Alpina написа:Уф, не съм суеверен, но не стъпвам на счупени плочки, не стъпвам на шахти и не минавам под лампи. По-късно ми казаха че имало суеверия относно това, но аз го правя, защото... всъщност не знам защо, но е факт, че съм атракция по улиците.
Спойлер и пибси, и аз съм си мислела такива неща като малка. Не помня точно колко малка, но играех на ластик.
SpoileR написа:
@Анелия
Какво намекваш? Че по акъл сме, като в детската градина ли?![]()
Не е вярнооо, не е вярноооо!! ля-ля-ляляляя!!!![]()
![]()
![]()
yahutu написа:Винаги слагам в марихуаната малко тютюн
SpoileR написа:докато седя на компютъра, НЕПРЕКЪСНАТО ЦЪКАМ "REFRESH" на DESKTOP-a.![]()
dibo92 написа:SpoileR написа:
@Анелия
Какво намекваш? Че по акъл сме, като в детската градина ли?![]()
Не е вярнооо, не е вярноооо!! ля-ля-ляляляя!!!![]()
![]()
![]()
Ако го намеква дълбоко греши.Повечето от нас,включително и аз сме доста под нивото на децата в детската градина.
dibo92 написа:Нарича се градивна критика.Между другото се пише Сбърка.![]()
Въпреки че темата е в бла-бла се извинявам за.
O.K написа:dibo92 написа:Нарича се градивна критика.Между другото се пише Сбърка.![]()
Въпреки че темата е в бла-бла се извинявам за.
ще пиша невЕрно в знЪк на прУтест![]()
![]()
дУкЪтУ не ми се извиниЖ
![]()
![]()
![]()
did написа: Не се притеснявай, обикновено се израства без проблеми.
Охх, аз пък докато чета нещо на екрана и си го маркирам.
И аз не стъпвам по счупени плочки след дъжд. Че знам ли дали не са мини...Alpina написа:Уф, не съм суеверен, но не стъпвам на счупени плочки, не стъпвам на шахти и не минавам под лампи. По-късно ми казаха че имало суеверия относно това, но аз го правя, защото... всъщност не знам защо, но е факт, че съм атракция по улиците.
Deadmau5 написа:Всяка сутрин като се събудя първото което изричам е: Поредния тъп ден от тъпия ми живот
а събота и неделя спЪ като пЪн
в смисъл че съм на 16 и някък си по цел ден на училище и ми е тъпо, а събота и неделя спЪ като пЪнpibsi написа:Deadmau5 написа:Всяка сутрин като се събудя първото което изричам е: Поредния тъп ден от тъпия ми живот
Самоубий се.Що не станеш емо
ако искаш ми се смей, но все пак още живея с родителите си, а те са против карането в такъв студ (т.е. още имат контрол над мен)Deadmau5 написа:а събота и неделя спЪ като пЪн
Избий си го с каране
Deadmau5 написа:ако искаш ми се смей, но все пак още живея с родителите си, а те са против карането в такъв студ (т.е. още имат контрол над мен)Deadmau5 написа:а събота и неделя спЪ като пЪн
Избий си го с каране
ами ти като по-възрастен не мислиш ли че е по-добре родителите да имат някакъв контрол над децата си ? Щото аз много се дразня на някакви идиоти на по 15-16, които правят квото си поискат, прибират се когато си поискат и т.н.PtD написа:Ехехехе, вие сте ебаси пичовете. На 16 години да не ви дават да карате колело![]()
![]()
Надявам се поне да ви завиват вечер и да ви разказват по някоя приказка за лека нощ.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта