Ново мнениеот zdr......
Вилка:Chili 80mm Вход!!

Чашки и Спеисар: Нормални!!

....
а на вилката изхода .??

аз нали понеже сам прочут с тактическото си мислене (се пак сам еврейче)открих решението на съхранението. ами най рационално е и ти да се преместиш да живееш при колелото в мазето хем няма да се разделяш с него,и сте го държиш под око,да не го открадне някои
а и така в аппартамента ви се освобождава твоята стая, може да я давате под наем,и с парите от наема да си упгреидваш колелото
.отделно на теб в мазето ще ти е суперско ,ето идва лятото,няма да те мъчат непосилни жегаи,или проблеми с съседи
venko написа:Инъче
PRobably написа:venko написа:Инъче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
venko написа:Инъче на запетаи е щедър младежа.
exiteyes написа:реках
значи виж сега
на булевард руски има един меломагазин тандем се казва вътре има и сервиз ас съм много дуволен начи намира се на булеаврд руски точно срещу улица данаил николаев номер 1
StanY написа:но сега качили не му остава време да кара
Ем брат смятай така я зех от 1 фр ... не беше спраскана и 1 мой фр тапак ... ми янапънаи се прасна .. От каде да изкпам ботуши едва ли ще я спраскам ;х
Ем брат смятай така я зех от 1 фр ... не беше спраскана и 1 мой фр тапак ... ми янапънаи се прасна .. От каде да изкпам ботуши едва ли ще я спраскам ;х
Каска за кроскръчми!!!
от boriss13 » Вто Апр 26, 2011 11:33 am
kriisoo написа:Супер готино изглежда![]()
Само да те попитам.. Преди карах такива Table Top и те си имат посока и мисля, че едната ти е обърната. Ако не се лъжа задната. Поне при мен за да са в правилните посоки надписа Schwable TAble Top на едната гума беше отляво а на другата отдясно. Може и да греша, но си ги погледни, не че е нещо фрапантно
PRObably1 написа:kriisoo написа:Супер готино изглежда![]()
Само да те попитам.. Преди карах такива Table Top и те си имат посока и мисля, че едната ти е обърната. Ако не се лъжа задната. Поне при мен за да са в правилните посоки надписа Schwable TAble Top на едната гума беше отляво а на другата отдясно. Може и да греша, но си ги погледни, не че е нещо фрапантно![]()
![]()
bikera написа:МОЛЯВИ КАЖЕТЕ МИ НА РАМ ФР 160 ММ ВИЛКА ЩТЕ СТАНЕ ЛИ ?
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
marfi написа:
Юниори
...
Мартин Линков, Секретар
Републиканска Съдийска Колегия по колоездене
mtb-davidkovo написа:Заглавието не е лошо но всичко след това е отврат
B-Real Rangelov написа:първо пиша така защото не съм машинописка ок ако е на хартия бих уважил всеки препинателен знак но тък не се старая с писането трудно ми е малко относно декларацичта разбирасе че никой не ме е карал на сила но немисля че е нормално ако пострада6 заради нещо което не зависи от теб по никакъв начини организаторите да не носчт отговорност за това е малко тъпо не а много тъпо ако продължааваме така да си траеме на следваштото състезание сигурно мършали ще са баби и да питам някои скача ли на биг еара в събота
мисля че това е пореднич бг ъпсурд в който свички млади хора сме принудени да участваме понеже имаме желание а некви смешковци ни прибират парите и ни се смеят хаха аз съм да 70 кинта и о6те на тренировките си спуках петата щото некав тапет си буташе нагоре
![]()
продавам дискова спирачка в много добро състояние цена по договорка спимки и повече информация по скаи-ivo199741 намирам се във велико търново еконта не е проблем
damn написа:Мисля, че всички волтажи са тъпи.Вземи си някъв drag climber с рамка ,,m".Или нещо на старо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта