Ами да.. сякакви куриози ...аз си спомням като си купих колелото -зх5 , и отиваме с баща ми на хигиената и само добър ден , ето този велосипед ще вземем и получаваме следния отговор - ами съжеляваме , но днес сме в ревизия и системата не работи и не можем да ви приемем поръчка

, е в крайна сметка след малко разправия се сдобих с колелцето , но това е подробност

.
Веднъж си търсех шина...първо званях да питам дали имат пантер на ремеркс , в хигиената нямаха , Нина едвали не ми се скара че съм задавал такав въпрос щото такава шина нямало и ремеркс не били правели

..така питам дали има драгон 721 - в хигиената казват че имат , отивам на другия ден - еми сори пич ма няма

звани на Нина ,ами в другия магазин има една -отивам еми ето ти я и ми носи 719... с умуване купувам там 1 719ка , тръгвам си разглеждам си я и кво да видя спукана

, за мое огроооомно щастие след малко разправия ми я смениха...
А и един път , отивам понеже КюАра не хващаше добре и ми казват ами днес сервиза не работи , забранено ни е да използваме инструментите.............................
Иначе и аз точно за това което казахте вие ..за компоненните на SHimano и други фирми чиито дистрибутор е Веломания ..наистина мога да се откажа от тях и представа си нямате колко съжалявам че си го купих това колело ..ама тогава беше най-добрия вариант ...няма да споменавам че още като ново не беше настроено като света.....
Make the sport fun not the fun a sport...