Slade написа:Никой ли не ти е казвал, че е най-добре да се учиш да караш кола на Лада - после ще ти е мнооого по-лесно!
П.С. Задният "амортесьор" и той е класа!
Вилката е наобратно

Slade написа:Никой ли не ти е казвал, че е най-добре да се учиш да караш кола на Лада - после ще ти е мнооого по-лесно!
Slade написа:Никой ли не ти е казвал, че е най-добре да се учиш да караш кола на Лада - после ще ти е мнооого по-лесно...
Ozzie написа:Предлагам Antares като провокатор да бъде удостоен със забрана за достъп до форума. Примерно за седмица.
VOLATGE написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=117511 - Нееее никой в България не кара легендарната XCM при това V2 я прави още по-голяма рядкост и офертата си е направо отлична!
BurNiNg_IcE написа:Slade написа:Никой ли не ти е казвал, че е най-добре да се учиш да караш кола на Лада - после ще ти е мнооого по-лесно!
Вилката е наобратно
neilor написа:Аз мисля, че трябва да спрем да разискваме темата "Срещу движението ли да караме или не?"
Стана ясно, че всички караме отдясно защото така пише в закона, така е правилно, така е логично, така сме свикнали и така е безопасно.
Отляво кара BiTurbo .
Сега поне знаем как се казва този който кара срещу нас по пътя и можем отдалеч да му извикаме "BiTurbo , скачай на тротоара за да минем!".
Wheel is assembled...
xcrider написа:"кралете" на този форум да се замислят на кого, и за какво по-точно бият минуси, защото ще избягат половината ползващи
един пример : регистрирал се някакъв, който казва, че кара в насрещното, щото така му е кеф. Едни хора се опитват да му обяснят, че това е застрашава НЕГОВАТА сигурност и да го откажат от лошия му навик, ама на други им е по-лесно да му забият МИНУСА просто... Човека нито пречи на другите(визирам ползващите форума, ако на шофьорите пречи - това си е негов проблем, не случайно искаме да го разубедим), нито кара другите да правят като него, просто споделя какво той прави
последно един "крал", в същата тази тема, направи грешка, като каза, че съм бил длъжен да имам фар, с който да си осветявам пътя. Беше му цитиран закон, след което го попитах има ли нещо да добави и ми беше набит минус. А този, който беше в грешка определено беше той, ама нали е "VIP" и всичко знае - за него минуси няма.
Струва ми се, че минусите в този форум са символ на "кефиш ме" или съответно "нервиш ме", понякога просто - този е "noob", а не се гледа кой е прав в случая . Те винаги са най-прави, знаят всичко - истината е, че това се отнася само за 2-ма човека с рейтинг 2000 в този форум, вие си ги знаете кои са.
правете си сметката, виайпитата
сега ще получа минус от някой König, най-вероятно, честно казано, не ме грее въобще
Ozzie написа:Wheel is assembled...
F or R?
exiteyes написа:Така ли не разбра, че в този форум не всички са китки за мирисане?
Esoteric написа:така като гледам, тия над мен, които са писали, и 500 рейтинг им стига, за да пишат във форумите, в които са най-активни (и аз съм в това число). та се чудя за кво аджеба им е повече? за авторитет ли?
Slade написа:Ако не - why the fu** should I care?
Slade написа:Брао', евала на "властимащите" като теб в този форум! Шепа комплексоизбиватели, чиито граждански дълг е да отблъскват възможно най-много хора от форума. Може пък и тва да е политиката тук. На нови потребители с технически проблеми се отговаря с "Вземи си изхвърли колелото" и в тоя дух. Смешници...
Gasolin написа:Съдейки по аватара ти, моя съвет също е "Вземи си изхвърли колелото" - същото ще чуеш от всеки умствено адекватен съфорумец (не броим 12 годишните ДеХе състезателни жувотни). Хората тук имат повече опит и знания от теб - не се цупи, ми ги слушай какво ти говорят. Другият вариант е просто да не влизаш във форума - не вярвам да липсваш на някого.
azze написа:Slade написа:Брао', евала на "властимащите" като теб в този форум! Шепа комплексоизбиватели, чиито граждански дълг е да отблъскват възможно най-много хора от форума. Може пък и тва да е политиката тук. На нови потребители с технически проблеми се отговаря с "Вземи си изхвърли колелото" и в тоя дух. Смешници...
Донякъде си прав.Донякъде.
Gasolin написа:Съдейки по аватара ти, моя съвет също е "Вземи си изхвърли колелото" - същото ще чуеш от всеки умствено адекватен съфорумец (не броим 12 годишните ДеХе състезателни жувотни). Хората тук имат повече опит и знания от теб - не се цупи, ми ги слушай какво ти говорят. Другият вариант е просто да не влизаш във форума - не вярвам да липсваш на някого.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта