CaXky написа:В раздела за поръчките беше споменато, че някой прави поръчки от пинкбаик, но така и не разбрах кой.Ако можете да ми кажете.
fastera2 написа:Не знам дали поста ми е за тук или за "Похвали се",но за пръв път усетих що за капацитет ми имам слушалките AKG K430...Включих ги към компютъра и барнах еквалайзера на ituns програмата...Изкъртиха ми ушише от хубав бас-чак ме хвана страх да не се откъснат мембраните на говорителчетата!Язък,че плеърчето ми (Ipod Nano 3th Generation 4GB) не може да сколаса толкова силен и хубав звук-щеше да е яко,да може,да си променш настройките на еквалайзера от плеъра и да си го правиш по твой вкус (не само да сменяш от запаметените),но уви не става...Ако случайно вие знаете някакъв метод ще се радвам да си поиграя....Имам чувството,че трябва да му вградя на плеърчето една външна саунд карта от компютър и да ставам ходеща дискотека....
climbera написа:Кажете някой хубав филм.
exiteyes написа:climbera написа:Кажете някой хубав филм.
Dont be a Menace, You dont mess with the zohan.
climbera написа:Кажете някой хубав филм.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Изхождайки от правилото, че "всяко стадо си има мършата" - предполагам, че и тук има.CocaCola написа:Има ли чалгари в тоя форум ?
vvvaaal написа:Много ми е интересно. Снощи всички, които познавам са се въртяли в леглото с часове без да могат да заспят, включително и аз. Някфа' депресия от даскалото ли е тфа, кфо' е?![]()
vvvaaal написа:Много ми е интересно. Снощи всички, които познавам са се въртяли в леглото с часове без да могат да заспят, включително и аз. Някфа' депресия от даскалото ли е тфа, кфо' е?![]()
presiil написа:Наистина някой знае ли на какво се дължи това !?
Daniel Panev написа:Ozzie написа:Daniel Panev написа:Будала...
Нали?!
Трябваше да се врека на Агнес, ама на... блъскам си сега главата с нашенки.
Ааа - не знам! ГолЕм си вече - оправяй се!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта