TheAnimal написа:Мисля,че се отчетох за днес в офиса. Да го духат аз ше си ходя, събота е ден за спане!
Неделя е ден за спане. Събота е ден за пиене

TheAnimal написа:Мисля,че се отчетох за днес в офиса. Да го духат аз ше си ходя, събота е ден за спане!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Admin написа: ...
Admin написа:Абе и по мен скачат, защото им намалих едно удобство.
Шлек_народен написа:....
PtD написа:Шлек_народен написа:....
Пак не каза нищо. Ей, има хора дето си умират да дават акъл и наклон на х**.
Шлек_народен написа:не помня колко милиарда оборот.
did написа:тук е частно пространство с дълга история (която ти не познаваш!) и гости с идеи за некоментирани до момента промени се възприемат с мааааалко подозрение.
xcII написа:PtD написа:Шлек_народен написа:....
Пак не каза нищо. Ей, има хора дето си умират да дават акъл и наклон на х**.
Excuse me, Are you talkin 2 me?
exiteyes написа:Пак вали сняг, ей не се наваля вече. Утре не знам как ще ходя на училище. Нервя му се на това време вече.
prokalnatiq написа:Мечтая и в Сливен да е така, ако ти кажа че тук от около 5 години не е валял хубав сняг (да натрупа поне 10см).
Ozzie написа:Как да натрупа, като вятъра го отвява преди това?
CocaCola написа:I have never seen beautifuler places
prokalnatiq написа:Ozzie написа:Как да натрупа, като вятъра го отвява преди това?
Да това е една от причините, другото може би е валежната сянка от Стара планина. Обикновено ако в Сливен вали сняг трупа в Ямбол.
Има едни лаф за Сливен, той е единстеният град в който можеш да заплюеш човек от 20 метра.
eMcKu написа:абе, щом е валяло сняг в Сахара тея дни ... не ми се мисли
vvvaaal написа:CocaCola написа:I have never seen beautifuler places
Май май някой не си учи английския.
hrissim написа:prokalnatiq написа:Ozzie написа:Как да натрупа, като вятъра го отвява преди това?
Да това е една от причините, другото може би е валежната сянка от Стара планина. Обикновено ако в Сливен вали сняг трупа в Ямбол.
Има едни лаф за Сливен, той е единстеният град в който можеш да заплюеш човек от 20 метра.
Сливенският "феномен" се нарича бора.
При нас на 950м.н.в. имаме друг - фьон. В София по северните склонове на Витоша също.
Който е внимавал в час по география ще знае.
У нас също се наблюдават студени падащи ветрове, които са най-типични в Задбалканските котловини. Те обаче не са истинска бора, макар че често ги наричат така. Причината е, че у нас липсва задължителното съчетание на планински хребет с топло море откъм подветрената му страна. В Сливен местното население нарича падащия вятър бура. Независимо, че не е типична бора, и при сливенския вятър се наблюдават много силни пориви. Скоростта на вятъра в отделни случаи е достигала и надминавала 40 м/сек.
taurus13 написа:Такива леки падащи ветрове съм усещал и аз - понякога са като полъх, скойто се спуска от Блакана посред нощ - все едно някой изведнъж отваря хладилника. Друг път духат много силно, но интересното е, че тъй като идват изотзад на планината(от север), то самите южни склонове остават на завет, докато на 150 метра от планината вече ще те помете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта