Единствения недостатък, който намирам е, че не можеш да търсиш едновременно във всички подфоруми на "Други форуми"

uBaH написа:@boriss13: Ммм, Разширено търсене --> Търси по автор ... - не помага ли?
Единствения недостатък, който намирам е, че не можеш да търсиш едновременно във всички подфоруми на "Други форуми"
Могат да бъдат избирани няколко различни подфорума (вкл. от различни категории) като се прави селекция с ctrl (+click или стрелки и space).uBaH написа:Единствения недостатък, който намирам е, че не можеш да търсиш едновременно във всички подфоруми на "Други форуми"
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Не е луд този, който яде баницатаboriss13 написа:Редно ли е още да съм на работа???
boroborovski написа:Това ми звучи като Мерцедес или БМВ въпроса е дали искаш двукоронна вилка или не.Аз бих избрал марзочито ако не карах твърдак ако си с мека рамка според мен марзочито е по добро но ако става дума за ново иначе може едната вилка да не е карана като другата .
Нова верига не се нуждае от смазване. Веригите са смазани заводски и това е най-дорбата смазка за целият им живот.iFkata написа:При готов сглобен велосипед с чисто нови части, само веригата ли се нуждае от смазване ?
krisko_pinkbike написа:Здравейте може ли да ми обясните какво означава следното изречение---->1 1/8" горна чашка и 1.5" полу-интегрирана долна редуцираща чашка до 1 1/8"
Благодаря сега съм наясно със значението:)krisko_pinkbike написа:
Здравейте може ли да ми обясните какво означава следното изречение---->1 1/8" горна чашка и 1.5" полу-интегрирана долна редуцираща чашка до 1 1/8"
Означава, че чашките са за tapered(конусовидно) чело и 1 1/8" стержен на вилката.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта