marsa написа:На око или с външно замерване не винаги е възможно, поради разнообразните дизайн и материали. Ако рамката е със свалени чашки мериш евентуално с шублер и сравняваш с тази таблица:
http://en.wikipedia.org/wiki/Head_tube# ... _diameters
dh_mania написа:имали 83mm средно с квадратен захват на кубелите ???
Ozzie написа: Смятам, че е излишно да споменавам, че флашката е абсолютно празна, дори форматирана преди това.
vvvaaal написа:Пробвай да смениш файловата система(от FAT32 на NTFS и обратно ако се наложи)...
Ozzie написа:...и на двата компа, в менюто за форматиране има само FAT32, NTFS просто го няма
dhmaniak написа:Каква е разликата между интегрирани, полуинтегрирани и threadless чашки?
blabla-dh написа:Колко тежи една пръдня?
mariovel97 написа:Има ли някакъв начин, по който да предпазя плаките от надраскване ?
MIKEY MOUSE написа: Моля Ви , да ме открехнете /невежеството ми в тази област е всеизвестно/, как става тоя номер със звездичките от последния пост на КиселотоМлиако/ в случай ,че и при мен
заговори съвестта и реша да заменя простотиите си със звездички /ама искам червени/. Благодаря Ви!
idaivan написа:mariovel97 написа:Има ли някакъв начин, по който да предпазя плаките от надраскване ?
Когато плаката е изцапана с кал, пясък или др., не я трий с ръка или парцал, а я свали и измий на течаща вода.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта