Сега разбрах колко много губя

TheAnimal написа: ...притеснително става като в профилът ти пише "Най-активна тема:Тема за пияндета"![]()
...
Fanatico написа:не знам
Мили децааааа...
Днес ще си говорим за отрицателната частица "нееее". Моля всички, особено двете красавици на последния чин и групировката в първата редица да спрат да се щипят и да внимават поне за малко.
Така. Правилото за отрицателната частица "не" е следното.
"Не" се пише отделно от глаголите"
Това е. Призовавам всички да препишат правилото по неколкостотин пъти и да го пеят като песничка. Щом можете да пеете два часа с Депеш, и това ще можете да научите. Разбрахме ли се?!
А, да, ето ви и няколко примера:
Не знам
Не мога
Не понасям
Не обичам
Не искам
Не отивай
Не влизай
Не мисли
Не ядат
Не пишем
Не спим
Не пият
Не пушат
И за всички чатъри и блогъри- времето, за което ще натиснете интервала между не и глагола е пренебрежимо малко в сравнение с времето, през което останалите потребители ще ви се смеят и ще ви сочат с пръст за това, че не можете да пишете правилно.
Сега сте свободни, излезте тихичко на двора, защото другите не са приключили още.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
BurNiNg_IcE написа:Яснооо, мерси на всички значи трябва да свикна да го пиша разделно.
subritual написа:Като достигна жадувания от мен рейтинг от 2000 точки обещавам да започна и аз да ви цъкам плюсове.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
lozi написа:Някой ми обясни как се слагат + и - ?????
lozi написа:Тренд??? още съмм малък. И защо да няма смисъл??![]()
![]()
Винаги има такъв
![]()
еми нямам никаква идея как се дига рейтинг.Той с всеки ден намалява
От къде да си купя акомулиращи батерий за около 20 лева
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта