SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот vvvaaal » Съб Сеп 22, 2012 3:08 pm

Каква е тази нова вълна от спамъри? :crap:
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот naskoj » Съб Сеп 22, 2012 10:51 pm

msniki написа:Кекс моя изработка...
:D

:nuts:
Знам за тайната съставка :eyebrow:
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот rumbala » Нед Сеп 23, 2012 9:18 am

// In a world without walls who needs Windows ?
Аватар
rumbala

Рейтинг: 1273

Мнениеот StreeT Biker » Нед Сеп 23, 2012 10:58 pm

Има ли запалени геймъри по Counter-Strike 1.6 :spin:

Ето Ви една качествена верига сървъри: http://iPlay.bg

Изображение
Изображение
StreeT Biker

Рейтинг: 1198

Мнениеот Burned » Пон Сеп 24, 2012 8:27 am

Уааау, веднага се регвам и почвам да играя! Не.
Мерси за рекламата, не знам как без нея просто. :bowdown:
Аватар
Burned

Рейтинг: 1620

Мнениеот vla40 » Вто Сеп 25, 2012 6:17 pm

Щом сме почнали с 9gag - http://9gag.com/gag/5448035
Аватар
vla40

Рейтинг: 1394

Мнениеот boriss13 » Вто Сеп 25, 2012 7:10 pm

Уха!!! :smokin:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот kubetata » Чет Сеп 27, 2012 7:38 pm

Хехе.. Колко ме обичат съседите ми, чак са ми разкачили едни чаркове на вратата на асансьора, за да не може да се спира на 9-тия етаж.. :clap:
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот xcrider » Чет Сеп 27, 2012 8:41 pm

Без да им (по)казваш, че си се усетил, разкачи им и тяхните. :love:
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот kubetata » Пет Сеп 28, 2012 6:32 am

За фалшифициране на подписка за тая глупост май ще има „хо-хо-хо и един осъден Данчо”. Голяма любов направо.. :love:

На рождения си ден май един мъжки канадски вълк май се заигра със самоедката ми. Ако наследството им не е прекалено уродливо някой иска ли кученца? :D
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот rumbala » Пет Сеп 28, 2012 2:45 pm

kubetata написа:За фалшифициране на подписка за тая глупост май ще има „хо-хо-хо и един осъден Данчо”. Голяма любов направо.. :love:

На рождения си ден май един мъжки канадски вълк май се заигра със самоедката ми. Ако наследството им не е прекалено уродливо някой иска ли кученца? :D

Искам да ги видя малките бебчета от самоедката ти, тъй като аз също имам женска и искам да я кръстосвам с Kishu...
// In a world without walls who needs Windows ?
Аватар
rumbala

Рейтинг: 1273

Мнениеот msniki » Пет Сеп 28, 2012 11:19 pm

Facebook...
Акаунта е временно недостъпен

В момента Вашият акаунт не е достъпен, поради проблем със сайта. Очакваме той да бъде разрешен скоро. Моля, опитайте пак след няколко минути.

Неееееееееее
:erm: :lol:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот dimochito » Пет Сеп 28, 2012 11:33 pm

Кой ми е колега в ВИАС (УАСГ)? Видях някаква презентация за Сопот и за "големи" колела, та знам че има :magnify:
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.

Price/weight/performance my friend. Pick 2.
Аватар
dimochito

Рейтинг: 1391

Мнениеот boriss13 » Съб Сеп 29, 2012 8:27 am

Компот...
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Ozzie » Съб Сеп 29, 2012 7:45 pm

dimochito написа:Кой ми е колега в ВИАС (УАСГ)? Видях някаква презентация за Сопот и за "големи" колела, та знам че има :magnify:

'ми firefoxa беше студент там миналата зима, та може още да е
пък май има и други освен него, но не съм съвсем сигурен
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Nymphetamine » Нед Сеп 30, 2012 12:53 am

Абе само на мен ли така ми се струва или наистина развалиха Загорка? :dontknow:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот msniki » Нед Сеп 30, 2012 11:02 am

Nymphetamine написа:Абе само на мен ли така ми се струва или наистина развалиха Загорка? :dontknow:

+1 И аз такова чуство имам...
:dontknow:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот Alpina » Нед Сеп 30, 2012 11:25 am

Няколко години назад във времето ли живеете? :D
Да си сверим часовниците и ако има разлика - да ви пуснем предварителен график на бирите, към които да се насочите за в "бъдеще". :magnify:

Така де - Загорка не я ли развалиха доста отдавна или сега вече коня не само е болен ами... :puke:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Nymphetamine » Нед Сеп 30, 2012 11:42 am

Alpina написа:Така де - Загорка не я ли развалиха доста отдавна или сега вече коня не само е болен ами... :puke:

Анджък де... преди време се ядваше, тоест пийваше. Сега е станала отвратителна. Местната Каменица и всичко останало, което се бутилира там и то е под всяк'ва критика. По мое мнение май единствените, което все още не са развалени до безобразие, са Шуменското, до някъде, Пиринското и Арианата, ама и тя до някъде.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот azze » Нед Сеп 30, 2012 2:12 pm

Задачка:Разполагате с бюджет от 2000-2200 лева за кола - на дизел,4 врати,не много мощна и харчеща и що-годе надеждна като модел,да не е огромна.Евентуално с ABS,препоръчително,не задължително.
Какво бихте избрали?

Ясно ми е,че за 2000 лева ще получа кола.....кат' за 2000 лева.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Ozzie » Нед Сеп 30, 2012 2:24 pm

зае*и тоя дизел, полза да се кара на нафта вече няма, освен ако не я намираш на 1,70-1,80 лв. за литър, което е почти невъзможно, 'щото повечето такива я продават на 1,9- 2 лв./л.
Освен това старите дизели (за тези пари вероятно ще е 12-14 годишен автомобил) са далече от икономичността, както ги хвалят повечето.
Бих заложил на нещо немско или японско.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот Nymphetamine » Нед Сеп 30, 2012 5:21 pm

Аз пък си мисля, че при тия еднакви цени на дизела и бензина, ползата от дизелов двигател си е още налице. Пежото, което карах допреди две години (206 2.0 HDI, триврато) правеше среден разход в града 6-6.5/100. По цената на дизела в момента (2.62), получаваме 17лв./100км. Реното, което карах до скоро (Clio 1.4 16V) дава разход 9-9.5/100. По цената на бензина в момента (2.68), получаваме 25.5лв/100км. А бензиновата кола за 2000-2200, па ис 4 врати, със сигурност се предполага да е над 12 годишна. Сътветно износването на двигателя си е фактор, който обезателно го има и обезателно влия на разхода. Тоест при една кола на 15 години е по-голям, макар и не с много, от същата кола на 5 години. Друг фактор - старите бензинови двигатели си харчат. Мъжката.
Най-рентабилно, по мое мнение, излиза на газ или метан. Газта в момента е 1.36лв./л. Разхода е с литър, литър и нещо по-голям. Съответно при примера ми за Реното, имаме разход 11/100х1.36= 15лв./100км. Разходът на метан би бил 5.5кг/100км.х1.80лв (цени от лятото, в момента не знам точно колко е)/кг=10.50лв./100км. Но пък ще имаш ускорението на стар атмосферен дизел от 80-те.
В тоя ценови клас... взимаш си един Голф 3, SDI e чистия дизел, тромав, тракащ, бавен, но икономичен, TDI е турбинирания, малко по-човешка история, и забравяш и за поддръжка и за разход. Но забравяш за дизайн, возия, мощност и комфорт - цената на евтината поддръжка и ниския разход.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Ozzie » Нед Сеп 30, 2012 6:42 pm

Nymphetamine написа:Най-рентабилно, по мое мнение, излиза на газ или метан.

Именно. Само дето на дизела газ не може да се сложи, а метанова уредба за дизел е по- скъпа от автомобила който azze визира.

Заглавие: DRAG C1 PRO или Primus

TurboDoctor написа:Благодаря много за мнението колега вече съм се насочил към C1 TE за няма как да карам примуса защото в града който съм аз няма никой с примус има 3-4 дрга C1 и про и комп а аз вече се насочих за ТЕ . :beer: :agree: :smash: :peace:

невероятен довод за избор на велосипед :emlaugh:
Аватар
Ozzie

Мнениеот exiteyes » Нед Сеп 30, 2012 7:41 pm

Еее админье хвала ти, знаеш къде трябва да се намесиш. :P
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот Nymphetamine » Нед Сеп 30, 2012 8:28 pm

Ozzie написа:Именно. Само дето на дизела газ не може да се сложи, а метанова уредба за дизел е по- скъпа от автомобила който azze визира.

Тука нагазихме в много дълбоки води. :D Имах предвид, че бензин/газ или бензин/метан е най-рентабилно. По тая логика или си взима бензинова кола, които са и значително по-евтини, търси инжекцион газов или метанов втора употреба и бутилка и минава по тънката лайстна и според майстора, може да е малко или повече сигурен, че няма да му създаде проблеми. От друга страна, коли с метанова уредба има сравнително малко (на фона на останалите) във сайтовете с обяви. Повечето собственици си свалят уредбата и я слагат на следващата си кола. Но пък ако е фен на дизела и твърдо държи на такъв...

Между другото, бях до магазина, ама не можах да намеря каплата, за която идеше реч. За тва и забравих да пиша. :blush:
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот did » Нед Сеп 30, 2012 8:34 pm

Карайте си бомби с газови и метанови уредби втора употреба. Аз не искам да се возя в ковчег.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот azze » Нед Сеп 30, 2012 8:43 pm

Nymphetamine написа:Но пък ако е фен на дизела и твърдо държи на такъв...

Ами,фен...не.Даже не съм фен на колите,просто се оказва,че е необходимост.Реално нямам представа за нищо.В понеделник се записвам на шофьорския курс.Майка ми и баща ми искат да вземат кола на мен и сестра ми,а нали уж като ти дават не трябва да отказваш.Знам/чувал съм/чел съм,че дизеловите двигатели са по-икономични и с по-дълъг живот от бензиновите,което мисля,че е от значение като се купува кола на 100+ хил. километра.Трябва ми нещо,което да работи и да не харчи много,да може да се кара по магистрала с 130-140,като натисна спирачката да спре и като вали да не се мокря. :D Както виждате нямам строги изисквания.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Мнениеот did » Нед Сеп 30, 2012 8:47 pm

Нека да го преведа:

"Нямам пари. Искам кола."

В такъв филм влизаш, че...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот azze » Нед Сеп 30, 2012 9:01 pm

did написа:Нека да го преведа:

"Нямам пари. Искам кола."

В такъв филм влизаш, че...

Не.

"Изкарай книжка и ще ти взема кола." - баща ми.И не,че съм го питал,не съм изявявал желание.Изкарах А категория и не съм му казвал нищо за мотори и т.н.,той живее и работи в чужбина и затова не е много наясно,та си мислеше,че имам книжка за кола.Затова ми го каза.Той настоява,аз разбирам,че е необходимо.
Аватар
azze

Мнениеот Nymphetamine » Нед Сеп 30, 2012 9:09 pm

Много зависи от типа дизел. А при 130-140 всички малолитражки си харчат. Моят опит е скромен, но най-нисък разход (от бензиновите коли, които съм карал) ми даваше една Lancia Dedra 1.6 моноинжекция на газ - около 9, зимно време качваше на 10-11 в градски условия и около 6-7 извънградско с 90-100. Но си идеше и с проблемите на газовиата уредба - зимно време изпарителя отказваше, трябваше да вдигне температура, за да работи нормално на газ, в студ запалиш ли на газ, дави се и т.н. С инжекционите може да не е така. Реното, което карах до скоро (1.4 16V) в града си смучеше около 10, зимата стигаше и до 12. За сравнение, Пежото (2.0 HDi - демек турбиниран дизел със стандартно налягане на турбината) в града ядеше около 6.0-6.5, по-малко се влия от студ; извънградско смъквах до 4.5-5. Карал съм атмосферен дизел Форд Фиеста 1.8 - 5 в града, 3.5-4 извънградско. Помня, че с нея съм изминавал Пловдив - Велинград в двете посоки за 7 лева. Дизела пък и на студ и на пек пали, не се дави, кара се на ниски обороти. Карал съм и Тойота Авенсис 2 2.0 D4D - 6.5-7 градско, 6 извънградско. Но тя пък си тежи бая - над 1.5тона. :D До голяма степен зависи и начина на каране. Колкото по-малко газ, колкото плавна манипулация с предавките, спирачките, съединител - газ и т.н. - толкова по-малък разход.
Както каза did, бутилките втора употреба си крият рисковете. Аз също не съм голям фен на тия хибридни истории. Проблеми колкото щеш с тях. Верно, най-ниски са сметките за гориво с тях, но парите които вървят за настройки, ремонти, подмяна на филтри, маркучи, изпарители и т.н. и те са си сума.
От гледна точка на дизелите - поддръжката на турбинираните двигатели също не е евтина, за сметка на това, обаче, сравнително редки са ремонтите по тях. Естествено ако не си късметлия и не попаднеш на кола с проблеми по турбината - изядеи иглени лагери, криви оси, изпущане на масло и т.н. Италианските дизели са капризни, аз не ги харесвам. Френските са здрави, надеждни, но те пък изискват каране с хубав дизел - на какъвто в България е рядкост да попаднеш. Немските пък са здрави и издържливи. Японските също. А за сравнението между бензинов и дизелов двигател - кой бил по-здрав и надежден - верно, дизеловите двигатели имат голям въртящ момент, правят се да са по-здрави, но с оглед на тия характеристики. За сметка на тва са тежки и тромави. За сметка на тва, бензиновите са по-динамични и леки. Всеки двигател, обаче, се прави с ресурс за над 500к километра. Тъй че за двигател на 200-300к реални... не виждам да има проблем.
Ако не държиш на мощност, скорост от 100-110 извънградско и мудност по сфетофарите не са проблем - вземи си атмосферен дизел. Те не са и толкова капризни откъм гориво. Но имай предвид, че тва са си стари коли, може да береш ядове с други неща като окачване, уплътнения и семеригни и т.н.
Аватар
Nymphetamine

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла