prokalnatiq написа:но ме е изтрах ...

prokalnatiq написа:но ме е изтрах ...
PowerSlide написа:prokalnatiq написа:но ме е изтрах ...
![]()
![]()
![]()
Туй ф потбиЗа му.angel91 написа:за връска с мен: Skype angel_stamov, ЛС или Gsm 0885 773 788.
Antares написа:Туй ф потбиЗа му.angel91 написа:за връска с мен: Skype angel_stamov, ЛС или Gsm 0885 773 788.
bike4ever написа:Здравеите.
Искам да попитам по знае6тите дали мога да си махна жен4етата и да остана само с едно .......
subritual написа:bike4ever написа:Здравеите.
Искам да попитам по знае6тите дали мога да си махна жен4етата и да остана само с едно .......
did написа:За момента наградата категорично отива у автора на моабета с "жен4етата".
errtime2010 написа:И на всичкото отгоре му иска 600 лева, егати клошарското колело, за тея пари сега на пазара има HT.2 с хубави части..
the c-b написа:СЕДЯЛКА : BMX 9637 има едно леко скъсване
Capoeira написа:Повечето лапи който изискват повече операций свързани с ...
kartofa написа:хора на4и на моя приятел спешно му трябват пари .плс които има инфо и знае как да го намерим....мойе и йсм да ни дадете...на мен на ЛС
ПП:сори за правописа амаа....бързам малко
fantom написа:
Купувам
fantom написа:Защо 80% от хората във форума пишат кУпувам
azze написа:@PRobablyfantom написа:Защо 80% от хората във форума пишат кУпувам
BurNiNg_IcE написа:azze написа:@PRobablyfantom написа:Защо 80% от хората във форума пишат кУпувам
![]()
![]()
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Копувам велосипет
Ново мнение от Clownnn » 28 Дек 2010, 18:51
Здравейте всички.
Търся някакво колело за дърп и стриит до 1300-1400 лева.
който има предложение да ми пише ЛС или на skype m.v.p_mart
NWD написа:Еее изпревари ме![]()
Според мен някой си прави чист базик
Първо казва Витоша, после Балкане, според мен ги бърка.жзвинявам се ако имам 2-3 нвволни грешклои
Продавам каска незнам каква марка е но несам я ползвал
И какъв по-точно е този спрей, за когото говорите?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта