buzzjn написа:Но също така ревността като явление е част от състоянието любов.
Съвсем не. Ревността е част от погрешното възприемане на любовта като притежание и контрол.
buzzjn написа:Но също така ревността като явление е част от състоянието любов.
PtD написа:buzzjn написа:Но също така ревността като явление е част от състоянието любов.
Съвсем не. Ревността е част от погрешното възприемане на любовта като притежание и контрол.
PtD написа:Съвсем не. Ревността е част от погрешното възприемане на любовта като притежание и контрол.
Alpina написа:Sartor написа:Освен ако не е някаква си 20-22 годишна хлапачка, която всеки й омръзва след 1-2 седмици, то причината остава да е в "зад кормилното" устройство - т.е. трябва да се направи нещо по въпроса.![]()
![]()
Alpina написа:Май те кефи да си причиняваш кофти неща...
PtD написа:
taurus13 написа:Обаче всички твърдите, че сте недосегаеми за ревността, обаче...
Sartor написа:Все пак винаги като видя, че мацката, с която съм, да флиртува най-откровено с някой друг
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Ъъъъ, тако'ата....търся си мома! Ако може да има кооло (не е задължително, но е препоръчително), да е що годе хубава, да слуша МУЗИКА - не чалга, да ходи по гората много....иии така
Телефона ми е....абе като ме видят по улиците или по пътеките да се обаждат !
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Ъъъъ, тако'ата....търся си мома! Ако може да има кооло (не е задължително, но е препоръчително), да е що годе хубава, да слуша МУЗИКА - не чалга, да ходи по гората много....иии така
Телефона ми е....абе като ме видят по улиците или по пътеките да се обаждат !
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Еххх, а девойката каква беше
Sartor написа:Eee, зае*ахте темата в неБитието... Няма ли някой да се оплаче/похвали.
fastera2 написа:Дигам малко темата нагоре.Имах нужда да попиша в тази тема.Ем хора де да знам някой от вас бяха прави,че от растояние е трудно.Мина почти месец от когато съм в чужбина...Какво да ви кажа нещата не са като на живо.Чуствам се малко изхабен.Гледам да не дишам на гаджето във врата,защото иска свобода (това много ме озадачава).Почвам да се съмнявам,че някъде ще ми бъде отговорено на чуствата (явно критеиийте са ми непостижими ...).Не искам много,но явно момичетата на възраст като моято искат да си поживяват.Голям глупак съм-искам сериозни отношения....
![]()
![]()
Antares написа:Оф аре пак жените са такива, жените са онакива, пак те са ви виновни... Разумния човек винаги ще потърси проблема първо в собствения си телевизор.
TheAnimal написа:Поне ние жените сме извели всичко на показ , ааамаха
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта