Beломания-ебаси магазина...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот SpoileR » Вто Юни 12, 2007 2:55 am

Kitolino написа:" Тандем " са си баш представители на " Веломаниа ", поне по мое усмотрение. Защо тогава се водят като единственият представител и сервиз на Драг, в града "под тепетата" ?
РАМ продават, но Спринт вече няма в магазина за съжаление :crap:

Не е вЕрно!

"Тандем" са КрЕнВирШи...
:^:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот klmn » Вто Юни 12, 2007 7:02 am

случката с доставката на Shimano и преди това на Schwalbe. Положението бе следното: дойдоха новите продукти близките на фирмата получиха позвъняване и в рамките на 2 работни дни новодошлите гуми изчезнаха от щандовете.

Nobby Nic 2,4 има,ама как си взех...
1-Ходих до склада,където не можеха да ми кажат кво има,защото нямаше ток,пратиха ме на Хигиената. :)
2-В магазина нямаше.Нямаше и нет,за да разбера цената на Schwalbe Albert.Обадиха се на Нина-и там нямало..Казаха че утре ще ми донесат (на Хигиената).Мога да отбележа,че продавача е точен и правеше каквото може,за да услужи.
3-Утрешния ден-на Хигиената не бяха докарали :) .За сметка на това имало при Нина.Разгеле,взех си(едната от 2-те налични) :D
Едва ли някой има оплаквания от Тонката,Спиро или Нина и персонала въобще,така че нещо друго ще да куца.. :D :popcorn:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот pe60t0 » Вто Юни 12, 2007 8:07 am

Ами да.. сякакви куриози ...аз си спомням като си купих колелото -зх5 , и отиваме с баща ми на хигиената и само добър ден , ето този велосипед ще вземем и получаваме следния отговор - ами съжеляваме , но днес сме в ревизия и системата не работи и не можем да ви приемем поръчка :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: , е в крайна сметка след малко разправия се сдобих с колелцето , но това е подробност :^: .

Веднъж си търсех шина...първо званях да питам дали имат пантер на ремеркс , в хигиената нямаха , Нина едвали не ми се скара че съм задавал такав въпрос щото такава шина нямало и ремеркс не били правели :rofl: ..така питам дали има драгон 721 - в хигиената казват че имат , отивам на другия ден - еми сори пич ма няма :rofl: звани на Нина ,ами в другия магазин има една -отивам еми ето ти я и ми носи 719... с умуване купувам там 1 719ка , тръгвам си разглеждам си я и кво да видя спукана :rofl: :crazy: , за мое огроооомно щастие след малко разправия ми я смениха...

А и един път , отивам понеже КюАра не хващаше добре и ми казват ами днес сервиза не работи , забранено ни е да използваме инструментите.............................

Иначе и аз точно за това което казахте вие ..за компоненните на SHimano и други фирми чиито дистрибутор е Веломания ..наистина мога да се откажа от тях и представа си нямате колко съжалявам че си го купих това колело ..ама тогава беше най-добрия вариант ...няма да споменавам че още като ново не беше настроено като света.....
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот zImage » Вто Юни 12, 2007 10:26 am

На моя ZX5 бяха пропуснали да сложат бандажи на шините. За предишните 6000 км с един стоманен твърдак не бях пукал гума нито веднъж и нямах опит, та спуках 2 пъти предна и веднъж задна за 1 седмица преди да се усетя какво става.

Поради тази и други случки съм разочарован от Веломания и ако сега тепърва трябваше да избирам не бих имал нищо общо с тях.
We have nothing to fear but fear itself.
Grand Canyon CF SLX 9.9 (2013) + XT M8000 + Stages / 10.0 kg
https://www.olx.bg/ads/user/1pKJ/ / http://app.strava.com/athletes/744869 / http://blog.lifepattern.org/mtb/calendar.html
zImage

Рейтинг: 1971

Мнениеот jivkonik » Сря Юни 13, 2007 3:30 pm

Rancid написа:
FireFoXa написа:
Rancid написа:Както винаги няма ухо за дадено колело(Climber в момента)....Да питам сега брат ми е длъжен да не кара през най-добрия сезон,защото неможете да си заредите тъпия магазин ли?

При стругар няма ли да стане по-лесно? Най-вероятно ще стане по-добре :D

Може...,но не съм длъжен.

Дани на "Летоструй" 6А в София се е заредил с камара направени уши за почти всякакви рамки - намерих даже екзотика за рамка Cannondale!!!
Аватар
jivkonik

Мнениеот bobeca » Сря Юни 13, 2007 5:30 pm

pe60t0 написа:А и един път , отивам понеже КюАра не хващаше добре и ми казват ами днес сервиза не работи , забранено ни е да използваме инструментите.............................

Аз един път отивам до тази с-у центъра по хигиена и ги помолих за ротор 180мм ЦЛ и ми казаха че в момента нямат механик и нямат право да използват инструментите.Първо си помислих, че ще ми свалят от някое колело но когато продавача се дръпна зад него изкочи един 180мм ЦЛ ротор.Аз го светнах че зад него има един, а той пак ми отвърна че нямат механик, и че нямат право да използват инструментите.Тогава го изгледах тъпо и му казах че аз сам ще си го слагам така или иначе, и чак тогава тръгна да ми го продава.За негово нещастие аз се направих на отворен и му казах, че вече не го искам, и си тръгнах. :idea:
bobeca

Рейтинг: 1850

Мнениеот Rancid » Сря Юни 13, 2007 5:36 pm

@jivkonik :beer:
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Сря Юни 13, 2007 9:38 pm

bobeca написа:Аз един път отивам до тази с-у центъра по хигиена и ги помолих за ротор 180мм ЦЛ и ми казаха че в момента нямат механик и нямат право да използват инструментите.Първо си помислих, че ще ми свалят от някое колело но когато продавача се дръпна зад него изкочи един 180мм ЦЛ ротор.Аз го светнах че зад него има един, а той пак ми отвърна че нямат механик, и че нямат право да използват инструментите.Тогава го изгледах тъпо и му казах че аз сам ще си го слагам така или иначе, и чак тогава тръгна да ми го продава.За негово нещастие аз се направих на отворен и му казах, че вече не го искам, и си тръгнах. :idea:

Мога да ти кажа, че там продавача(да, до преди няколко седмици в магазина имаше САМО 1 ЧОВЕК) вършеше почти цялата работа и е нормално да е леко изтрещял!
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот pe60t0 » Сря Юни 13, 2007 9:50 pm

bobeca написа:
pe60t0 написа:А и един път , отивам понеже КюАра не хващаше добре и ми казват ами днес сервиза не работи , забранено ни е да използваме инструментите.............................

Аз един път отивам до тази с-у центъра по хигиена и ги помолих за ротор 180мм ЦЛ и ми казаха че в момента нямат механик и нямат право да използват инструментите.Първо си помислих, че ще ми свалят от някое колело но когато продавача се дръпна зад него изкочи един 180мм ЦЛ ротор.Аз го светнах че зад него има един, а той пак ми отвърна че нямат механик, и че нямат право да използват инструментите.Тогава го изгледах тъпо и му казах че аз сам ще си го слагам така или иначе, и чак тогава тръгна да ми го продава.За негово нещастие аз се направих на отворен и му казах, че вече не го искам, и си тръгнах. :idea:

Евала
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот GECKO » Сря Юни 13, 2007 9:54 pm

HepBeH_XaMcTep написа:
bobeca написа:...За негово нещастие аз се направих на отворен и му казах, че вече не го искам, и си тръгнах. :idea:

Мога да ти кажа, че там продавача(да, до преди няколко седмици в магазина имаше САМО 1 ЧОВЕК) вършеше почти цялата работа и е нормално да е леко изтрещял!

Не бих казал, че той е изтрещелия според описания диалог ;)
Аватар
GECKO

Мнениеот axelmax » Сря Юни 13, 2007 10:06 pm

то нали са им много инструменти на механиците в магазините на Веломания

немога да разбера
как една фирма дето продава и инструменти,не си зареди механиците с инструменти отговарящи на стоките дето предлагат и да могат да обслужат от-до?
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Сря Юни 13, 2007 11:05 pm

GECKO написа:
HepBeH_XaMcTep написа:
bobeca написа:...За негово нещастие аз се направих на отворен и му казах, че вече не го искам, и си тръгнах. :idea:

Не бих казал, че той е изтрещелия според описания диалог ;)

:D
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Предишна

Назад към Бла - Бла