sa6in написа:ще имам ли някви проблеми с 180-185 ротор на ц1 отзад :?
star написа:sa6in написа:ще имам ли някви проблеми с 180-185 ротор на ц1 отзад :?
Не рискувай!! Карай си с 160 сигурната и тва е!!Един приятел сцепи тотално едно Ц1 с elixir 5 180mm на cheystey-a горната тръба се бе сцепила от горе по средата до долния край до средата и едното ухо за спирачката. Така че, не рискувай и си карай с 160мм!!
krisko_pinkbike написа:Имам следният въпрос: как е възможно като влезна в My computer и в C нямам свободно пространство, само се пълни с някви файлове. Имам една папка, която показва, че в нея има 40 GB файлове съответно отварям папката и почвам да търся къде са тия 40 GB но не ги намирам.........
Ще съм безкрайно благодарен на този, който ме светне как да го оправя![]()
Безкрайно благодарен съм ти!!!krisko_pinkbike написа:
Имам следният въпрос: как е възможно като влезна в My computer и в C нямам свободно пространство, само се пълни с някви файлове. Имам една папка, която показва, че в нея има 40 GB файлове съответно отварям папката и почвам да търся къде са тия 40 GB но не ги намирам.........
Ще съм безкрайно благодарен на този, който ме светне как да го оправя
http://www.youtube.com/watch?v=q8-uA6o3cKA
Ако със 7-ца
Компонентите са 100% съвместими.iFkata написа:Shimano CN-HG74, HG-X
Shimano CS-HG81, HG-X
Shimano FC-M640, HG-X
xcrider написа:Чашки, средно, и по твое предпочитание седалкова тръба. За рамката е това.
Не знам каква е вилката, но ако е с хидравлично заключване и лостчето отгоре контактува със системата с шестограм, най-вероятно си го завъртял спрямо оригиналната позиция - заключи вилката, извади го и го постави обратно в позиция все едно е отключена. Пробвай резултата и повтаряй, докато не нацелиш правилната позиция. Ако ситуацията е друга кажи каква е вилката.boroborovski написа:Днес си отварях вилката за да я почиста и смажа но лок аута ми показва 0 което трябва да значи отключено а като е на лок ми работи вилката как да си го оправя ?
Не знам каква е вилката, но ако е с хидравлично заключване и лостчето отгоре контактува със системата с шестограм, най-вероятно си го завъртял спрямо оригиналната позиция - заключи вилката, извади го и го постави обратно в позиция все едно е отключена. Пробвай резултата и повтаряй, докато не нацелиш правилната позиция. Ако ситуацията е друга кажи каква е вилката.marsa написа:boroborovski написа:Днес си отварях вилката за да я почиста и смажа но лок аута ми показва 0 което трябва да значи отключено а като е на лок ми работи вилката как да си го оправя ?
Освен "обърнатото" да е #17:boroborovski написа:Забравил съм да спомена вилката е сантур хцт само на грес е .Но предполагам че е защото въътре на шишовете единия спейсър ми беше обърнат а аз не съм го поставил обърнат дали е от това .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта