Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот did » Нед Окт 17, 2010 2:01 am

moonlight написа:... приятен за общуване, добър и интересен събеседник, отворен към другите хора и към света като цяло, със собствени принципи, стил, мнение, хобита и интереси, позитивен, добронамерен, скромен, сериозен, трудолюбив, възпитан, толерантен, широко скроен, внимателен, съобразителен, точен, коректен, отговорен, самокритичен, тактичен, джентълмен

Малеиииийййй... И това ЖЕНА го написа в 3 часа през нощта? :look:

:boggled:

Няма ли да е по-лесно да си избереш 2-3 неща от целия този списък?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот taurus13 » Нед Окт 17, 2010 8:31 am

Аз съм по-впечатлн от негативния списък - не знаех, че на света има толкова пороци. :D След всичките тия съвети, които даде на момчето, чудя се...какво толкова ще спечели - щото ако не си е пич по природа, да изпълнява всичко това е по-сложно отколкото да вземе да научи китайски. Дали изобщо има жена на света заради която това си струва?
Аз съм на мнение - бъди какъвто си, пък ако някоя те хареса, добре, ако не ....я я чакай как беше - ахааа - ...Да Припадат!!!
Аа-а..забравих - като си на 20 тия работи ти се виждат много важни...не мога да живея без нея, никога няма да срещна друга такава, трябва да се размножавам...някоя трабва да замени мама, щото тя вече не ме иска :rofl:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Alpina » Нед Окт 17, 2010 9:24 am

Нкарая ще стане педераст, като преди това се имал за метросексуален
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот ico 1 » Нед Окт 17, 2010 10:17 am

sprinta написа: А и не ми се струва много добра идея като имаш предвид че още 3-ма са й хвърлели око. :boggled:
Ти пък им хвърли една стара и протрита ръкавица. :D
Аватар
ico 1

Мнениеот skiman » Нед Окт 17, 2010 10:39 am

did написа:Малеиииийййй... И това ЖЕНА го написа в 3 часа през нощта? :look:

:boggled:

Няма ли да е по-лесно да си избереш 2-3 неща от целия този списък?

А аз вече не се учудвам, че г-ца Мунлайт си седи сама. На колко години беше? :dontknow:
Аз имах приятел, който търсеше подобни неща в жените. Имах и приятелка, която търсеше същите неща в мъжете. Крайният резултат:
Той-стар ерген на 43 години, тя стара мома на 40 гдини. Търсенето продължава. :)
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот moonlight » Нед Окт 17, 2010 11:07 am

Тук не обсъждаме какво търся аз и дали съм сама или не (всъщност, защо реши, че съм?) ;) Давам съвет на момчето как да се държи готино, за да има успех не само с това конкретно момиче, а с момичетата като цяло. Изредила съм много качества, за да има по-голям избор кои от изброените да усъвършенства и за да нарисувам възможно най-пълна картина. Това, че идеални хора няма означава ли, че не трябва да се стремим да развиваме потенциала си на максимум? :bigeyes:

П.С. Дали ще има случай, в който след мой пост няма да наскачате като стадо разтревожени сурикати? :dontknow:

did, теб конкретно какво те притеснява? Вече не знам за кой път ти игнорирам забележчиците, и пак продължаваш да се заяждаш след всеки мой пост?
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот Reactor » Нед Окт 17, 2010 11:18 am

moonlight написа:....did, теб конкретно какво те притеснява? Вече не знам за кой път ти игнорирам забележчиците, и пак продължаваш да се заяждаш след всеки мой пост?

Не го приемай сериозно :)
Дид има прекрасно чувство за хумор и винаги се шегува,не се заяжда :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот outfaced » Нед Окт 17, 2010 11:19 am

moonlight написа:всъщност, защо реши, че съм?

Щот пишеш любовни съвети в МТБ-форум в 2 през ноща събота срещу неделя :idea:
То тая тем съществува дет се вика благодарение на тебе :smash:

Иначе средностатистическите "пички" честно казано не знам доколко обръщат внимание вече на изброените от теб качества и страни на характера.
:popcorn:
Аватар
outfaced

Мнениеот did » Нед Окт 17, 2010 11:20 am

Добре, добре... Разбрах!
moonlight написа:did = лигав, клоун, на мама детенцето, големия мъжкар, всичко мога - всичко знам, дървен философ, простак, невъзпитан, имитатор, агресивен, досаден, нахален, манипулативен, прилепчив, обсебващ, слабохарактерен, безпринципен, несериозен, безотговорен, мързелив, груб, заядлив, злобен, надут, самовлюбен, егоист, дребнав, темерут, непукист, хомофоб, слагач, подмазвач
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот skiman » Нед Окт 17, 2010 11:46 am

moonlight написа:П.С. Дали ще има случай, в който след мой пост няма да наскачате като стадо разтревожени сурикати? :dontknow:

Добре, добре...отивам да простирам. :D
А и аз като did.
skiman=
moonlight написа: лигав, клоун, на мама детенцето, големия мъжкар, всичко мога - всичко знам, дървен философ, простак, невъзпитан, имитатор, агресивен, досаден, нахален, манипулативен, прилепчив, обсебващ, слабохарактерен, безпринципен, несериозен, безотговорен, мързелив, груб, заядлив, злобен, надут, самовлюбен, егоист, дребнав, темерут, непукист, хомофоб, слагач, подмазвач

Пък мунлайт, пише в 3 през ноща съвети към мъжете. :popcorn: Иначе не е сама и е намерила мъжа.
ТОЙ=
moonlight написа: приятен за общуване, добър и интересен събеседник, отворен към другите хора и към света като цяло, със собствени принципи, стил, мнение, хобита и интереси, позитивен, добронамерен, скромен, сериозен, трудолюбив, възпитан, толерантен, широко скроен, внимателен, съобразителен, точен, коректен, отговорен, самокритичен, тактичен, джентълмен

Бих си взел един такъв и аз за в къщи :nuts:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот did » Нед Окт 17, 2010 12:04 pm

skiman написа:Бих си взел един такъв и аз за в къщи :nuts:

Ти поне не си хомофоб. А може би даже нямаш рога и опашка :dontknow:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот skiman » Нед Окт 17, 2010 1:07 pm

Абе овен съм. :D
Аватар
skiman

Мнениеот cvb » Нед Окт 17, 2010 1:54 pm

skiman написа:Абе овен съм. :D

:beer: :agree: :D
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот PtD » Нед Окт 17, 2010 4:45 pm

outfaced написа:Иначе средностатистическите "пички" честно казано не знам доколко обръщат внимание вече на изброените от теб качества и страни на характера.

+1000.

Според мен е съвсем достатъчно да слезеш от поршето с модните дрешки и да не можеш да си навреш портфейла в джоба, за да привлечеш внимание.

:eyebrow:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Sartor » Нед Окт 17, 2010 6:21 pm

PtD написа:
outfaced написа:Иначе средностатистическите "пички" честно казано не знам доколко обръщат внимание вече на изброените от теб качества и страни на характера.

+1000.

Според мен е съвсем достатъчно да слезеш от поршето с модните дрешки и да не можеш да си навреш портфейла в джоба, за да привлечеш внимание.

:eyebrow:

И к'во печелиш? Някоя надута молка, която се има за голямата работа - изглежда изкуствено, не можеш да проведеш един разговор, не ти е забавно с нея, само като някоя кукличка си я държиш и смешниците около теб ти цъкат какъв си късметлия, а на теб ти се идва да я дадеш на първия срещнат. :eek3:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот did » Нед Окт 17, 2010 6:37 pm

В женския ъгъл на тепиха moonlight написа:приятен за общуване, добър и интересен събеседник, отворен към другите хора и към света като цяло, със собствени принципи, стил, мнение, хобита и интереси, позитивен, добронамерен, скромен, сериозен, трудолюбив, възпитан, толерантен, широко скроен, внимателен, съобразителен, точен, коректен, отговорен, самокритичен, тактичен, джентълмен

В мъжкия ъгъл PtD написа:Според мен е съвсем достатъчно да слезеш от поршето с модните дрешки и да не можеш да си навреш портфейла в джоба, за да привлечеш внимание.

Абе... както винаги се оказва, истината е по средата. :fight:
Последна промяна did на Нед Окт 17, 2010 7:06 pm, променена общо 1 път
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот ico 1 » Нед Окт 17, 2010 6:40 pm

Sartor написа:
И к'во печелиш? Някоя надута молка, която се има за голямата работа - изглежда изкуствено, не можеш да проведеш един разговор, не ти е забавно с нея, само като някоя кукличка си я държиш и смешниците около теб ти цъкат какъв си късметлия, а на теб ти се идва да я дадеш на първия срещнат. :eek3:
@ Sartor, тук не сме на едно мнение.
Много се извинявам, но аз лично съм нямал за цел да провеждам дълги разговори с която и да било.
Целта ми е била само една, до преди да срещна жена ми.
Ти ще се жениш ли, ще провеждаш разговори или ще търсиш приятели от срещуположния пол?
Винаги ми е било забавно с куклички. :eyebrow:
Аватар
ico 1

Мнениеот Sartor » Нед Окт 17, 2010 7:02 pm

@ Ico1 - аз съм една странна порода - искам да изглежда приемливо добре, но и да може да става и за други неща. Практичен съм и държа момата, която ще е с мен, да е мултифункционална. :smash:
Аватар
Sartor

Мнениеот boriss13 » Нед Окт 17, 2010 7:30 pm

Sartor написа:@ Ico1 - аз съм една странна порода - искам да изглежда приемливо добре, но и да може да става и за други неща. Практичен съм и държа момата, която ще е с мен, да е мултифункционална. :smash:

Такива има само по книгите.
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот ico 1 » Нед Окт 17, 2010 7:32 pm

Хубаво щеше да е по една мома за всяко нещо, но кризата ни налага тази мултифункционалност. :D :beer:
Аватар
ico 1

Мнениеот Ozzie » Нед Окт 17, 2010 8:02 pm

уф, нямам време да чета всичко писано от снощи насам :(
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот PtD » Нед Окт 17, 2010 8:16 pm

did написа:
В женския ъгъл на тепиха moonlight написа:приятен за общуване, добър и интересен събеседник, отворен към другите хора и към света като цяло, със собствени принципи, стил, мнение, хобита и интереси, позитивен, добронамерен, скромен, сериозен, трудолюбив, възпитан, толерантен, широко скроен, внимателен, съобразителен, точен, коректен, отговорен, самокритичен, тактичен, джентълмен

В мъжкия ъгъл PtD написа:Според мен е съвсем достатъчно да слезеш от поршето с модните дрешки и да не можеш да си навреш портфейла в джоба, за да привлечеш внимание.

Абе... както винаги се оказва, истината е по средата. :fight:

Абе ти не ги слушай какво ти говорят, гледай ги какво правят...

Sartor написа:И к'во печелиш? Някоя надута молка, която се има за голямата работа - изглежда изкуствено, не можеш да проведеш един разговор, не ти е забавно с нея, само като някоя кукличка си я държиш и смешниците около теб ти цъкат какъв си късметлия, а на теб ти се идва да я дадеш на първия срещнат.

За всеки влак си има пътници. От друга страна как може да срещнеш яката, скромна, умна и добра кака, като тя си стои вкъщи и пише в разни форуми в събота в 3 през нощта?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Sartor » Нед Окт 17, 2010 9:20 pm

PtD написа:
За всеки влак си има пътници. От друга страна как може да срещнеш яката, скромна, умна и добра кака, като тя си стои вкъщи и пише в разни форуми в събота в 3 през нощта?

Тая кака - тъй де скромната, умната и симпатичната, да вземе да идва по-често на събиранията на бирите у шопско и да докаже, че кара байк. Барем срещне и мосю Перфектний - друго си е любов от пръв поглед на запотен байкър жално поглъщащ поредния галон с бира... :roll2:

Аз вече съм намерил това което търся - друг е въпросът, че трябва да чакам търпеливо.
Аватар
Sartor

Мнениеот outfaced » Нед Окт 17, 2010 9:34 pm

Ozzie написа:уф, нямам време да чета всичко писано от снощи насам :(

не са коси ... в 6594ти епизод всичко си идва на мястото и ... Арестуват Шефкет заради кражбата на пари от банката. Ферхунде, която е бременна, разбира, че не може повече да разчита на Шефкет, затова прави аборт. Джем прощава на Неджля и въпреки неодобрението на родителите му, се жени за нея. Заживяват в собствена разкошна къща. Ферхунде си намира работа и става любовница на шефа си ... и така нататък
:rofl:

Stay tuned for the next episode ...
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот taurus13 » Нед Окт 17, 2010 11:39 pm

2015 година...МТБ.БГ-ком...Бла-Бла
PtD написа: "Любовта в Бла-Бла се прекратява" (поради изчерпване на системните ресурси)
:popcorn:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот hitar_potar » Нед Окт 17, 2010 11:52 pm

moonlight написа:Пич = приятен за общуване, добър и интересен събеседник, отворен към другите хора и към света като цяло, със собствени принципи, стил, мнение, хобита и интереси, позитивен, добронамерен, скромен, сериозен, трудолюбив, възпитан, толерантен, широко скроен, внимателен, съобразителен, точен, коректен, отговорен, самокритичен, тактичен, джентълмен

яяя, колко добре си ме описала...

moonlight написа:Анти-пич = лигав, клоун, на мама детенцето, големия мъжкар, всичко мога - всичко знам, дървен философ, простак, невъзпитан, имитатор, агресивен, досаден, нахален, манипулативен, прилепчив, обсебващ, слабохарактерен, безпринципен, несериозен, безотговорен, мързелив, груб, заядлив, злобен, надут, самовлюбен, егоист, дребнав, темерут, непукист, хомофоб, слагач, подмазвач

ааа, пак мен бе. Жена, да не ме дебнеш? :D :bowdown:
Сериала е зверски добър - следя с голям интерес. :popcorn:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот did » Пон Окт 18, 2010 12:00 am

Сега да си лягам ли или да чакам до 3 часа за завръзката на следващата серия?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот taurus13 » Пон Окт 18, 2010 12:05 am

Аз мисля да почакам... :liplick:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот hitar_potar » Пон Окт 18, 2010 1:22 am

мдааа, сега е 2.20, кака ви Муунлайт още е офлайн. докат оправя леглото, да патна някоя и друга бисквитка, и то ще дойде времето за новата серия. :popcorn:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот boriss13 » Пон Окт 18, 2010 2:02 am

Доста дълго време се държах на страна от тази тема, ама ей ме на-налазих я, и то в такъв час..... :deal:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла