ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
5roff написа:Ами аз постоянно съм на път, та в момента не съм в София. По-скоро Стара Загора, но разбира се и София е алтернатива
kriisoo написа:Някой някаква представа за еротична агенция, която да предлага стриптийз? От една седмица търся, защото ще се събираме на един голям рожден ден и да му подарим на пича един стриптийз. Търсих, търсих по едно време започнах да си мисля ,че е забранено да се предлага това (да се приема от законодателството като проституция), но попаднах на много резултати за МЪЖКИ стриптийз. => Трябва да се предлагат и такива услуги от жени, но не намирам.
![]()
boriss13 написа:Какво разбираш под "нормална връзка"?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
xcrider написа: Тук във форума, включително и в статията от Admin, на всички тези места се дрънкат пълни глупости, че педала се дърпал
Ozzie написа:btw, никой не забелязва, че все пак успяхме да поправим заглавието на темата
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:http://www.youtube.com/watch?v=qi097dY8fa8&feature=relmfu - Тия са маджари, копелета! АДСКИТЕ ИЗРОДИ !!!
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта