Влюбен съм...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Влюбен съм...

Мнениеот rarekin » Нед Апр 21, 2013 1:33 pm

GoingDownTheHill написа:Аххххх, и при мен се почна :love: :bouncy:

You are GoingDownTheHill

:D
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Рейтинг: 2000

Мнениеот synsens » Пет Апр 26, 2013 1:30 pm

пък мен напоследък влюбването ме кара да се чувствам като хамелеон на карирана покривка, поръсена с разноцветни конфети и накапана с боя за яйца - messy.. и точно тогава перфектната калибрация идва от байка - не спираш да караш, докато не се избистри междуполовото положение :^:
както каза един колега - не е хубаво пеперудите в стомаха и бръмбарите в главата да не се погаждат :D но и така се живее.
σύν
Аватар
synsens

Рейтинг: 1236

Мнениеот prokalnatiq » Пет Апр 26, 2013 1:39 pm

Пфф, днес на кафе в тях, тя по тениска и клинче, без грим! :hearts:
Да ама се опъва ма*ка му! :(!:
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот msniki » Пет Май 17, 2013 10:29 pm

prokalnatiq написа:Пфф, днес на кафе в тях, тя по тениска и клинче, без грим! :hearts:
Да ама се опъва ма*ка му! :(!:

хаха :Д Няма да е задълго :д
Он:
Винаги съм влюбен в една и кофти работа.
Но пък през това време има други... Хихи.
:evil:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот prokalnatiq » Съб Май 18, 2013 12:00 am

Ми да ама явно не... на ден сигурно 5-6 часа и нагоре си пиша с нея, тя ми споделя много лични работи, аз и споделям. Намеквам й, ама тя нищо. Като се видим нищо особено.

Ето ви снимка: на мен и нея https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 4384_n.jpg :D
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот moonlight » Съб Май 18, 2013 12:15 am

позволявам си да дам нещо като съвет, или по-скоро алтернативна гледна точка:

внимавай със "споделянето на лични работи" - има голям шанс да те запокити дълбоко във френд зоната, а от там излизането е безмерно трудно :) /което може и вече да се е случило, след като ти се презентира по небрежно домашно екипче/
ние много обичаме да си намираме "слушатели"...
по-добре правете разни неща заедно, вместо само да си говорите
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот prokalnatiq » Съб Май 18, 2013 12:21 am

Ми правим, разходки до други градове, магазини (молове), кино, картинг, даже и на спа съм я водил. :confused:

П.П. Колко бенз съм изгoрил за нея...
П.П.2 Имам чувството че нарочно ме държи близо, но нищо повече, нз защо, може би е както казваш
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот PtD » Съб Май 18, 2013 7:17 am

prokalnatiq написа:П.П.2 Имам чувството че нарочно ме държи близо, но нищо повече

Добро чувство имаш. :D :agree:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот PRobably » Съб Май 18, 2013 9:19 am

Сори,брат...Ясен е твоя случай,да не дава господ. :rofl:
Изображение
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот boriss13 » Съб Май 18, 2013 9:25 am

True, true... :V:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот taurus13 » Съб Май 18, 2013 10:42 am

Гадните тинейджърски години, когато жените само се офлянкват, мислят, подбират, търсят идеалния, внимават да не сгрешат и в крайна сметка сгрешават с най-неподходящия. :evil:
Обаче пич, не се отчайвай - нещата се променят. Въпреки, че на мъжете най-много им се прави секс между 20 и 30 години, статистиката показа, че най-много правят между 30 и 45.
Та таковата....кво щях да кажа - а, не се коси, тази не е единствената и последна в живота, макар че в момента сигурно точно така ти изглежда.
Все пак, права е как ти Лунна светлина, че не помага много споделянето, хубаво е да се държи малко дистанция. Па най-добре ако предизвикаш малко ревност, като се окажеш леко привлечен от некоя друга девойка(само внимавай да не изглежда преднамерено тенденциозно). Ако има нещо, което жените не понасят, то това е конкуренция. :evil: За да я елиминират са готови на всичко.
Има голяма вероятност ако изиграеш добре ситуацията, да се окажеш брутално издърпан от лапите на конкурентката и безскрупулно прелъстен.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Ozzie » Съб Май 18, 2013 10:51 am

taurus13 написа:Гадните тинейджърски години, когато жените само се офлянкват, мислят, подбират, търсят идеалния, внимават да не сгрешат и в крайна сметка сгрешават с най-неподходящия. :evil:

И накрая се оказват на 35 г. стари моми, към които някой рядко проявява интерес, освен за бройкането, което ги озлобява още повече към мъжете.... Абе сложна работа. :D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот boriss13 » Съб Май 18, 2013 10:53 am

taurus13 написа:Па най-добре ако предизвикаш малко ревност, като се окажеш леко привлечен от некоя друга девойка(само внимавай да не изглежда преднамерено тенденциозно). Ако има нещо, което жените не понасят, то това е конкуренция. :evil: За да я елиминират са готови на всичко.
Има голяма вероятност ако изиграеш добре ситуацията, да се окажеш брутално издърпан от лапите на конкурентката и безскрупулно прелъстен.

:D Тва го има само по филмите... :evil:
ПП Да поясня-една жена (според мен де, никой не може да знае със сигурност :) ) още в самото начало е на ясно за какво ще те "ползва", и това мнооооого трудно може да се промени.Жените за които говори Милко са съвсем друга бира, с друг подход, не очаквай от тях романтика и споделяне на съкровени тайни. :D
Ама пак казвам, това е мойта гледна точка, базирана на скромният ми житейски опит. :)
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот taurus13 » Съб Май 18, 2013 11:03 am

Ама виж сега, ревност не може да се предизвика там където няма никакво отношение. Първо трябва да има изградена зависимост някаква емоционална. Целта е тук да се трансформира един вид отношение в друг, а не да се предизвика появата на такова, щото то на една жена ако не и пука за теб, нищо не можеш направи, освен да изкараш големите пари и да се надяваш, че е достатъчно меркантилна. :D Само че горките тия мъже, дето жените спят с тях заради пари. Тва не си ли усетил кво е страст у една жена, все едно не си правил секс.
Разбира се, ако всичко ставаше със следване на съвети, живота и любовта щаха да са лесна работа :lol:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот boriss13 » Съб Май 18, 2013 11:16 am

taurus13 написа:...ревност не може да се предизвика там където няма никакво отношение...

Границата между ревност и спортна злоба е много тънка и незабележима... :evil:
Аватар
boriss13

Мнениеот PtD » Съб Май 18, 2013 5:50 pm

Aбе, факт е, че ако в неговия случай изобщо може нещо да проработи, то ще е хладното дистанциране. :smokin:
Аватар
PtD

Мнениеот xcII » Съб Май 18, 2013 7:17 pm

Ozzie написа:
И накрая се оказват на 35 г. стари моми, към които някой рядко проявява интерес, освен за бройкането, което ги озлобява още повече към мъжете.... Абе сложна работа. :D

Ах, стари моми на 35 какви имаа.. че и към 40, ептемюн остарели.. и нема никъв срам в тех и благоприличие.. па и не ти споделят излишно..;)
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот msniki » Нед Май 19, 2013 1:13 am

PRobably написа:Сори,брат...Ясен е твоя случай,да не дава господ. :rofl:

Май не сте чували за Friends with benefits :D
Подобна ситуация като колегата със изкючение, че матерялно не съм похабил нищо . :Д
Много ми допада така, малко хора знаят какво става, отсрани друго изглежда(все едно имаме връзка).
Всичко е 6 и много си я обичам, но сме само приятели . То и повече не искам, може би повече някой светъл ден като не съм влюбен в друга .
;)
Аватар
msniki

Мнениеот PtD » Нед Май 19, 2013 1:54 pm

Да, ама в неговия случай не се задават benefits на хоризонта... :dontknow:
Аватар
PtD

Мнениеот msniki » Нед Май 19, 2013 5:12 pm

PtD написа:Да, ама в неговия случай не се задават benefits на хоризонта... :dontknow:

Той си знае. Може и да има след време . :peace:
Аватар
msniki

Мнениеот rodopi_biker » Нед Май 19, 2013 7:25 pm

Като стана въпрос за тийнейджърки, винаги ми е било интересно защо толкова харесват момчета с мотори? Гледам ги от началото на мото сезона се въртят някви 20 годишни "пичове" около бившото ми даскало с пистарки по около 1000cc и всички момичета се въртят около тях, да ги возят, да се снимат с мотора и с тях и т.н. Само като запалят двигателя и всички се събират, а те са някакви хърбави, едвам взели книжки, още не знаят за какво служи мотора. Защо примерно като мине някой с MTB не му обръщат внимание, като реално ние планинските колоездачи (особенно тези които въртим и нагоре :D ) сме с доста по-добре развити мускули и обща физическа форма. :dontknow:
Аватар
rodopi_biker

Рейтинг: 1220

Мнениеот taurus13 » Нед Май 19, 2013 10:46 pm

:evil: Хаха, кой ти гледа МТБ - това в очите на хората, еле на тинейджърките е така " Няма пари за мотор, затова кара колео". Ключовата част е "няма пари". Освен това къде ще я возиш на това колело? Матора си е актракция, на кола всеки се е возил.....е пак зависи каква - паркирай едно бентли до маторите па глей къде са тинейджърките. :lol:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот msniki » Нед Май 19, 2013 11:29 pm

taurus13 написа::evil: Хаха, кой ти гледа МТБ - това в очите на хората, еле на тинейджърките е така " Няма пари за мотор, затова кара колео". Ключовата част е "няма пари". Освен това къде ще я возиш на това колело? Матора си е актракция, на кола всеки се е возил.....е пак зависи каква - паркирай едно бентли до маторите па глей къде са тинейджърките. :lol:

Ми тей си е.
Купувам си мотор :Д Физика имам чат-пат само мотор ми трябва и всички непълнолетни момиченца ще са мой. :D :agree:
Аватар
msniki

Мнениеот rodopi_biker » Пон Май 20, 2013 12:08 am

taurus13 написа::evil: Хаха, кой ти гледа МТБ - това в очите на хората, еле на тинейджърките е така " Няма пари за мотор, затова кара колео". Ключовата част е "няма пари". Освен това къде ще я возиш на това колело? Матора си е актракция, на кола всеки се е возил.....е пак зависи каква - паркирай едно бентли до маторите па глей къде са тинейджърките. :lol:

Туу .. А аз си мислех, че мацките се кефят повече на мускули от колкото на една купчина желязо на две гуми :D :D
А за парите понякога това е голяма заблуда, защото една вилка BoXXer RC 2013 струва колкото един мотор втора ръка.
Аватар
rodopi_biker

Рейтинг: 1220

Мнениеот msniki » Пон Май 20, 2013 8:55 am

rodopi_biker написа:

Туу .. А аз си мислех, че мацките се кефят повече на мускули от колкото на една купчина желязо на две гуми :D :D
А за парите понякога това е голяма заблуда, защото една вилка BoXXer RC 2013 струва колкото един мотор втора ръка.

То хубу ама който не разбира от колело... В неговите очи мотора винаги ще е по скъп.
Сорри за :offtopic:
Аватар
msniki

Мнениеот TheAnimal » Пон Май 20, 2013 10:58 am

Любимото ми, мъже си говорят за жени. :popcorn:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Ozzie » Пон Май 20, 2013 11:01 am

xcII написа:
Ozzie написа:

Ах, стари моми на 35 какви имаа.. че и към 40, ептемюн остарели.. и нема никъв срам в тех и благоприличие.. па и не ти споделят излишно..;)

Тези дето ги споменаваш са друга бира, нямащи нищо общо с онези които на тези години са тръгнали за първи път да се омъжват, да имат деца и т.н.
Проблемът им е, че повечето мъже на подходящата за тях възраст са или вече женени или минали по пътя и нямащи желание да повторят отново. Пък другите са ергени, дето не изгарят от желание да се разделят със свободата си... и таргета на въпросните каки се свива драстично.... ииииии... и много философстваме в тема в "бла- бла", освен това е и offtopic. :thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот An Alien Hoopajupe » Пон Май 20, 2013 11:44 am

taurus13 написа:Влюбен съм в новата сервитьорка в Рагнарок - тази русичката с малкото дупе.
Аз още не съм я виждал де, но вече така ми я описаха, че се влюбих безнадеждно.

Като стана дума , сервитьорките в РокнРолла са (С) ейййй такива :P
Изображение
Аватар
An Alien Hoopajupe

Рейтинг: 1263

Мнениеот Antares » Пон Май 20, 2013 2:39 pm

Я, кой се появи :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот PtD » Пон Май 20, 2013 4:58 pm

rodopi_biker написа:Като стана въпрос за тийнейджърки, винаги ми е било интересно защо толкова харесват момчета с мотори?

Ооо, в грешка си. Не само тийнейджърките - във всички възрасти жените харесват момчета с мотори. :clap: Само като врътнеш ръчката на газта и кажи-речи се подмокрят. А защо... ми женска работа. :)
Аватар
PtD

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла