msniki написа:Кекс моя изработка...
kubetata написа:За фалшифициране на подписка за тая глупост май ще има „хо-хо-хо и един осъден Данчо”. Голяма любов направо..
На рождения си ден май един мъжки канадски вълк май се заигра със самоедката ми. Ако наследството им не е прекалено уродливо някой иска ли кученца?
Акаунта е временно недостъпен
В момента Вашият акаунт не е достъпен, поради проблем със сайта. Очакваме той да бъде разрешен скоро. Моля, опитайте пак след няколко минути.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:Кой ми е колега в ВИАС (УАСГ)? Видях някаква презентация за Сопот и за "големи" колела, та знам че има
Nymphetamine написа:Абе само на мен ли така ми се струва или наистина развалиха Загорка?
Alpina написа:Така де - Загорка не я ли развалиха доста отдавна или сега вече коня не само е болен ами...
Nymphetamine написа:Най-рентабилно, по мое мнение, излиза на газ или метан.
TurboDoctor написа:Благодаря много за мнението колега вече съм се насочил към C1 TE за няма как да карам примуса защото в града който съм аз няма никой с примус има 3-4 дрга C1 и про и комп а аз вече се насочих за ТЕ .![]()
![]()
![]()
Ozzie написа:Именно. Само дето на дизела газ не може да се сложи, а метанова уредба за дизел е по- скъпа от автомобила който azze визира.
Nymphetamine написа:Но пък ако е фен на дизела и твърдо държи на такъв...
did написа:Нека да го преведа:
"Нямам пари. Искам кола."
В такъв филм влизаш, че...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта