baik1ra123 написа:абе хора клаимбар е доста добро келелце зави си ако си го пипнал но за напреднал вид дошнхилл не го препора4вам но за лек става![]()

baik1ra123 написа:абе хора клаимбар е доста добро келелце зави си ако си го пипнал но за напреднал вид дошнхилл не го препора4вам но за лек става![]()
I cant say only AWESOME!
prokalnatiq написа:I cant say only AWESOME!
Заучена фраза, която дори не е научена правилно!
DEMON BOY 13 написа:Супер колело,стига го плувахте личи си,че е направено с много мерак
teoedosi написа:Продавам рамка DRAG ONTARIO
Мнение от monkata_ » Съб Фев 26, 2011 10:20 pm
Продавам рамка драг онтарио има леки козметични забелешки не е пукана или цепена.искам и 70 лв за сериозни клиено може и коментар . снимки по скаип . skype:ledeniq_92 GSM:0888844167
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Може утре да намина с няколко приятела,стига да съм научил правилника за вътрешния ред в училище![]()
![]()
Aко,ще се копае и дойдем може да домъкнем 1-2 лупати и да помогнем за някой вираж или скок ама стига да има след това каде да ги скрием лупатите.
ivomasliankov написа:Аз имах подобен проблем ,но беше при Hayes nine и тои беше ,че се беше счупило едното пинче и го опражих ,като го залепих със течен метал (който можеш да намериш във всяка железария) за 12 часа съхнене стана супер вече мисля че около 2 години стана не е мръднало
SR Suntour XCR
от IVAN98 » Пон Мар 07, 2011 7:34 pm
Заменям синтур хцр в изкючително добро състояние само с една драскотина и нищо повече.Вилката има само прелоад което мисля че е достатъчно за нея.Заменям я за тора 289 с доплащане от моя страна може и с U-turn може и епикон на 9ка от обаче може също и друга жилка до 140мм ход с доплащане не повече от 50 лв.
Ето и снимки: http://idosev982.snimka.bg/mountain/sun ... 2.22654603
За контакти: Иван тел. 0882723514 или скаип: idosev982.
На телефона ме търсете след 13,30 ч
Забравих да спомена че вилката е 100 мм ход и е оверсаиз чело.
Поздрави Иван
King_Size написа:Здравеите бикери имам следния проблем. Начи като напуна курбелите малко повече и те започват да скърцат и пукат но незнам как да ги обравя![]()
Моляви помогнете.
Якобс Монарх - Чаромата сближава![]()
Опитайте новият вкус на Golia![]()
gesh0898 написа:Якобс Монарх - Чаромата сближава
Опитайте новият вкус на Golia![]()
То и аз в бързината допускам грешки, но да сложиш такива надписи по билбордове, рекламни табелки...
Търсете бикът!
...Ивелина е скочила от 52 мера...
Продавам мека рамкаа със: задния амуртисиор
чашки Вп от 15 лв
скоба
преден делиаилиор шимано
заден шимано тз
и чисто нов в браке
цената която им искам е 80 лв подлежи на коментар, приемам и разни бартарии : )
golfaaa3 написа:EKSAAAA или krafcho123 много ме бодалка има една команда SRAM X5 мисля че беше и нали правим далаверката и 4 дена го чакам да я прати и най-накрая оф абе човек немога сега няма какво да си сложа на нейно място и т.н. и аз мо викам добре защо я пускаш в обява и тои![]()
![]()
![]()
ами незнам как данего ......... такав човек
ако някой има команда 8-мица да казва
VOLATGE написа:
кросовете са то4но затова....
П.П. съгласен съм 4е кроските не са ло6и но в слу4ая мисля 4е не са наи уда4ния избор
Продавам Scott Limited СПЕШНО !
от kifnoto96 » Пон Апр 04, 2011 12:04 pm
Продавам Scott Limited няма ги в България , закопувано е от Швейцария . Сменени части лапа и кормило truvativ , капли mach 1 , вилка RST Gila T5 профилактика 2-пъти имам я от 3 месеца работи безотказно.
ЦЕНА 350 лв. сериозен коментар по цената на място! Намира се в гр.София не се праща по еконт. СКОРОСТИ И СПИРАЧКИ - ПРЕДНА ДИСКОВА. ВСИЧКИ ЧАСТИ СА SHIMANO DEORE DH.... Скайп : gr33n_fr3ak Пращам снимки по скайп , просто са много големи ...
yahoo555 написа:Е това клипче е голяма тъпнотия!
Antares написа:Прислушало ми се е ниакаво ново ретро
Идей?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта