Daniel Panev написа:hrissim написа:xcII написа:Моите слушалки не се нуждаят от уширения.
Гадни са, нали

Смотаните немци кога са правили нещо качествено?

joropc ще потвърди

Daniel Panev написа:hrissim написа:xcII написа:Моите слушалки не се нуждаят от уширения.
Гадни са, нали
hrissim написа:Daniel Panev написа:hrissim написа:xcII написа:Моите слушалки не се нуждаят от уширения.
Гадни са, нали
![]()
Смотаните немци кога са правили нещо качествено?![]()
joropc ще потвърди![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Срещу ~100 лв се сдобиваш с персонални тапи за уши за плуване + накрайници за слушалки, отляти по твоите уши. Ако те интересува - пиши
hrissim написа:Daniel Panev написа:Срещу ~100 лв се сдобиваш с персонални тапи за уши за плуване + накрайници за слушалки, отляти по твоите уши. Ако те интересува - пиши
И това ли се предлага?
Тц, данке - я съм планинско чедо, не морско, и водата не ми е стихия.
Па съм и земна зодия, та...![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
frantishek написа:http://www.vinetka.com/store/image/cache/data/K3_G-2012-500x500.jpg
vvvaaal написа:@DEMON BOY 13
Честито! Welcome to the club!![]()
drumboy написа:Жалко,че смених 3 телефона за няколко месеца и във момента имам доста по-добър от този.
Като не знаеш,защо го казвам не се обаждай.Разбирам,че си от тези,които като им кажат ''ай-фон'' получават душевен оргазъм.Въпроса е ,че ''ай-фон'' е глупав и много слаб телефон,който не си струва парите.
Сега поразгледай алтернативите на ''ай-фон'' и виж огромната разлика във характеристиките.
DEMON BOY 13 написа:
vvvaaal написа:
shaady написа:
vvvaaal написа:Няма да споря с вас, очевидно знаете всичко. Успех с дърветата.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта