SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот Daniel Panev » Съб Яну 21, 2012 11:57 am

TheAnimal написа:Мисля,че се отчетох за днес в офиса. Да го духат аз ше си ходя, събота е ден за спане!

Неделя е ден за спане. Събота е ден за пиене :beer:
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Рейтинг: 2000

Мнениеот taurus13 » Съб Яну 21, 2012 1:15 pm

Admin написа: ...

Любо, те не скачат по теб. Просто им се иска да си пазаруват нещата в реален БГ магазин, но на цените на онлайн такъв. Според тях причината това да не се случва е, че нашите търговци си слагали много големи печалби. Само че те не са запознати с разходите и оборотите на нашите магазини, за да знаят колко са им печалбите. В общи линии около това се върти дългата 3 страници дискусия. :)
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Admin » Съб Яну 21, 2012 1:20 pm

Абе и по мен скачат, защото им намалих едно удобство. Ама не искат да разберат, че това удобство, ако го има за един магазин/търговец, трябва да го има за всички, или ако го няма за някои, не трябва да го има за никого.
Иначе и аз това казвам - всеки потребител сам си решава как и откъде да пазарува, кои фактори да формират това му решение. И изобщо не се занимавам с каквито и да е регулации в това отношение. Глупаво е дори да се спори кой откъде да пазарува.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Шлек_народен » Съб Яну 21, 2012 2:23 pm

Admin написа:Абе и по мен скачат, защото им намалих едно удобство.

Никога не съм ползвал въпросната услуга - може да провериш! Нито имам желание да я ползвам!По една съвсем друга причина - английските магазини са едни от най-скъпите.Няма как да ми е било някакво удобство при това положение, така че предположението ти е грешно. Това, което ме е подразнило в случая е опита да се налагат силово някакви ограничения, заради финансовите интереси на некви хора. Пак казвам-ако им беха по-нормални цените, немаше изобщо да се стига до подобен вид пазаруване.Просто, щото нямаше да е изгодно. А това би повишило оборотите и съответно печалбите на същите тия хора! Много ли е сложно за разбиране?
Едно е 30% печалба на 1000лв , и друго 10% на 5000лв. Проста задачка - кое е повече?
п.п. Не се хващайте за цифрите, те са произволни, за илюстрация на казаното.
Обаче, преди години(преди "кризата") попаднах на печабите на "Дженерал Мотърс" - много успешна година, имали 3% печалба. Да 3% и се радваха хората! Само че, това са доста пари, при не помня колко милиарда оборот.
Последна промяна Шлек_народен на Съб Яну 21, 2012 2:57 pm, променена общо 1 път
Шлек_народен

Рейтинг: 1518

Мнениеот Sladkata_Eli » Съб Яну 21, 2012 2:56 pm

край на работния ден :D :beer:
Аватар
Sladkata_Eli

Рейтинг: 1119

Мнениеот PtD » Съб Яну 21, 2012 7:32 pm

Шлек_народен написа:....

Пак не каза нищо. Ей, има хора дето си умират да дават акъл и наклон на х**.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот xcII » Съб Яну 21, 2012 7:34 pm

PtD написа:

Excuse me, Are you talkin 2 me? :bigeyes:

ed. Щото ако "да", малко бъркаш, предпочитам вместо "акъл и наклон" "рахат и разврат" :smokin:
Последна промяна xcII на Съб Яну 21, 2012 7:50 pm, променена общо 1 път
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот did » Съб Яну 21, 2012 7:37 pm

Шлек_народен написа:не помня колко милиарда оборот.

Припомни си бе! Ти не разбираш ли, че тук не говорим за икономика, а за пазарна етика при реклама на ЕДНО И СЪЩО място?

Правилата трябва да са еднакви и те се решават само от собственика на това "място".

Ако и сега не си разбрал - ходи и направи конкурентен сайт на mtb-bg.com по твоите си правила. Там ти се си господар. Тук е частно пространство с дълга история (която ти не познаваш!) и гости с идеи за некоментирани до момента промени се възприемат с мааааалко подозрение.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Шлек_народен » Съб Яну 21, 2012 8:19 pm

did написа:тук е частно пространство с дълга история (която ти не познаваш!) и гости с идеи за некоментирани до момента промени се възприемат с мааааалко подозрение.

Първо- не си сигурен, че не познавам историята(дългата) .Ако не съм писал, не значи, че не съм чел :)
Второ - "идеи за некоментирани до момента промени" - тва пък откъде го измисли??? Кви промени, кви пет лева? Къде видя идеи за промени, и какво общо има сайта със цялата работа? Освен, че е променил нещо в облика си. Което изобщо не ме вълнува, ако не си разбрал още! Ако от нещо съм недоволен, и с някой не съм съгласен, това са цените в родните магазини и опита им за контрол!
А, ако нещо не разбирам, това са вашите реакции.За Админа съм съгласен - прав си е. Но останалите...Всъшност ясно ми е, но това е друга приказка..
И е обществено пространство - интернет форум!
Шлек_народен

Рейтинг: 1518

Мнениеот PtD » Съб Яну 21, 2012 10:02 pm

xcII написа:
PtD написа:

Excuse me, Are you talkin 2 me? :bigeyes:

Aко се казваш Шлек - да. :magnify:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот prokalnatiq » Нед Яну 22, 2012 1:54 pm

На компютъра ми имам карта с която да хващам безжичен нет, но при едно спиране на нета се свързах с доставчика ми и по негови инструкции влязох в DOS (онзи черен прозорец), и ме накара да напиша някакви работи, но нета не се оправи, после установиха че от тях е проблема и ми дойде нета. Тъй като рутерът ми беше свързан с кабел, не забелязах, че след работите които ми казаха да напавя в DOS, вече не ми излиза че мога да се свързвам безжично, и изобщо все едно нямам карта за безжичен интернет. Пробвах се да я добавя от Control Panel/Add a device, но не ми излиза че я има. Тъй като имам диск с драйвери ги потърсих, но не ги намерих, а не помня модела. Това ли е единствения начин(като се инсталират драйвери) или може и по друг начин. Ако не стане трябва да отварям компютъра и да гледам модела.

Благодаря предварително. :beer:
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот exiteyes » Нед Яну 22, 2012 2:17 pm

Пак вали сняг, ей не се наваля вече. Утре не знам как ще ходя на училище. Нервя му се на това време вече.
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот prokalnatiq » Нед Яну 22, 2012 2:31 pm

exiteyes написа:Пак вали сняг, ей не се наваля вече. Утре не знам как ще ходя на училище. Нервя му се на това време вече.

Мечтая и в Сливен да е така, ако ти кажа че тук от около 5 години не е валял хубав сняг (да натрупа поне 10см). Иначе в планината има (Карандила и Даулите), но са на малко повече от 30км... :xx(:
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот Ozzie » Нед Яну 22, 2012 2:59 pm

prokalnatiq написа:Мечтая и в Сливен да е така, ако ти кажа че тук от около 5 години не е валял хубав сняг (да натрупа поне 10см).

Как да натрупа, като вятъра го отвява преди това? :emlaugh:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот prokalnatiq » Нед Яну 22, 2012 3:11 pm

Ozzie написа:Как да натрупа, като вятъра го отвява преди това? :emlaugh:

Да това е една от причините, другото може би е валежната сянка от Стара планина. Обикновено ако в Сливен вали сняг трупа в Ямбол :D .
Има едни лаф за Сливен, той е единстеният град в който можеш да заплюеш човек от 20 метра :rofl: .
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот vvvaaal » Нед Яну 22, 2012 9:11 pm

CocaCola написа:I have never seen beautifuler places :agree:

Май май някой не си учи английския. :D
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот hrissim » Нед Яну 22, 2012 9:17 pm

prokalnatiq написа:

Да това е една от причините, другото може би е валежната сянка от Стара планина. Обикновено ако в Сливен вали сняг трупа в Ямбол :D .
Има едни лаф за Сливен, той е единстеният град в който можеш да заплюеш човек от 20 метра :rofl: .

Сливенският "феномен" се нарича бора.
При нас на 950м.н.в. имаме друг - фьон. В София по северните склонове на Витоша също.
Който е внимавал в час по география ще знае. :agree:
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Мнениеот eMcKu » Нед Яну 22, 2012 9:25 pm

абе, щом е валяло сняг в Сахара тея дни ... не ми се мисли
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот hrissim » Нед Яну 22, 2012 9:29 pm

eMcKu написа:абе, щом е валяло сняг в Сахара тея дни ... не ми се мисли

То и преди е валяло там, ама не го е задържало. :bigeyes:
Апропо - близо до там /в Либия/ е измерена най-високата температура на Земята /на сянка/, откакто се правят точни и систематични измервания...
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Мнениеот CocaCola » Нед Яну 22, 2012 9:37 pm

vvvaaal написа:
CocaCola написа:I have never seen beautifuler places :agree:

Май май някой не си учи английския. :D

Е да ама пък си уча испанския :D
SCOTT YZ0 RIDER !
Аватар
CocaCola

Рейтинг: 946

Мнениеот BurNiNg_IcE » Нед Яну 22, 2012 10:45 pm

hrissim написа:
prokalnatiq написа:

Сливенският "феномен" се нарича бора.
При нас на 950м.н.в. имаме друг - фьон. В София по северните склонове на Витоша също.
Който е внимавал в час по география ще знае. :agree:

Toчно! :agree:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот prokalnatiq » Нед Яну 22, 2012 10:56 pm

Знам, че се казва бора. Не съм казал че другаде не духа силен вятър, но просто Сливен се слави с най-силния. Есента, такъв вятър бошува, че Сливен окръг вече е сигурно с 1/4 по-малко дървета. :agree:
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот taurus13 » Пон Яну 23, 2012 1:24 am

У нас също се наблюдават студени падащи ветрове, които са най-типични в Задбалканските котловини. Те обаче не са истинска бора, макар че често ги наричат така. Причината е, че у нас липсва задължителното съчетание на планински хребет с топло море откъм подветрената му страна. В Сливен местното население нарича падащия вятър бура. Независимо, че не е типична бора, и при сливенския вятър се наблюдават много силни пориви. Скоростта на вятъра в отделни случаи е достигала и надминавала 40 м/сек.

Такива леки падащи ветрове съм усещал и аз - понякога са като полъх, скойто се спуска от Блакана посред нощ - все едно някой изведнъж отваря хладилника. Друг път духат много силно, но интересното е, че тъй като идват изотзад на планината(от север), то самите южни склонове остават на завет, докато на 150 метра от планината вече ще те помете.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот kibikoff » Пон Яну 23, 2012 8:40 am

taurus13 написа:Такива леки падащи ветрове съм усещал и аз - понякога са като полъх, скойто се спуска от Блакана посред нощ - все едно някой изведнъж отваря хладилника. Друг път духат много силно, но интересното е, че тъй като идват изотзад на планината(от север), то самите южни склонове остават на завет, докато на 150 метра от планината вече ще те помете.

това са локални ветрове характерни за Стара Планина (гранична между 2 климатични пояса); местните им казват - долняк и горняк според зависи откъде духа
kibikoff

Мнениеот exiteyes » Пон Яну 23, 2012 2:48 pm

И аз най-мразя да пиша на човек във форума 2 пъти подред и винаги да чете ЛС-я и да не отговаря.
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот CaXky » Пон Яну 23, 2012 9:37 pm

Я кажете български саит за дрехи. :dontknow:
Изображение
Изображение
Аватар
CaXky

Рейтинг: 1139

Мнениеот vvvaaal » Пон Яну 23, 2012 9:58 pm

Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот CaXky » Пон Яну 23, 2012 10:10 pm

Нещо като първия, само че с по-голям избор.Търся си тениските с яки(полота).Иначе всичките саитове за скеитърски и сноубордърски дрехи ги знам наизуст.
Изображение
Изображение
Аватар
CaXky

Рейтинг: 1139

Мнениеот climbera » Пон Яну 23, 2012 11:46 pm

"предна капла на 20ос с невегал 2.7 направена USA"
:rofl: FAIL :rofl:
Аватар
climbera

Рейтинг: 1056