exiteyes написа:То какво стана, подобриха ли рекорда от 12м височина или само събаряха летвата оная вечер?
Явно рампата не беше много добра, защото най-добрият опит беше 7.10м.
exiteyes написа:То какво стана, подобриха ли рекорда от 12м височина или само събаряха летвата оная вечер?
Вие може би ме познаваме откъм лицето, но мислете му, когато ме опознаете откъм опакото!
PtD написа:...Вие може би ме познаваме откъм лицето, но мислете му, когато ме опознаете откъм опакото!
Antares написа:К'во си си причинил бе, човек?!
Esoteric написа:Antares написа:К'во си си причинил бе, човек?!
сбих се с едни стълби. и държа да отбележа, че по взаимно съгласие, Nahi е виновен!![]()
Esoteric написа:Antares написа:К'во си си причинил бе, човек?!
сбих се с едни стълби. и държа да отбележа, че по взаимно съгласие, Nahi е виновен!![]()
Esoteric написа:vvvaaal, ти в макдоналдс ли беше? че двата индивида извън него, нема да ти казвам кви беха.
vvvaaal написа:Само на мен ли не ми излизат никакви цени в Screambikes?
vvvaaal написа:Само на мен ли не ми излизат никакви цени в Screambikes?
naskoj написа:Здравейте ,
трябва ми малко помощ . Трябва да пиша отговор на няколко въпроса .Ето ги въпросите :
1.Какво означава думата ''Коледа'' ?
2.Какво изисква традицията за Коледа ?
3.Какво знаете за коледарите и коледуването ?
4.Какво представлява Бъдни вечер ?
5.Какво изисква традицията за Бъдни вечер ?
6.Една рецепта на мама/баба . ( никой в семейството ми не е голям готвач )
7.Каква е разликата между Свети Никола и Дядо Коледа ?
8,Да напиша пожелания в мерена реч.
трябва ми за четвъртък .
Браузър?vvvaaal написа:Не знам, на 2 различни компютъра и 2 различни интернет доставчика - нищо не излиза.
naskoj написа:оценките ми са 3,2,2,2,4 .
prokalnatiq написа:naskoj написа:оценките ми са 3,2,2,2,4 .
Не трябва ли вече да ти е писала 2 за срока госпожата ти? При 3 поредни двойки се пише директно 2 за срока!
А колкото до домашната сам трябва да си я направиш! На мен никой не ми е писал домашните, но не съм и искал, защото нищо няма да науча ако го правя по лесния начин!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
naskoj написа:Мисля че не ми е писала 2 за срока . А начина по който ги получих е малоумен.
А за домашното просто ми трябва тази шестица а не мога да напиша нищо.
Момче, това, че ти си мързелив или глупав или и двете не значи, че ние трябва да ровим в гугъл и уикипедия вместо теб и да ти пишем домашното. Божичко, к'во ше правиш, като мама и тати ти покажат някой ден вратата? Или при мама и тати до 40?naskoj написа:
Antares написа:Момче, това, че ти си мързелив или глупав или и двете не значи, че ние трябва да ровим в гугъл и уикипедия вместо теб и да ти пишем домашното. Божичко, к'во ше правиш, като мама и тати ти покажат някой ден вратата? Или при мама и тати до 40?naskoj написа:
icemanlovers написа:Не се препоръчва за момценца с под 18.....![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта