uBaH написа:Ники, няма ли училище за теб, ами си се разписал тука
LikeAstar написа:Размер : 14,5
Тегло : около 10 кг
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:Имам желание да изкарам нещо от пръстите си, та мисля да започна да се занимавам с дърворезба...
boriss13 написа:Ако имаш нужда от нещо свиркай!
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:boriss13 написа:Ако имаш нужда от нещо свиркай!
Здрасти! Да не би да ти е хоби или нещо повече?Ако е така може би наистина ще можеш да ми помогнеш с някои начални съвети, главно за оборудването
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
boriss13 написа:Това съм завършил, за съжаление в момента се занимавам с друго, това остана като хоби.
5roff написа:Благодаря ти Борис! Ще се възползвам от съветите ти и за напред!
exiteyes написа:Пък на кафе ако ида ми е скучно, защото все се обсъждат теми от типа (тоя кво облича, ония кво прай, третия онакова..)
boriss13 написа:Ю ар уелкъм!!!
Vi70m1r написа:Хора как се казваше магазина за байкове на бул. "Г.М.Димитров" нз на коя ул. се пада или нещо такова не съм добре запознат със София :Д
5roff написа:boriss13 написа:Ю ар уелкъм!!!
Я кажи от къде да си намеря дървен материал, различен от чам, ела?
boriss13 написа:...
natalito написа:Vi70m1r написа:Хора как се казваше магазина за байкове на бул. "Г.М.Димитров" нз на коя ул. се пада или нещо такова не съм добре запознат със София :Д
Velocity http://velocity.bg/index.php?route=common/home трябва да е, ама не знам дали е единственият на тази улица
prokalnatiq написа:Идея за НОВА кола до 45к, среден клас, която да не създава много проблеми (знам че новите с тази всичка електроника няма как да не създават), както и да е икономична (6 извън 8 градско- макс).
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта