IVO Jordanov написа:hitar_potar написа:ти не караш ли едно железно конче 7point бе?
Кончето си стои мирно в конюшната и чака мирно да свърши зимата.
Мразя мирни и кротки кончета, те не са проектирани да са такива. Поправи си грешката

IVO Jordanov написа:hitar_potar написа:ти не караш ли едно железно конче 7point бе?
Кончето си стои мирно в конюшната и чака мирно да свърши зимата.
k0cTaHeB написа:Мразя мирни и кротки кончета, те не са проектирани да са такива
hitar_potar написа:мъничко повечко от 2 седмици до възстановяване на финансовата мощ.да сме точни - 16 дни. (аз продължавам в червеничко
)
добре че падна над половин метър сняг и добре, че снегорините нте ринат кат хората, та да не ме е яд, че не мога да карам сега.
vlassadar написа:28 days later...
ма втората част няма да ти казвам как й беше заглавието... Твърде много жертви ще има
FREERIDE RIDER написа:ама то ако времето е така ,ще бройм колко дни остават до пролетта.
yavka написа:FREERIDE RIDER написа:ама то ако времето е така ,ще бройм колко дни остават до пролетта.
Аз мисля, че след толкова дни без колело времето няма да му попречи
FREERIDE RIDER написа:yavka написа:FREERIDE RIDER написа:ама то ако времето е така ,ще бройм колко дни остават до пролетта.
Аз мисля, че след толкова дни без колело времето няма да му попречи
То това е ясно ,но няма да същия кеф както без сняг .
hitar_potar написа:при мен летоброенето показва 12 дни до опаричквяване.
... и снега се топи, температурите фърчат нагоре, ала бала... пролетта вече почва да настърва по фронта в стил нинджа-командо и с бойни викове: Чшшш, алоууу, байкъритеееее!
airborneone написа:hitar_potar написа:при мен летоброенето показва 12 дни до опаричквяване.
... и снега се топи, температурите фърчат нагоре, ала бала... пролетта вече почва да настърва по фронта в стил нинджа-командо и с бойни викове: Чшшш, алоууу, байкъритеееее!
Хммм, в София има нова снежна покривка от около 20см and counting...
Може пък и да си направиме малко "състезание" с теб![]()
T minuse 23 days...
skrapi_koko написа:От сутринта вали във Русе доста стабилно и не спира , май и тук няма да се кара скоро
HepBeH_XaMcTep написа:skrapi_koko написа:От сутринта вали във Русе доста стабилно и не спира , май и тук няма да се кара скоро
Ма вие не карате ли, като има сняг?!?!?!
airborneone написа:HepBeH_XaMcTep написа:skrapi_koko написа:От сутринта вали във Русе доста стабилно и не спира , май и тук няма да се кара скоро
Не си следил темата.
Има доста хора, които не карат.
Има и хора от София, на които "Дяволската" не им говори нищо...
HepBeH_XaMcTep написа:skrapi_koko написа:От сутринта вали във Русе доста стабилно и не спира , май и тук няма да се кара скоро
hitar_potar написа:Capoeira написа:Хммм, "Pussy's"
пробвайте това, 109 дни без заплата!
пробвали сме го. така обърнат, брояча показва: 138 дни and counting...
Capoeira написа:Хммм, "Pussy's"
пробвайте това, 109 дни без заплата!
Krismars написа:Още 1200лв, но пък ще си струват .Друг е въпроса, колко време ще ги събирам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта