TheAnimal написа:Любовта за мен е секс, справя ли се добре всичко е наред, ако не
taurus13 написа:Интересно тогава, що като съм бил най-влюбен, най-малко ме е вълнувал секса.
TheAnimal написа:Щот си мъж
did написа:Пфууу, Да е*а любовта...
...
hitar_potar написа:did написа:Пфууу, Да е*а любовта...
...
Може ли да разясниш какво точно става, като добавиш това редче? Че грам не разбирам. В момента единствено мога да си представя, че си имал нещо приятно като идея, но за отплата само са те подгонили из апартамента ви с тиган и бесен викингски рев...
Antares написа:СМЕШНО Е!
Лелеееее каква идея ми даде... Живот и здраве, да дойде първи април и още да не съм загубил работата си
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
fifffka написа::(!:![]()
БЯС
![]()
![]()
buzzjn написа:Аз пък не мога да разбера защо е някак си нормално прието жените да ревнуват мъжете си
PtD написа:Няма такова нещо. Ревността не е нормална, в каквато и да е форма.
PtD написа:Няма такова нещо. Ревността не е нормална, в каквато и да е форма.
Sartor написа:PtD написа:Няма такова нещо. Ревността не е нормална, в каквато и да е форма.
Бре, няма да е готино, ако виждаш как мацето ти пуска палави очички на някакъв льольо, който е тръгнал да я задява. Аз лично бих
Ако ще прави нещо, най-добре е да не разбирам...
Pr3d4t0R написа:Аз съм поставил нещата по следния начин - тя си избира дали да е с мен или с някой друг и знае, че аз няма да съм с нея, когато тя е с друг. Та така - някак демократично : - )
Pr3d4t0R написа:Аз съм поставил нещата по следния начин - тя си избира дали да е с мен или с някой друг и знае, че аз няма да съм с нея, когато тя е с друг. Та така - някак демократично : - )
Ъъъъъъъъъъ... къде видя противното твърдение...Sartor написа:Бре, това е много добре, ама като не правиш много по въпроса, то тя сама ще си тръгне.
Sartor написа:Освен ако не е някаква си 20-22 годишна хлапачка, която всеки й омръзва след 1-2 седмици, то причината остава да е в "зад кормилното" устройство - т.е. трябва да се направи нещо по въпроса.
Май те кефи да си причиняваш кофти неща...Sartor написа:Все пак винаги като видя, че мацката, с която съм, да флиртува най-откровено с някой друг - ми началната реакция е точно див ужасТ и прилив на адреналин.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта