vpravov написа:DTD написа:Аха, ти просто тях не ги четеш, така ли? Извинявай, но въпросите са повече от тъпи и при условие, че е писано и за това във форума... Не ще се заяждам ами не знам какво трябва да направя. После did бил лош ozzie също... С право са лоши, виждам защо вече.
А и отностно заядливия![]()
Еми какво да кажа по темата за велосипед за "ДХ нагоре", всичко друго освен да му предложа такъв би било, нали?
В повечето случаи ги подминавам. Ако нямам (желание или познание) какво съществено да кажа, просто гледам да не пиша. Дори и в тема с "тъп" и разискван въпрос, гледам да не задължавам(натоварвам) останалите потребители с четенето на излишни лайна! От друга страна, в теми с разисквани въпроси, в които има повече от едно мнение, обикновено има нещо ново и ги преглеждам отгоре-отгоре. Сещаш ли се колко ми е гот, когато се окаже, че в темата има само "шум" и то заради някой заядлив келеш. Във въпросната тема, ако беше написал само последния си пост, "шума" щеше да е доста по-малко.
Сега малко за тебе. Вече имаш близо 400 поста. 32% от тях са в бла-бла. Да предположим, че още 32% са в несъществените раздели. Би трябвало 36% или около 140 да са в полезните раздели. Да предположим че 10% или 14 от тези 140 поста са наистина ценни и са си заслужили плюсовете. Намери ми ги тези 14 поста и ако се съглася че са ценни, на място и по същество, ти обещавам да се постарая да ти докарам +100т. към рейтинга и публично да се извиня. До тогава си оставам с мнението, че си истеричен пъпчив келеш, изливащ излишния си тестостерон в излишно заяждане.
Antares написа:Термина е форумна некромантия (некрофилия). В случая може да се използва и форумно клошарство. Циганите на сметището му викат "корекома"...
za6tovsenamen написа:crossenduro2 написа:Аз съм вдигал 84,5 със мтб по Одринския баир той е дълаг 2,95 км и е стръмен 48 % .![]()
Добре, че не паднах . Няма да го повторя.
![]()
![]()
![]()
DTD написа:Ето ти, това са теми с полезни мнения писани от мен!Друг е въпроса дали са оценени правилно, а ако се вгледаш внимателно в темите, ще видиш, че съм помагал точно на такива келеши като този от вчера.
DTD написа:Ааа и имам една молба, моля те, не се изказвай по мой адрес "истеричен пъпчив келеш, изливащ излишния си тестостерон в излишно заяждане" така, защото аз на теб абсолютно нищо не съм ти направил, казал и т.н.Друг е въпроса, че не ме познаваш.
DTD написа::D Къде са ти цифрите в никнейма?
ЦИФРИТЕЕЕ, до сега бот без цифри в никнейма не съм видял, може би ще го разчетеш като "ц-и-ф-р-и"?
DTD написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=59635
Искам тоя индивид да ми обясни на какъв принцип работи АBS-a в случая...
_SoRa_ написа:Само мен ли ме дразни тоя изперкал Марио
BurNiNg_IcE написа:Сега да го махна ли искате? Ама той е толковааа...луд!![]()
![]()
_SoRa_ написа:Хе ... не съм искала да го махаш. Просто като го видя така да си мята главата
DTD написа:Бих казал колело купено от:
Супер, хипер маркети, бакалията, зеленчуковата борса, кооперативен пазар, домашни потреби, от бездомник и т.н.
I buy suspension fork.
edinmilion написа:Разглеждам пазара и от обявата на фрейрайдър
Продавам колело Ram HT3
Попаднах на тази снимка на счупена рамка:
http://freerider92.snimka.bg/sports/bik ... 132765.big
това НТ2 ли е?
Dr3aMeR написа:edinmilion написа:Разглеждам пазара и от обявата на фрейрайдър
Продавам колело Ram HT3
Попаднах на тази снимка на счупена рамка:
http://freerider92.snimka.bg/sports/bik ... 132765.big
това НТ2 ли е?
Не е май щото той тая рамка дето я продава е бяла,а на снимката това е черно...
dEcLiNe написа:[img]http://is.pinkbike.com/photo/3255/pbpic3255905.jpg
Спойлер, нещо се опитват да те копират май!![]()
Antares написа:По подобен начин изглежда Хамстера, яхнал BMX.
did написа:Antares написа:По подобен начин изглежда Хамстера, яхнал BMX.
Мда, и когато караше на дъщеря ми колелото така изглеждаше. Някой даже го снима с неговия апарат, ама така и не ги видях тия снимки...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта