daf4ov написа:120Само к*рв* имам в главата си
ico 1 написа:daf4ov написа:120Само к*рв* имам в главата си
И аз съм със стар мозък - 120 г.(или не разбирам условието). Баси тъпата игра
.
Antares написа:Мен с усилена употреба на PrintScreen ме изкара на 28Иначе с 10 повече
MozaK написа:Охоооо я виж ти : http://www.pinkbike.com/video/105224/
И Лили участва в сериала гледам![]()
пс: Надявам се човека който го е качил тм да не се цупи
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ
did написа:Защо Пацо стои с каска в кръчмата?
azze написа:Току-що си поръчах едно Джъмбо (шина) от димибайк.Някой, който е поръчвал, има ли представа горе-долу ще струва доставката до София и прави ли се потвърждение за поръчката по телефон/и-мейл?
DTD написа:Айде и тука ще питам, че може де не е прочел атентатора.
Що ми наби минус бе, нямаш ли си с кво да си играеш?![]()
Ахахаха не се крийй, гадинооо, защо така правиш?
Тц тц тц, поне кажи защо?
Днес някой те е вбесил на работа и решаваш да "Ше му натрия носа на тоя, кво ми се лигави тука, момчето търси колело за "ДХ нагоре", той тръгнал да му се подиграва?!"
А дупето не те ли сърби?Mi7aKa написа:Сърбят ме пръстите: <<>>
Аз му пляснах едно профилактично минусче. На тия, дето много се вживяват в рейтинга и оревават върталъка периодично им цъквам по някой-друг минус в Бла-Бла, да ги поддържам в бойна готовностvpravov написа:Аз чакам да ми изтече времето, в което не мога да гласувам, и ще има минусче от мене.Че нещо, както не за първи път казвам, заядливия
ме дразни повече от "тъпите" въпроси.
Antares написа:Също така видя ли някой с рейтинг над 1000 да иска плюсове във жажната тема - това е неминуем минус от мен ^^
vpravov написа:Аз чакам да ми изтече времето, в което не мога да гласувам, и ще има минусче от мене.Че нещо, както не за първи път казвам, заядливия
ме дразни повече от "тъпите" въпроси.
А дупето не те ли сърби?[quote="vpravov"]Antares написа:Mi7aKa написа:Сърбят ме пръстите: <<>>
Mi7aKa написа:...да ме "храниш" с минуси...., рейтинг-а ми е нисък
did написа:Тъй като гледам... можело е да се избере обиколен на Витоша маршрут, по който да се измокрите по-малко. Например тръгване от Видин по дунав, преплуване на Черно море, минавате през Босфора, Пресичате Средиземно море, през Гибралтарския проток се включвате в Гълфстрийм и по течението отивате до устието на Рейн, оттам влизате в стандартен колоездачен маршрут "По Дунав с Колело" и така до Видин...
DTD написа:Аха, ти просто тях не ги четеш, така ли? Извинявай, но въпросите са повече от тъпи и при условие, че е писано и за това във форума... Не ще се заяждам ами не знам какво трябва да направя. После did бил лош ozzie също... С право са лоши, виждам защо вече.
А и отностно заядливия![]()
Еми какво да кажа по темата за велосипед за "ДХ нагоре", всичко друго освен да му предложа такъв би било, нали?
Mrav4o0 написа:Извинявам се и за правописа си, но съм още на 13 и скоро ставам на 14Не съм много образован
Antares написа:Също така видя ли някой с рейтинг над 1000 да иска плюсове във жажната тема - това е неминуем минус от мен ^^
Мajnata написа:придлагам които иска да му дажат то4ки да пи6и тука.
които дажа тука миноси пи6ката му да исъхне дано
crossenduro2 написа:Аз съм вдигал 84,5 със мтб по Одринския баир той е дълаг 2,95 км и е стръмен 48 % .![]()
Добре, че не паднах . Няма да го повторя.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта