pinkbike.com/Bulgaria

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Гост » Пет Фев 02, 2007 12:14 am

Admin написа:Добре, но това, че хората на снимката пишат безсмислени постове значи ли, че трябва да използвате всеки повод, включително една съвсем нормална снимка, за да ги оплювате и да се заяждате с тях. Не разбирате ли, че по този начин само на свой ред увеличавате безсмислените постове, умножавайки ги по две? Ако не прекратите тази поредна караница, катинарът ще хлопне и на тази тема. И няма нужда никой да ми обяснява "ама аз заради това, той онова" - просто спрете да генерирате такива безсмислени кавги!

@Админ :) :agree:
Гост

Мнениеот Liohman » Пет Фев 02, 2007 1:00 am

това е Пешо,
това съм аз (Светльо)
А това e Дилян
Тттт мисля, че караме на доста добро ниво. Но ако още мислиш, че неможем да караме и просто си плюем - здраве да е

Уфффф малииии, страшна работа, въй въй въй.
L.B.M.P.
Liohman

Рейтинг: 1700

Мнениеот Liohman » Пет Фев 02, 2007 1:05 am

Ам дай и аз да са изтупам...
Изображение
L.B.M.P.
Liohman

Рейтинг: 1700

Мнениеот screamBoy » Пет Фев 02, 2007 2:02 am

DH Dude що да е тъпа сестра ти ве майна, ако видиш братовчедка ми кво си беше направила компютъра ... ама найсе стана на 15 и в гимназията й дойде по-друг акъл
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Гост » Пет Фев 02, 2007 2:04 am

screamBoy написа:DH Dude що да е тъпа сестра ти ве майна, ако видиш братовчедка ми кво си беше направила компютъра ... ама найсе стана на 15 и в гимназията й дойде по-друг акъл

хахаха къртиш баце :rofl:
Гост

Мнениеот pesho » Пет Фев 02, 2007 11:34 am

@liohman: Къде си бе надувка!?
Съжалявам че не сме добри колкото теб да пробваме задни салта в донапрен, както и че не се приземяваме като чували с картофи, за да сме счупили всички рамки и вилки в България и да разправяме че са кашкавал(за рамките мога да се съглася).
Преди много ме кефеше как караш и т.н., но сега вече си мисля, че си просто едно надуто и заядливо лайно :(!:
pesho

Рейтинг: 1200

Мнениеот pesho » Пет Фев 02, 2007 12:03 pm

Съжалявам че аз ще съм единствения който ще каже какво мисли, а другите които мислят така ще си затраят само за да не им падне репутацията в тоя тъп форум, който вече е полезен само за кавги и нищо друго!
pesho

Мнениеот pesho » Пет Фев 02, 2007 12:15 pm

Толкова от мен. Повече няма да пиша в тоя форум, защото и аз подхранвам караниците :V:
pesho

Предишна

Назад към Бла - Бла