съжелявам че сега пиша но сега се сетих

ТА кой е ттой да си признае
dEcLiNe™ написа:В събота в квартал Банишора в София на ул. Козлодуй мернах една червена Ляда Самара с лепенка "Другото ми превозно средство е колело" или нещо от сорта.Та някой да кара такава?
edinmilion написа:dEcLiNe™ написа:В събота в квартал Банишора в София на ул. Козлодуй мернах една червена Ляда Самара с лепенка "Другото ми превозно средство е колело" или нещо от сорта.Та някой да кара такава?
това е jdи аз питах преди месец същото 2-3 страници по назад....преглеждайте темата преди да пишете........ хахаха майтап истествину : )
Quiz написа:Имам едни съмнения, че снощи (17.02) видях contty да практикува биропиене в едно заведение на Любен Каравелов. Дали съм добър физиономист?
contty написа:Да се беше обадилА.
тучо чучо написа:Абееее,..... тоя някой познава ли го?.
.
.
Забелязан е на заслон "Самара" (Седлото) под Черни връх.
Quiz написа:А иначе седях и на бара, докато ти проверяваха личната карта дали имаш 18.
r4p1s7 написа:Преди два месеца някъде,на кръстовището на канала,при строителния,голям,червен скот,голяма,черна вилка,адската мацка,караше го сеедно си е нейн.
тучо чучо написа:Абееее,..... тоя някой познава ли го?![]()
http://img408.imageshack.us/img408/2549 ... tbcopy.jpg
Забелязан е на заслон "Самара" (Седлото) под Черни връх.
DarKFate написа:r4p1s7 написа:Преди два месеца някъде,на кръстовището на канала,при строителния,голям,червен скот,голяма,черна вилка,адската мацка,караше го сеедно си е нейн.
Нейн е. Преди 2 седмици мина покрай даскалото ми (НФСГ) същата...
EmZo написа:Малееее врачанскио музикален елит!!!![]()
Пешо погледа, или италиaнското му име: Peci Bassa!
Тоо младеж, ако се е прибрал от Италия и не се е обадил, ше му зАпрем пиеньето и ше му острижем брадата!
От пресцентара на врачанския велоспиеден клуб има налична информация за последните му изяви в родината:
http://vbox7.com/play:be92131d
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
axelmax написа:sherpite-няма ли да споделиш,кой видя днес
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта