GoingDownTheHill написа:Аххххх, и при мен се почна![]()
You are GoingDownTheHill

GoingDownTheHill написа:Аххххх, и при мен се почна![]()
prokalnatiq написа:Пфф, днес на кафе в тях, тя по тениска и клинче, без грим!![]()
Да ама се опъва ма*ка му!
prokalnatiq написа:П.П.2 Имам чувството че нарочно ме държи близо, но нищо повече
taurus13 написа:Гадните тинейджърски години, когато жените само се офлянкват, мислят, подбират, търсят идеалния, внимават да не сгрешат и в крайна сметка сгрешават с най-неподходящия.
taurus13 написа:Па най-добре ако предизвикаш малко ревност, като се окажеш леко привлечен от некоя друга девойка(само внимавай да не изглежда преднамерено тенденциозно). Ако има нещо, което жените не понасят, то това е конкуренция.За да я елиминират са готови на всичко.
Има голяма вероятност ако изиграеш добре ситуацията, да се окажеш брутално издърпан от лапите на конкурентката и безскрупулно прелъстен.
taurus13 написа:...ревност не може да се предизвика там където няма никакво отношение...
Ozzie написа:
И накрая се оказват на 35 г. стари моми, към които някой рядко проявява интерес, освен за бройкането, което ги озлобява още повече към мъжете.... Абе сложна работа.
PRobably написа:Сори,брат...Ясен е твоя случай,да не дава господ.![]()
PtD написа:Да, ама в неговия случай не се задават benefits на хоризонта...
taurus13 написа::evil: Хаха, кой ти гледа МТБ - това в очите на хората, еле на тинейджърките е така " Няма пари за мотор, затова кара колео". Ключовата част е "няма пари". Освен това къде ще я возиш на това колело? Матора си е актракция, на кола всеки се е возил.....е пак зависи каква - паркирай едно бентли до маторите па глей къде са тинейджърките.
taurus13 написа::evil: Хаха, кой ти гледа МТБ - това в очите на хората, еле на тинейджърките е така " Няма пари за мотор, затова кара колео". Ключовата част е "няма пари". Освен това къде ще я возиш на това колело? Матора си е актракция, на кола всеки се е возил.....е пак зависи каква - паркирай едно бентли до маторите па глей къде са тинейджърките.
rodopi_biker написа:taurus13 написа::evil: Хаха, кой ти гледа МТБ - това в очите на хората, еле на тинейджърките е така " Няма пари за мотор, затова кара колео". Ключовата част е "няма пари". Освен това къде ще я возиш на това колело? Матора си е актракция, на кола всеки се е возил.....е пак зависи каква - паркирай едно бентли до маторите па глей къде са тинейджърките.
Туу .. А аз си мислех, че мацките се кефят повече на мускули от колкото на една купчина желязо на две гуми![]()
![]()
А за парите понякога това е голяма заблуда, защото една вилка BoXXer RC 2013 струва колкото един мотор втора ръка.
xcII написа:Ozzie написа:
И накрая се оказват на 35 г. стари моми, към които някой рядко проявява интерес, освен за бройкането, което ги озлобява още повече към мъжете.... Абе сложна работа.
Ах, стари моми на 35 какви имаа.. че и към 40, ептемюн остарели.. и нема никъв срам в тех и благоприличие.. па и не ти споделят излишно..
taurus13 написа:Влюбен съм в новата сервитьорка в Рагнарок - тази русичката с малкото дупе.
Аз още не съм я виждал де, но вече така ми я описаха, че се влюбих безнадеждно.
rodopi_biker написа:Като стана въпрос за тийнейджърки, винаги ми е било интересно защо толкова харесват момчета с мотори?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта