TheAnimal написа:Кое е по-екологично:
Да пишеш с химикалка или с молив?
Bolverk написа:Въпрос на технологичен процес. Ако гледаш повърхностно на нещата то мастилото и често използваната за дръжка пластмаса би следвало да кажем, че химикалката е по-неокологична. От друга страна ако разбираме молив като това, което аз разбирам, а тоест дървено тяло с графит в средата. Материалите, от който е създаден са възвръщаеми ресурси и са рециклируеми. Обаче до колкото помня се изискваше висока температура за производството на графит. Ако е така тя се постига с пещи, който по своята същност изхвърлят въглероден диоксид ( и още бог знае какво) в атмосферата.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Пък и котката ти може да използва тетрадката по предназначение нощно време - направо 2-в-1.
hitar_potter написа:TheAnimal написа:Кое е по-екологично:
Се тая... Нали пак хабиш хартия
FhG написа:hitar_potter написа:TheAnimal написа:Кое е по-екологично:
Се тая... Нали пак хабиш хартия
С молив е по екологично, защото като изпишеш листа можеш да го изтриеш и да го използваш пак.![]()
TheAnimal написа:Не!
Antares написа:Ако си махна препуциума, ще ми отпадне ли гаранцията на члена?
NovemberCharlie написа:Ами питай Nahi
Ми не, ама зависи с колко Вход е.Antares написа:Ако си махна препуциума, ще ми отпадне ли гаранцията на члена?
ico 1 написа:Ми не, ама зависи с колко Вход е.Antares написа:Ако си махна препуциума, ще ми отпадне ли гаранцията на члена?
za6tovsenamen написа:ico 1 написа:Ми не, ама зависи с колко Вход е.Antares написа:Ако си махна препуциума, ще ми отпадне ли гаранцията на члена?
Какво е положението при 200мм?
Daniel Panev написа:za6tovsenamen написа:ico 1 написа:Ми не, ама зависи с колко Вход е.Antares написа:Ако си махна препуциума, ще ми отпадне ли гаранцията на члена?
Тва преди или след... тунинга?
za6tovsenamen написа:Daniel Panev написа:za6tovsenamen написа:ico 1 написа:Ми не, ама зависи с колко Вход е.Antares написа:Ако си махна препуциума, ще ми отпадне ли гаранцията на члена?
Тва преди или след... тунинга?
преди. след тфа ще е като за ХС 80мм
Antares написа:А и внимавайте до къде режете стержена!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта