VOLATGE написа:A, aз преди около месец си сложих едно татуйровка(водна) на стешъна с идеята да прилича на Тотем![]()
Evgeni написа:Не отидох на фитнес, но се наспах доволно![]()
кога в Неделя ходи?Защо не казваш?
EccentricMOTION написа:След ден ми свалят гипса - отново .... каране..
TheAnimal написа:Е естествено длъжностната ми характеристика стана 5 страници
EccentricMOTION написа: 10 дни съм на рехабилитация, този сезон приключих с карането.
natalito написа:EccentricMOTION написа: 10 дни съм на рехабилитация, този сезон приключих с карането.
В какво се изразяват тия рехабилитации. На мен нищо не ми казаха, сигурно, защото си изрязах гипса с трион 2 седмици преди датата за свалянеайдеееее. А кое налага приключването на сезона?
EccentricMOTION написа::offtopic: Рехабилитацията е съвкупност от процедури, включващи масаж, нагревки, упражнения.
Премазах няколко кости в областта на ходилото(5-а метатарзална кост и др), седмица със шина, месец с гипс.
Започнах от днес раздвижване - кръгови движения в глезена, 'изписване' на въображаеми букви с крак, упражнения за прасец. Рехабилитацията ще продължи 10тина дни/надявам се/ след това продължавам сам.
Сезона свърши за мен, понеже 3 месеца е периода на възстановяване на цялостната структура на костта в общия случай.
По темата: След раздвижването днес, първи стъпки без патерици! Уча се да ходя като малко дете....
natalito написа:EccentricMOTION написа: 10 дни съм на рехабилитация, този сезон приключих с карането.
В какво се изразяват тия рехабилитации. На мен нищо не ми казаха, сигурно, защото си изрязах гипса с трион 2 седмици преди датата за свалянеайдеееее. А кое налага приключването на сезона?
hitar_potter написа:Онтопик: Зарязах си facebook акаунта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта