lostrider@ написа:Това хаус и друм едн басе, яде ли се? Пие ли се???![]()
Да не е некоя модерна "музика" дето се прави с всякакви подръчни материали (кеф ти камфютери, кеф ти програмки), но не и с музикални инструменти???
lostrider@ написа:...Аз казах, че за мене това не е музика => не го слушам и веднага некой почва да се прави...
EmZo написа:lostrider@ написа:
О изгубени ездаче, ще Ви помоля най-учтиво, когато никой не Ви иска личното мнение, да не пълните темите със спам. Не е задължително, всяка една мисъл, която минава през главата на човек да бъде споделяна, нали?! Особено, когато има заключения на базата на общ поглед и липса на запознатост.
![]()
![]()
1.О, мили ми смехурко или който и да си там. Не знам сега защо реши пак да пишеш, ама: "Слушате ли house или drum & bass ?".. На тебе очила ли ти трябват или какво?? Това ако не е въпрос, на който можеш да дадеш само личното си мнение, не знам...
EmZo написа:Не е задължително, всяка една мисъл, която минава през главата на човек да бъде споделяна, нали?!
2. "Слушате ли house или drum & bass ?" ТЕка..(нямам нищо против, човека пуснал въпроса), ама това на мене ми прилича на мисъл, която му е минала през през главата, възнамерявал е да я сподели и го е направил. Що на него не се караш, бе ЪКЪЛ??! По същата твоя "меродавна" логика, мога него да нахраня, че задава тъпи въпроси, които не ме интересуват. Какво в седнал да ги споделя с нас?? Помисли малко. Човека е задал въпрос и иска лично мнение, и аз го давам.
EmZo написа: Особено, когато има заключения на базата на общ поглед и липса на запознатост.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта