На снимката:ТОРистите чакат лифта на слизане.
http://imageshack.us/photo/my-images/838/img4942b.jpg/
joropc написа:Заповядайте на Седемте рилски езера.Планина, девствена природа и спокойствие.Тук там се намират и ТОРисти.![]()
На снимката:ТОРистите чакат лифта на слизане.
http://imageshack.us/photo/my-images/838/img4942b.jpg/
rastroist написа:did написа:Шина и капла е едно и също. Колко пъти да го напишем?
Сетих се за един виц:
Едно цигане в училище му се дохожда до тоалетната и дига ръка:
-Госпожо можели да ходим до тоалетната...
Целия клас почва да се смее и учителката отговаря:
-Стой тук ,стой нема си ходиме скоро...
did написа:![]()
2 препоръки:
1. Не качвай подобни простотии в pinkbike.
2. Намали си размера на подписа.
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
veskoz написа:Ох... дай Боже всекиму таквизи дисбаланси дагоеа!
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
rastroist написа:Той е дядка с хормонален дисбаланс с толкова висок рейтинг ,че да си успокоява болните нерви.
PtD написа:@msniki, на ти един минус и от мен, другия сърдит "дядка". did е направил около десет хиляди и петстотин пъти повече за планинското колоездене от теб и твоя подгласник rastroist, така че по-добре да си мерите приказките, че изглеждате смешни и леко жалки.
П.П. може да дойдете да ми кажете "дядка" на живо, всяка сряда в 1516.
hitar_potter написа:msniki - абе не знам що, ама в 80% от дърлянията във форума все ти се правиш на ощипана булкаЯ си виж своя хормонален баланс
msniki написа:Верно имам уважение към него, но като се заяжда с мен е няма как да не отвърна.
msniki написа:То и Admin е направил наистина много за планинското колоездене, но не се заяжда с наляво и надясно във форума.
PtD написа:msniki написа:То и Admin е направил наистина много за планинското колоездене, но не се заяжда с наляво и надясно във форума.
Щото го мързи, недей си мисли, че е поради добричък характер
did написа:@ msniki: Ще ти съм да съм дядка, ама все още не съм. Впрочем, да стоиш далече от дъщерите ми! Рано ми е да ставам дядо.
Yavkata написа:PtD написа:Щото го мързи, недей си мисли, че е поради добричък характер
Амиии мързи го....няма време сега от работа и каране. Виж зимата като закисне пред компа как се заяжда с тинейжърите в Бла-бла.
rastroist написа:ПП И на мен би минус в темата ти.
Yavkata написа:PtD написа:msniki написа:То и Admin е направил наистина много за планинското колоездене, но не се заяжда с наляво и надясно във форума.
Щото го мързи, недей си мисли, че е поради добричък характер
Амиии мързи го....няма време сега от работа и каране. Виж зимата като закисне пред компа как се заяжда с тинейжърите в Бла-бла.
boriss13 написа:Не мога...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта