iFkata написа:Частите от Ram HT1 3.1 2012 ще станат ли на рама Drag C1 2012 ?
iFkata написа:iFkata написа:Частите от Ram HT1 3.1 2012 ще станат ли на рама Drag C1 2012 ?
По точно, дали курбелите и задната капла ще станат ?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
dannybabbev написа:Хора кажете ми моля ви се какво е дропаут на вилките Marzocci?
synsens написа::praying: как се чисти смазка под ноктите, след бърникане по венците и веригата?
venko написа:@ dannybabbbev
Хайде да се напънеш малко и да прочетеш това http://www.mtb-bg.com/index.php/special/glossary.
Скоро очакваме да питаш какво е седалkа, какво е гума....от къде идват бебетата, защо момиченцата пикаят клекнали....
an0n!m написа:Здравейте,колеги.
Не знам дали това е най-подходящата тема за моя въпрос,но все пак пише ''Тема за тъпи въпроси'' с моя е такъв.И въпроса ми е коя от тези две сглобки изглежда по-добре (на външен вид)
За мен Minion-а е по- добър. За да не съмiFkata написа:Коя гума е по-добра : Kenda Nevegal 26x2.35 DTC / Kevlar или Maxxis Minion DHF и DHR
На вкус ли?iFkata написа:Коя гума е по-добра : Kenda Nevegal 26x2.35 DTC / Kevlar или Maxxis Minion DHF и DHR
Antares написа:На вкус ли?iFkata написа:Коя гума е по-добра : Kenda Nevegal 26x2.35 DTC / Kevlar или Maxxis Minion DHF и DHR
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта