boriss13 написа:Нещо като философсконамсикъфси опит за трагикомично представяне на незнамсиквоси... Мое мнение!

Виждам, вникнал сте в основната идея, която е окабеляване на Марс и оборудването му с плоски бойлери!

boriss13 написа:Нещо като философсконамсикъфси опит за трагикомично представяне на незнамсиквоси... Мое мнение!
boriss13 написа:Ozzie написа:щото се пързалях когато не трябва, където не трябва, с каквото не трябва
hint чл.55, ал.2 КСО
Бързо оздравяване.![]()
exiteyes написа:Да започне, ама и ако спре да вали по цял може и още от утре.. да газим калта.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
boriss13 написа:exiteyes написа:Да започне, ама и ако спре да вали по цял може и още от утре.. да газим калта.
А ако почне да вали по половин???
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
ringo написа:Ехххх ,каъв кеф ти доставят високите скорости.
От 140км нагоре е някво никво не ,мине ли 175км настава едно зловещо спокойствие под звука от радиото ,от което пищи Камелия целувай ме и разгонена мацка на седалката до теб.
От 140км нагоре е някво никво не ,мине ли 175км настава едно зловещо спокойствие под звука от радиото ,от което пищи Камелия целувай ме и разгонена мацка на седалката до теб.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:@ringo - бих те изхвърлил от някоя пропаст без никакви угризения
control написа:Какво всички ви е обхванал тоя азис?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pSIwNK76kaQ
Един милион и двеста хиляди слушания за 11дни!
От целия клип само резачката ми харесва-mcculloch![]()
bio написа:едно много полезно видео за сервизиране на 20mm предна главина.
Ozzie написа:Заглавие: Полезна документация и снимки на компонентиbio написа:едно много полезно видео за сервизиране на 20mm предна главина.
е тоя с чука е като Уди Кълвача
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта