TheAnimal написа:Имам, как те е отучила да не пикаеш навсякъде из апартамента ?
Защо си мислиш, че ме е отучила?
TheAnimal написа:Имам, как те е отучила да не пикаеш навсякъде из апартамента ?
Antares написа:TheAnimal написа:Имам, как те е отучила да не пикаеш навсякъде из апартамента ?
Защо си мислиш, че ме е отучила?
D-RIDER написа:Как да разбера,че колената ми са прецакани![]()
![]()
hitar_potter написа:Къде отиде жажната тема за плусоже? Аре некой да ми закръгли рейтинга. Плиииииз?
DTD написа:hitar_potter написа:Къде отиде жажната тема за плусоже? Аре некой да ми закръгли рейтинга. Плиииииз?
Към 1900 ли![]()
![]()
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
dEcLiNe написа:D-RIDER написа:Как да разбера,че колената ми са прецакани![]()
![]()
Като не можеш да акаш от болка!(в колената)
barabum написа:Някой карал ли е РАМ във веломания? и как са се отнесли с колелото му?
barabum написа:Някой карал ли е РАМ във веломания? и как са се отнесли с колелото му?
Опитвал съм, но ме изгони горилоподобното нещо на хигиената. Казаха, че магазините били прекалено тесни, да си карам колелото вътре и да го паркирам отвън.barabum написа:Някой карал ли е РАМ във веломания? и как са се отнесли с колелото му?
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
did написа:Отговорът е, че най-вероятно не става дума за PVC (поливинилхлорид), а за полиетилен висока плътност (PEHD)
dEcLiNe написа:Хора колко струва една лопата..от тея дето се продават по пазара?![]()
![]()
DTD написа:А и още нещо, в никакъв случай не си купувай лопата от метро, от супер, хипер и какъвто и да е маркет, лопати не си купувайте!
PRobably написа:Защо няма спирачка Сейнт м800 в СРС, да не би да са свършили тамън се гласех да си купя...![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта