Nymphetamine написа:Аз па минах на по-леки цигари. Белия ми дроб се чувства по-добре. Опитах да ги спра, ама не става. Липсва ми цигарата с кафето, след обилно хапване, като пия.
Antares написа:Не помагат.
Трябват воля, инат и малко мазохизъм
did написа:ти определено имаш нужда от порция най-добронамерени шамари.
Разни хора, разни методи. При мен до момента не са били необходими външни влияния и/или стимули. А изкушения не са липсвали - всичките ми съквартиранти пушат, а пакетите с насипен тютюн за лула и цигари си седят пред очите ми, заедно с листчета, филтърчета, машинка и двата измити пепелника...did написа:бе... всъщност... и аз съм пушил доста, ама спрях цигарите преди 15 години и не помня всички детайли, ама знам, че беше трудно, отне 1-2 години и за да преминеш през всичко си трябват някакви външни стимули.
отвътре може да дойде само мотивация, но тя е като угаснала свещичка - ако няма кай да я запали, най много да я ползващ като пълнеж на презервативче "дюрекс".
mishoka23 написа:Момичетата не гледат дали си пушач, а това, което е вътре в теб.
Alpina написа:След секс цигара - Прекрасно.
След ядане - Прекрасно.
Мечтай си...Особено в България...Вилката написа:С нетърпение очаквам момента, в който пушачите ще пушат само в домовете си! А той идва, колкото и да не им се ще...
biker4ogena написа:ние не можем да си позволим да пу6им
1. излизани много скапо
2.няма да издаржаме да вартим толкова монго
3. и ние сме бикери не пу6а4и
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта