Тоше, става въпрос за бившата приятелка на Сашето. Където до съвместно съжителство щяха да стигат, някъде на зад в темата беше

Иначе след тази дълга седмица съвместно с мен, Сашето е развил алергия към мен

PtD написа:Ozzie написа:Дано да е така!
Стяга ли те корема като си помислиш за нея?
Ха, намекваш, че е открил коремната преса ли?
kikon написа:Напротив, любовта започва от мозъка и след това се изразява в различни физически дейности. Ако имаш късмет, де.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
BurNiNg_IcE написа::xx(:
joker_brand написа:BurNiNg_IcE написа::xx(:
Споко бе, Благо, има Деси и Люси ! Ако си еднакво мил и с двете и не ги запознаваш (лично) цял живот ще си живееш добре
TheAnimal написа:Ей това човешката психика е много зле.
Младежа сгази лука и реших да го оставя на чесън. Почти седмица не му вдигах телефона (всеки ден звънеше ), тъпо от моя страна, но заслужено от негова. Та днес му вдигнах и един миличък, мазничък, чесново сосче му капе от устенцата.
Никога не съм разбирала защо трябва да стигнеш до най-гадното, за да осъзнаеш какво губиш
Ozzie написа:Стомаха ти се свива на топка ли?
joker_brand написа:Не вярвах, че ще ме сполети толкова скоро ......... отново ! Доста е тегаво усещането
BurNiNg_IcE написа:joker_brand написа:Не вярвах, че ще ме сполети толкова скоро ......... отново ! Доста е тегаво усещането
Ха-ха не вервам, маняк!
joker_brand написа:BurNiNg_IcE написа:joker_brand написа:Не вярвах, че ще ме сполети толкова скоро ......... отново ! Доста е тегаво усещането
Ха-ха не вервам, маняк!
Бате, аз повече по Radio cafe-та няма да ходя![]()
![]()
п.п айде пък вие си идвайте от това море, че тука с Мишо изтъпяхме
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта