TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
prokalnatiq написа:Tag CARRERA Calibre 17 RS3 (със зелено обаче)
Daniel Panev написа:И с два чифта таквиз гетички Inov-8 Debris Gaiter 32 (трябваше да е един чифт, ама... явно са се объркали с чорапите):
Колко жалко, че няма да ми влязат в употреба тая година по предназначение...
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
DEMON BOY 13 написа:Оригинален ли е ?
NeNo написа:А тези гети на какви пари са
frantishek написа:...
Daniel Panev написа:...
P.S. 2 бири благодарности на колегата joropc, който ми препоръча сайта
xcII написа:@hrissim
Горното термо на Icebreaker, което си посочил (не мога да видя модела, но мойто е Bodyfit 200 L/S Oasis Crew), е точно това, в което имах разума да инвестирам преди около 3 месеца. Да ти призная, цената от сайта е дори леко по-висока (ed. ако се добави цена за доставка), от тази която платих в магазина (не искам да го споменавам, за да не изглежда, че е реклама), т.е. 120лв. в моя случай, а на сайта го дават за 49.99 паунда.. (текущ курс 1 паунд = 1.2026 евро)т.е. не скивам "делаверата"![]()
Коментирам САМО този артикул, не съм се ровил в сайта, сигурно има "сделки", но в случия просто я няма, което ме учудва, честно казано и затова ми се стори интересно да го споделя, по повод една друга дискусия в БЛА_БЛА от вчераСъс сигурност, разнообразието на сайта обаче го няма в наличност в никой реален магазин, ама това едва ли е изненада и е друга тема
ed. Апропо, силно го препоръчвам. Октомври, при температури от около 0-5C, без вятър, карах само по него нагоре и се чувствах супер комфортно
Daniel Panev написа:Не разбирам какво е лошото да направиш една почтена реклама на магазин, от който си доволен
Daniel Panev написа:Не разбирам какво е лошото да направиш една почтена реклама на магазин, от който си доволен
hrissim написа:Daniel Panev написа:Не разбирам какво е лошото да направиш една почтена реклама на магазин, от който си доволен
Бе то рекламата беше на продукта, а не на магазина...От моя страна, де.
Се ми е тая кой магазин продава даден артикул. Важното е да е качествен и на добра цена. Артикулът.![]()
xcII написа:...
Айде са, кат сме зачекнали темата да се пофала и аз с покупка на 10 дена:
http://www.stenata.com/obleklo/produkti ... -balaclava
Тествах я миналата събота на 2300м+ и ветър около 50км/ч+, температура -15C. Впечетления? Трепач-> не те поти, пази от вятър, супер стреч (напр. аз я ползвах в 2 режима, под брадата/под очите, според вятъра), абе направо разкош.. Да 51лв, ама... върши си работата
hrissim написа:xcII написа:...
Айде са, кат сме зачекнали темата да се пофала и аз с покупка на 10 дена:
http://www.stenata.com/obleklo/produkti ... -balaclava
Тествах я миналата събота на 2300м+ и ветър около 50км/ч+, температура -15C. Впечетления? Трепач-> не те поти, пази от вятър, супер стреч (напр. аз я ползвах в 2 режима, под брадата/под очите, според вятъра), абе направо разкош.. Да 51лв, ама... върши си работата
![]()
Будала.![]()
Я глей мейд ин Бг за 18лв. с уиндстопър на муцуната и челото.
Както и да е, де - със здраве да те дУа ветарО.
xcII написа:ама мойта има Уширения за слушалки! прецакал си се!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта