DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
Chroni написа:Дилема да нехода ли утре на училище или да спя ;д
DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
-Рамка [Drag Climber 2008]
-Амортисьор [XCR въздушен]
ma61na7a написа:......... А идеята ти със сглобяване на колело няма как да стане поради простата причина, че ще ти излезе много по скъпо (или на същата цена, но с много по нисък клас части) от едно сглобено колело. Послушай ме и аз съм бил наивен като теб ял съм дървото и затова ти го казвам. Но все пак ако решиш да правиш каквото и да било на своя глава със сглобяването на колело поне се допитай до някой по опитен от теб ,защото има много неща който можеш да объркаш (като несъвпадащ брой на дупки за спици на главината спрямо шината и още много подобни). Този спорт е скъп и всичко в него е консуматив.Вариянт да минеш тънко няма. СеШ се.. ??
-Рамка [Drag Climber 2009]
-Амортисьор [XCR маслен,пружина - 170lv]
VOLATGE написа:-Рамка [Drag Climber 2009]
-Амортисьор [XCR маслен,пружина - 170lv]
kriisoo написа:ЛЕЛЕ Tеchno House парти на паметника на Съветската армия.. Тотално размазване
gilb написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=116863
Доста трябва да се е постарал за да постигне този резултат с линковете
Antares написа::facepalm:
Преди време една мадама ме попита "Това трябваше да ме впечатли ли?", относно някакъв байкАр, който се пъчеше със оли(го)та, баланси, малуели и т.н. вело-циркаджийство.
BurNiNg_IcE написа:Mдааааааа за тва си купих кола
Alpina написа:BurNiNg_IcE написа:Mдааааааа за тва си купих кола
Ти това кола ли го наричаш
А защо не прочете мнението, на което дадох този отговор?Alpina написа:А защо си мисли че това е правено за да бъде впечатлена тя или друго момиче
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Hell_Man написа:А навън работници,
с червени потници
копаеха канал.... x2
![]()
А след тях работнички,
леко потнички,
полагаха тела.... x2
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта