azze написа:http://www.nenovinite.com/news.php?action=view&ID=1863
boriss13 написа:Като влизам през телефона ми пише че съм баннат по ай пи???Имаше подобен проблем на друг потребител, но сега не мога да го намеря...
boriss13 написа:Като влизам през телефона ми пише че съм баннат по ай пи???Имаше подобен проблем на друг потребител, но сега не мога да го намеря...
BurNiNg_IcE написа:boriss13 написа:Като влизам през телефона ми пише че съм баннат по ай пи???Имаше подобен проблем на друг потребител, но сега не мога да го намеря...
Същия проблем..
s1m3on написа:Добро утро колеги......
Как сме днеска???
boriss13 написа:BurNiNg_IcE написа:boriss13 написа:Като влизам през телефона ми пише че съм баннат по ай пи???Имаше подобен проблем на друг потребител, но сега не мога да го намеря...
Същия проблем..
При мен е само при 3Г-то.През Уи-фито нямам проблем...
25thframe написа:boriss13 написа:Като влизам през телефона ми пише че съм баннат по ай пи???Имаше подобен проблем на друг потребител, но сега не мога да го намеря...
Това което е написал Пешо е така. Не знам кой мобилен оператор ползваш, но можеш да се поинтересуваш как стои въпроса с активация на статично IP към MSISDN-а ти, ако предлагат такава възможност ( за private клиенти ... ако ти си такъв де ) и те устройват условията, можеш да си активираш и няма да имаш проблем.
Dex
rumbala написа:Забрави да ти вържат MSISDN-а към статично IP. Това означава, че за теб ще има само едно IP. Не разбра ли че ползват NAT, тоест сигурно поне 50 маймуни ползват едно IP, ако ли не и всичките 253 адреса.....
Blizzard Entertainment написа:We’re in the process of restarting the Diablo III servers to resolve an issue impacting the game. The restart may cause some interruption in communication, inability to log in, or disconnections.
We apologize for the short notice and appreciate your understanding.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта