azze написа:Придобих "байкърски" тен - личи си къде са били ръкавиците,наколенките и чорапите ми.
hitar_potar написа:azze написа:Придобих "байкърски" тен - личи си къде са били ръкавиците,наколенките и чорапите ми.
пффф, тоа пъ! мене ми се познава де ми стои часовника бе от 2 месеца бе, ооооче!
azze написа:Не искам да я кастрирам.Имало някакви хапчета против разгонване или нещо подобно.Днес ще взема едни и се надявам скоро да спя спокойно.
hitar_potter написа:azze написа:Не искам да я кастрирам.Имало някакви хапчета против разгонване или нещо подобно.Днес ще взема едни и се надявам скоро да спя спокойно.
Хапчетата повече съсипват, според мен
PtD написа:Днес в продължение на 100 км ме валя порой, град, дъжд, порой, дъжд, дъждец, дъжд, дъжд.
azze написа:Котката е разгонена и не спира да мяука!!!Май няма да се спи тая вечер.
Alpina написа:PtD написа:Днес в продължение на 100 км ме валя порой, град, дъжд, порой, дъжд, дъждец, дъжд, дъжд.
A се оплакваше за онова преди 3 дена
PtD написа:Днес в продължение на 100 км ме валя порой, град, дъжд, порой, дъжд, дъждец, дъжд, дъжд.
DenisMutlu написа:Изгорях на плажа
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта