Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот PtD » Чет Ное 04, 2010 7:57 pm

buzzjn написа:Но също така ревността като явление е част от състоянието любов.

Съвсем не. Ревността е част от погрешното възприемане на любовта като притежание и контрол.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот Crimson » Чет Ное 04, 2010 8:10 pm

PtD написа:
buzzjn написа:Но също така ревността като явление е част от състоянието любов.

Съвсем не. Ревността е част от погрешното възприемане на любовта като притежание и контрол.

Мммммммм, мноооо добре казано :agree:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Sartor » Чет Ное 04, 2010 8:23 pm

PtD написа:Съвсем не. Ревността е част от погрешното възприемане на любовта като притежание и контрол.

:agree: :beer:

Alpina написа:
Sartor написа:Освен ако не е някаква си 20-22 годишна хлапачка, която всеки й омръзва след 1-2 седмици, то причината остава да е в "зад кормилното" устройство - т.е. трябва да се направи нещо по въпроса.
:rofl: :rofl: :rofl:

Ми тъй де... никога не съм се занимавал с по-малки от мен, ама като погледна приятелите ми с какви ходят - ми само мога да се радвам, че имам акъл, вместо сърце... :eek3:

Alpina написа:Май те кефи да си причиняваш кофти неща...

Ми аз в този форум не съм видял човек, който да не обича да си причинява адреналинови инжекции по камъньие и дървьие. :wavey:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот taurus13 » Чет Ное 04, 2010 9:32 pm

Обаче всички твърдите, че сте недосегаеми за ревността, обаче моят жизнен опит е показал, че всеки може да си намери майстора и някой ден и нормалния полудява и прави неща, които никога не си е мислил, че може да прави. Когато си лудо влюбен е трудно да се контролираш, иначе ревността винаги я има - просто обикновено я подтискаш с разума. Разбира се не всеки може да се влюбва силно, че да изгуби контрола.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот buzzjn » Чет Ное 04, 2010 9:34 pm

PtD написа:

Тук нямам избор освен да се съглася :agree:
и все пак мисля, че taurus13 е прав също
понякога мозъците ни си играят гадни игрички с нас
с три думи да е*а любовта
:8D:
buzzjn

Рейтинг: 1190

Мнениеот Alpina » Чет Ное 04, 2010 10:14 pm

taurus13 написа:Обаче всички твърдите, че сте недосегаеми за ревността, обаче...

...обаче когато...
Sartor написа:Все пак винаги като видя, че мацката, с която съм, да флиртува най-откровено с някой друг

човек се вкарва сам във филмите - не виждам как това може да се нарече ревност...

P.S. Аз не твърдя такова нещо... ;) Но не се оставям да ме контролира... просто стигне ли се до там... нещо не е наред и... и следват свободни съчинения :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот taurus13 » Чет Ное 04, 2010 11:59 pm

Мда...не си си намерил майсторката - може изобщо да не иска да те контролира - даже най-вероятно ще ти каже - Виж, аз съм такава и така правя - никой не те задържа, ако не можеш да ме приемеш такава. И точно тогава у много мъже се пречупва разума и достойнството и почват да правят компромисите със себе си. И понеже няма кого да обвинят за това, освен себе си, а човек не може да зареже себе си, просто се примиряват и продължават с компромисите.
И да, точно сам си се вкарваш във филмите. При това възрастта и опита не помагат по никой начин - даже напротив - много мъже с възрастта изглупяват съвсем.
Иначе ревността е глупаво чувство, но това не променя факта, че съществува. Аз лично се срамувам от ревността, и дори да я изпитвам, не бих я показал. Това обаче много пъти се е възприемало от жените като непукизъм, тъй като някои от тях имат навика да тестват силата на чувствата ти чрез ревността - ревнуваш ме- значи ме обичаш, не ме ревнуваш - значи не ти пука за мен. Да ама аз пък намирам това за доста примитивен метод - то е все едно да проверяваш дали има напрежение, като даваш накъсо жиците.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Пет Ное 05, 2010 11:03 am

Ъъъъ, тако'ата....търся си мома! Ако може да има кооло (не е задължително, но е препоръчително :rofl: ), да е що годе хубава, да слуша МУЗИКА - не чалга, да ходи по гората много....иии така :P Телефона ми е....абе като ме видят по улиците или по пътеките да се обаждат ! :D
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Мнениеот Sartor » Пет Ное 05, 2010 11:17 am

ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Ъъъъ, тако'ата....търся си мома! Ако може да има кооло (не е задължително, но е препоръчително :rofl: ), да е що годе хубава, да слуша МУЗИКА - не чалга, да ходи по гората много....иии така :P Телефона ми е....абе като ме видят по улиците или по пътеките да се обаждат ! :D

Пусни прИмоция до края на седмицата и някоя може да те "забърше" - само гледай да не те отнесе с байка, както при мен щеше да направи това лято една 'арна кака под Бай Кръстьо. Да я *** и даунхиларката. :xx(:

А и може да отидем някъде двамцата - аз да съм ти wingman... те само като ме видят мацките на какво приличам и сами ще бягат при теб. :eyebrow:
Аватар
Sartor

Мнениеот Alpina » Пет Ное 05, 2010 12:47 pm

ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Ъъъъ, тако'ата....търся си мома! Ако може да има кооло (не е задължително, но е препоръчително :rofl: ), да е що годе хубава, да слуша МУЗИКА - не чалга, да ходи по гората много....иии така :P Телефона ми е....абе като ме видят по улиците или по пътеките да се обаждат ! :D

Ползвай правилнатана темата бре!!! viewtopic.php?f=8&t=45365&hilit=%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8+%D1%81%D0%B5
Ех не научихте се, че има теми за почти всичко :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пет Ное 05, 2010 1:43 pm

Еххх, каквu времена бяха :D.... :nuts:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот ico 1 » Пет Ное 05, 2010 7:20 pm

Я да чуем и ние! По едно време беше намерил девойка, да не става въпрос за нея? :D
Аватар
ico 1

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пет Ное 05, 2010 7:34 pm

Еххх, а девойката каква беше :liplick:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот did » Пет Ное 05, 2010 7:34 pm

TeDo_BaPHa написа:Еххх, а девойката каква беше :liplick:

Девойка, девойка... колко да е била девойка? Седмица най-много :dontknow:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Sartor » Вто Ное 09, 2010 10:00 am

Eee, зае*ахте темата в неБитието... Няма ли някой да се оплаче/похвали.
Аватар
Sartor

Мнениеот buzzjn » Вто Ное 09, 2010 7:45 pm

Ехм аз мога само да се оплаквам, но ще се въздържа.
Хваля се, че тук, където живея, натрупа доста сняг и е яко.
buzzjn

Рейтинг: 1190

Мнениеот Alpina » Сря Ное 10, 2010 8:08 am

Sartor написа:Eee, зае*ахте темата в неБитието... Няма ли някой да се оплаче/похвали.

E как няма да стане така, след като Harka я попари така жестоко...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Сря Ное 10, 2010 1:12 pm

Получих обаждане :P
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Мнениеот hitar_potar » Сря Ное 10, 2010 3:58 pm

От кораба - майка ли? Сега ако намериш и нещо трицицесто.... :evil:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Сря Ное 10, 2010 5:47 pm

:D Не бе....просто се самозаблуждавам :eek3: :roll2:
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Мнениеот fastera2 » Пон Ное 15, 2010 9:32 pm

Дигам малко темата нагоре.Имах нужда да попиша в тази тема.Ем хора де да знам някой от вас бяха прави,че от растояние е трудно.Мина почти месец от когато съм в чужбина...Какво да ви кажа нещата не са като на живо.Чуствам се малко изхабен.Гледам да не дишам на гаджето във врата,защото иска свобода (това много ме озадачава).Почвам да се съмнявам,че някъде ще ми бъде отговорено на чуствата (явно критеиийте са ми непостижими ... :dontknow: ).Не искам много,но явно момичетата на възраст като моято искат да си поживяват.Голям глупак съм-искам сериозни отношения.... :banghead: :banghead: :banghead:
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот Sartor » Пон Ное 15, 2010 10:30 pm

fastera2 написа:Дигам малко темата нагоре.Имах нужда да попиша в тази тема.Ем хора де да знам някой от вас бяха прави,че от растояние е трудно.Мина почти месец от когато съм в чужбина...Какво да ви кажа нещата не са като на живо.Чуствам се малко изхабен.Гледам да не дишам на гаджето във врата,защото иска свобода (това много ме озадачава).Почвам да се съмнявам,че някъде ще ми бъде отговорено на чуствата (явно критеиийте са ми непостижими ... :dontknow: ).Не искам много,но явно момичетата на възраст като моято искат да си поживяват.Голям глупак съм-искам сериозни отношения.... :banghead: :banghead: :banghead:

Споко не си сам! А като станат каките на по 25+ вече почват да мислят за сериозни отношения. :beer:
Аватар
Sartor

Мнениеот hitar_potar » Вто Ное 16, 2010 3:16 am

На мен ми е чудно как на времето, когато аз бях на 16-17 (демек преди 7-8 години), имаше доста девойки, които искаха сериозни връзки, отношения, ала бала, да са с теб и само с теб... А сега почти всяка гледа петък вечер да се накурви здраво и да отиде на дискотека да курвее (логично след накурвянето, нали :D ), по възможност всеки път с различен... :dontknow: Па после се обиждат, като им кажеш в лицето, че са боклуци, и ти викат: "Ще ми се обадиш ти, и тогава аз ще те нахраня." И след 2 седмици се обаждат и те търсят, озадачени, че не си са впечатлил от думите им и не си ги потърсил, и ти се мазнят наново, омилкват ти се, ала бала... което си е прелюдия за поредния номер - я се хванеш, я не. :dontknow: А преди си мислех, че почвам малко по малко да разбирам жените... -> САМОЗАБЛУДААААА. :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Antares » Вто Ное 16, 2010 10:50 am

Оф аре пак жените са такива, жените са онакива, пак те са ви виновни... Разумния човек винаги ще потърси проблема първо в собствения си телевизор.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот PtD » Вто Ное 16, 2010 11:30 am

Кофти мат'риал, а? :evil:
Аватар
PtD

Мнениеот outfaced » Вто Ное 16, 2010 1:18 pm

Antares написа:Оф аре пак жените са такива, жените са онакива, пак те са ви виновни... Разумния човек винаги ще потърси проблема първо в собствения си телевизор.

Обикновенно проблема се свежда до грешен избор ... жените има всякакви ;)
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот TheAnimal » Вто Ное 16, 2010 1:41 pm

@ hitar_potar Аз съм ебати боклука :D :agree:
Щом ще мрънкате по адрес на жените, и аз ще измрънкам по адрес на мъжете.
Епа бива ли цяла вечер да го зарибявам и накрая като дойде момента, достойнството му да ми се губи под езика. Кажете сега честно ли е? Поне ние жените сме извели всичко на показ , ааамаха :smokin:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот moonlight » Вто Ное 16, 2010 2:00 pm

Потър, я разясни моля какво боклучаво има в това да не искаш сериозни връзки и всеки петък да си с някой различен? :dontknow: Според мен е кофти единствено ако го заблуждаваш за истинските си намерения, хубаво е да се държиш сериозно / коректно и с несериозните си занимавки. Иначе всеки има правото да си троши главата както намери за добре, стига да не вреди на другите. Свободна воля му викат.
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Вто Ное 16, 2010 2:16 pm

:popcorn: ......
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Мнениеот PtD » Вто Ное 16, 2010 2:22 pm

TheAnimal написа:Поне ние жените сме извели всичко на показ , ааамаха :smokin:

Ммм. Подвеждаш! На показ, ама отгоре изрисувано, вътре подпряно, а отдолу - стегнато, та ще се пръсне! Като свали дрехите и грима и от каляска става на тиква... :smash:
Аватар
PtD

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла