SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот BurNiNg_IcE » Вто Юли 10, 2012 1:53 pm

Slade написа:Никой ли не ти е казвал, че е най-добре да се учиш да караш кола на Лада - после ще ти е мнооого по-лесно!
П.С. Задният "амортесьор" и той е класа!

Вилката е наобратно :D
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот azze » Вто Юли 10, 2012 2:43 pm

Може да е някакво ново Маниту,направено специално,за да се конкурира с китайците - Зуум,Муум и т.н.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот veskoz » Вто Юли 10, 2012 4:12 pm

Slade написа:Никой ли не ти е казвал, че е най-добре да се учиш да караш кола на Лада - после ще ти е мнооого по-лесно...

...да разбереш, че не си карал автомобил никога досега. :D
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот vvvaaal » Вто Юли 10, 2012 8:42 pm

slomosht написа:Too beaуtиful to be real...

Изображение
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот venko » Вто Юли 10, 2012 9:39 pm

viewtopic.php?f=16&t=116290
Леле боже..... !
"Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес" Фьодор Михайлович Достоевски
Аватар
venko

Рейтинг: 1566

Мнениеот hitar_potter » Сря Юли 11, 2012 1:31 am

Ozzie написа:Предлагам Antares като провокатор да бъде удостоен със забрана за достъп до форума. Примерно за седмица. :thumb:

+1 :evil:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Antares » Сря Юли 11, 2012 10:01 am

Гимли, в случая и ти си провокатор!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот hitar_potter » Сря Юли 11, 2012 10:31 am

Начи -1 :D
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот VOLATGE » Сря Юли 11, 2012 10:58 am

viewtopic.php?f=17&t=117511 - Нееее никой в България не кара легендарната XCM при това V2 я прави още по-голяма рядкост и офертата си е направо отлична! :agree:
Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот Esoteric » Сря Юли 11, 2012 11:24 am

VOLATGE написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=117511 - Нееее никой в България не кара легендарната XCM при това V2 я прави още по-голяма рядкост и офертата си е направо отлична! :agree:

май има предвид, че вилката е още в англия. :D
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот Slade » Сря Юли 11, 2012 11:48 am

BurNiNg_IcE написа:
Slade написа:Никой ли не ти е казвал, че е най-добре да се учиш да караш кола на Лада - после ще ти е мнооого по-лесно!
П.С. Задният "амортесьор" и той е класа!

Вилката е наобратно :D

(facepalm) ама и аз съм много наблюдателен :magnify: ....

Добре, че и кормилото не е наобратно
Изображение
Аватар
Slade

Рейтинг: 1348

Мнениеот edinmilion » Сря Юли 11, 2012 12:40 pm

neilor написа:Аз мисля, че трябва да спрем да разискваме темата "Срещу движението ли да караме или не?"
Стана ясно, че всички караме отдясно защото така пише в закона, така е правилно, така е логично, така сме свикнали и така е безопасно.
Отляво кара BiTurbo .
Сега поне знаем как се казва този който кара срещу нас по пътя и можем отдалеч да му извикаме "BiTurbo , скачай на тротоара за да минем!".

Не, не не :rofl: :clap: :lol:
edinmilion

Мнениеот xcrider » Сря Юли 11, 2012 1:01 pm

"кралете" на този форум да се замислят на кого, и за какво по-точно бият минуси, защото ще избягат половината ползващи
един пример : регистрирал се някакъв, който казва, че кара в насрещното, щото така му е кеф. Едни хора се опитват да му обяснят, че това е застрашава НЕГОВАТА сигурност и да го откажат от лошия му навик, ама на други им е по-лесно да му забият МИНУСА просто... Човека нито пречи на другите(визирам ползващите форума, ако на шофьорите пречи - това си е негов проблем, не случайно искаме да го разубедим), нито кара другите да правят като него, просто споделя какво той прави
последно един "крал", в същата тази тема, направи грешка, като каза, че съм бил длъжен да имам фар, с който да си осветявам пътя. Беше му цитиран закон, след което го попитах има ли нещо да добави и ми беше набит минус. А този, който беше в грешка определено беше той, ама нали е "VIP" и всичко знае - за него минуси няма.
Струва ми се, че минусите в този форум са символ на "кефиш ме" или съответно "нервиш ме", понякога просто - този е "noob", а не се гледа кой е прав в случая . Те винаги са най-прави, знаят всичко - истината е, че това се отнася само за 2-ма човека с рейтинг 2000 в този форум, вие си ги знаете кои са.
правете си сметката, виайпитата

сега ще получа минус от някой König, най-вероятно, честно казано, не ме грее въобще
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот Esoteric » Сря Юли 11, 2012 2:10 pm

@xcrider - пич, това е форум за планинско колоездене, не за плюсове и минуси.
не мога да разбера кво толкова сте се хванали, всички, за тоя рейтинг, сякаш от това зависи тематиката на тоя форум...!?
ако имаш по-висок рейтинг, това прави ли те по-добър велосипедист?
според мен - не!

по темата.... :D .....
това ме уби!
http://www.pinkbike.com/buysell/1062139/
:rofl:
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот Ozzie » Сря Юли 11, 2012 2:28 pm

Esoteric написа:по темата.... :D .....
това ме уби!

Wheel is assembled...

F or R? :D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот darlik_95 » Сря Юли 11, 2012 2:44 pm

xcrider написа:"кралете" на този форум да се замислят на кого, и за какво по-точно бият минуси, защото ще избягат половината ползващи
един пример : регистрирал се някакъв, който казва, че кара в насрещното, щото така му е кеф. Едни хора се опитват да му обяснят, че това е застрашава НЕГОВАТА сигурност и да го откажат от лошия му навик, ама на други им е по-лесно да му забият МИНУСА просто... Човека нито пречи на другите(визирам ползващите форума, ако на шофьорите пречи - това си е негов проблем, не случайно искаме да го разубедим), нито кара другите да правят като него, просто споделя какво той прави
последно един "крал", в същата тази тема, направи грешка, като каза, че съм бил длъжен да имам фар, с който да си осветявам пътя. Беше му цитиран закон, след което го попитах има ли нещо да добави и ми беше набит минус. А този, който беше в грешка определено беше той, ама нали е "VIP" и всичко знае - за него минуси няма.
Струва ми се, че минусите в този форум са символ на "кефиш ме" или съответно "нервиш ме", понякога просто - този е "noob", а не се гледа кой е прав в случая . Те винаги са най-прави, знаят всичко - истината е, че това се отнася само за 2-ма човека с рейтинг 2000 в този форум, вие си ги знаете кои са.
правете си сметката, виайпитата

сега ще получа минус от някой König, най-вероятно, честно казано, не ме грее въобще

Ммм той Ozzie си го е казал:
Правилник на потребителите на форума:
т. 1 Администраторът и модераторът винаги имат право!
т. 2 Ако админ-ът и мод-ът са в грешка, виж точка 1!
:D :agree:
Аватар
darlik_95

Рейтинг: 1201

Мнениеот Ozzie » Сря Юли 11, 2012 3:38 pm

Първо - не съм го казал аз.
Второ - какво общо има това което седи в "подписа" ми с казаното от xcrider?

Или просто се опитваш да трупаш мнения или да бъдеш оригинален?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот msniki » Сря Юли 11, 2012 4:27 pm

Ozzie написа:
Esoteric написа:по темата.... :D .....
това ме уби!

Wheel is assembled...

F or R? :D

Google translate 100% :lol:
@xcrider
Примерно получих минус на темата, в която се похвалих с колелото си... Още на 1-то мнение. Ето това въобще не го разбрах защо ....
Ако познаваш приятели с над 1600 рейтинг орентирай се към тях. Доста хора така си изкарват рейтинга.
На мен не ми се занимава иначе отдавна да съм с 2000 рейтинг..... :eyebrow: :lol:
Не че ми трябва де... Да има там 1300 примерно доволен съм, но тук минус там минус и ако не помоля приятел "плус" рядко. Не като да не помагам на хора с избора на части, рамки и т.н. Но това не се оценява нито едно мерси или поне един"плюс" да има.
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот VOLATGE » Сря Юли 11, 2012 4:51 pm

exiteyes написа:Така ли не разбра, че в този форум не всички са китки за мирисане?
Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот Esoteric » Сря Юли 11, 2012 5:19 pm

така като гледам, тия над мен, които са писали, и 500 рейтинг им стига, за да пишат във форумите, в които са най-активни (и аз съм в това число). та се чудя за кво аджеба им е повече? за авторитет ли?
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот Slade » Чет Юли 12, 2012 9:23 am

Esoteric написа:така като гледам, тия над мен, които са писали, и 500 рейтинг им стига, за да пишат във форумите, в които са най-активни (и аз съм в това число). та се чудя за кво аджеба им е повече? за авторитет ли?

Чак сега забелязах тая глупост с числата под името. Могат ли да се разменят срещу пари, велосипеди, части? Ако не - why the fu** should I care?
Изображение
Аватар
Slade

Мнениеот PtD » Чет Юли 12, 2012 2:21 pm

Slade написа:Ако не - why the fu** should I care?

Продължавай да влизаш напреко и ще разбереш :emlaugh:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Slade » Чет Юли 12, 2012 2:25 pm

Стига да се наложи, никакъв проблем :)
Изображение
Аватар
Slade

Мнениеот Antares » Чет Юли 12, 2012 3:02 pm

Аз лично смятам да изпълня "гражданския" си дълг и да се постарая Slade да не прекалява с изказванията си в Общ Форум. Предполагам, че скоро ще разбере, че аз и още ненамсиколко души разполагат с тази "власт"...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Slade » Чет Юли 12, 2012 4:38 pm

Брао', евала на "властимащите" като теб в този форум! Шепа комплексоизбиватели, чиито граждански дълг е да отблъскват възможно най-много хора от форума. Може пък и тва да е политиката тук. На нови потребители с технически проблеми се отговаря с "Вземи си изхвърли колелото" и в тоя дух. Смешници...
Изображение
Аватар
Slade

Мнениеот Gasolin » Чет Юли 12, 2012 5:38 pm

Съдейки по аватара ти, моя съвет също е "Вземи си изхвърли колелото" - същото ще чуеш от всеки умствено адекватен съфорумец (не броим 12 годишните ДеХе състезателни жувотни). Хората тук имат повече опит и знания от теб - не се цупи, ми ги слушай какво ти говорят. Другият вариант е просто да не влизаш във форума - не вярвам да липсваш на някого.
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот azze » Чет Юли 12, 2012 6:10 pm

Slade написа:Брао', евала на "властимащите" като теб в този форум! Шепа комплексоизбиватели, чиито граждански дълг е да отблъскват възможно най-много хора от форума. Може пък и тва да е политиката тук. На нови потребители с технически проблеми се отговаря с "Вземи си изхвърли колелото" и в тоя дух. Смешници...

Донякъде си прав.Донякъде.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот darlik_95 » Чет Юли 12, 2012 8:56 pm

Gasolin написа:Съдейки по аватара ти, моя съвет също е "Вземи си изхвърли колелото" - същото ще чуеш от всеки умствено адекватен съфорумец (не броим 12 годишните ДеХе състезателни жувотни). Хората тук имат повече опит и знания от теб - не се цупи, ми ги слушай какво ти говорят. Другият вариант е просто да не влизаш във форума - не вярвам да липсваш на някого.

Мдам опит и знания да тракат по клавиатурите...
Последна промяна darlik_95 на Чет Юли 12, 2012 9:51 pm, променена общо 1 път
Аватар
darlik_95

Рейтинг: 1201

Мнениеот Slade » Чет Юли 12, 2012 9:15 pm

azze написа:
Slade написа:Брао', евала на "властимащите" като теб в този форум! Шепа комплексоизбиватели, чиито граждански дълг е да отблъскват възможно най-много хора от форума. Може пък и тва да е политиката тук. На нови потребители с технически проблеми се отговаря с "Вземи си изхвърли колелото" и в тоя дух. Смешници...

Донякъде си прав.Донякъде.

Прав съм отвсякъде, гледай кво става:

Gasolin написа:Съдейки по аватара ти, моя съвет също е "Вземи си изхвърли колелото" - същото ще чуеш от всеки умствено адекватен съфорумец (не броим 12 годишните ДеХе състезателни жувотни). Хората тук имат повече опит и знания от теб - не се цупи, ми ги слушай какво ти говорят. Другият вариант е просто да не влизаш във форума - не вярвам да липсваш на някого.

Тук е дадена пълна свобода на флеймъри, хейтъри и въобще всякаква измет - не би трябвало да е така, не и за голям форум като този. Админът и модераторите може да се позамислят - правилата им НЕ СЕ СПАЗВАТ и то от хората дето раздават "рейтингите" - откровено изкривена и работеща наобратно идея.
Изображение
Аватар
Slade

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла