, самокритичен, тактичен, джентълмен

Анти-пич = лигав, клоун, на мама детенцето, големия мъжкар, всичко мога - всичко знам, дървен философ, простак, невъзпитан, имитатор, агресивен, досаден, нахален, манипулативен, прилепчив, обсебващ, слабохарактерен, безпринципен, несериозен, безотговорен, мързелив, груб, заядлив, злобен, надут, самовлюбен, егоист, дребнав, темерут, непукист, хомофоб, слагач, подмазвач

Просто се дръж мило и готино с нея, обръщай и внимание, слушай я като си говорите, дръж се приятелски, но без да точиш лиги с отворена уста. Недей да и се подмазваш, да я зарибяваш с ласкателства, да я подкупваш с услуги и др., да я преследваш или да я търсиш постоянно. Не коментирай други момичета в нейно присъствие, особено бивши гаджета и особено ако имаш кофти неща за разказване - да обиждаш жени, които и да са те, не се приема добре. Не се заяждай с нея, не се дърляй, не се налагай на всяка цена - бъди ларж и я остави дори да не е права понякога. Не си коментирай сексуалните подвизи на всеослушание, бъди дискретен. Не се прави на интересен, не си придавай излишна важност и не се надувай. Бъзикай я, но не грубо и гадно, внимавай да не я обидиш без да искаш. Всъщност тва цялото нещо го прави не само с нея, а с всички момичета ;) И внимавай да не се нахендриш в графа 'приятели' - от там излизането е почти невъзможно.

Айде ако се сетя за още нещо ще пиша пак :lol: Нека силата бъде с теб!

П.С. Относно конкуренцията - дръж се спортсменски :lol: Без мръсни номера и злословене по техен адрес, прави лошо впечатление.
Аватар
moonlight

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла