Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
яко,яко:hbang2:
...т'ва [u]ако се кара назад[/u] как ще реже феродо...
[/quote]
накладките "пропадат" пред острата част и се режат... пробвал съм го с "къстъм" ротор.Но става въпрос за каране назад,все пак:8D: триалите може би го правят:boggled:
яко,яко:hbang2:
...т'ва [u]ако се кара назад[/u] как ще реже феродо...
[/quote]
накладките "пропадат" пред острата част и се режат... пробвал съм го с "къстъм" ротор.Но става въпрос за каране назад,все пак:8D: триалите може би го правят:boggled:
[/quote]
Не знам защо не разбра след като Любо ти го намекна, [b]но[/b] "острата" част на [b]този[/b] ротор преминава между накладките не при движение назад, а при движение [b]напред![/b]
И спокойно - няма да се "реже" феродото..
[quote="marshall__"]
...[b]но[/b] "острата" част на [b]този[/b] ротор преминава между накладките не при движение назад, а при движение [b]напред![/b]...
[/quote]
хм прочетох го и първия път... :bigeyes2: къде пък го видяхте тва??! Напред няма остри ръбове,съвсем назад си сочат!
п.с. това че пиша много не означава че не чета ВСИЧКО.
[quote="marshall__"]
...[b]но[/b] "острата" част на [b]този[/b] ротор преминава между накладките не при движение назад, а при движение [b]напред![/b]...
[/quote]
хм прочетох го и първия път... :bigeyes2: къде пък го видяхте тва??! Напред няма остри ръбове,съвсем назад си сочат!
п.с. това че пиша много не означава че не чета ВСИЧКО.
[/quote]
Ти кат си монтираш даден ротор на главината...как разбираш дали е правилно сложен? Какво ти показва как да го сложиш?
интересен въпрос.
Винаги съм гледал шарките на ротора(ако има такива) и на радиатора/спиците му да сочат така,че да изхвърлят навън кал/горещ въздух а не да го забират към главината.Не знам дали това е правилен подход:boggled:
интересен въпрос.
Винаги съм гледал шарките на ротора(ако има такива) и на радиатора/спиците му да сочат така,че да изхвърлят навън кал/горещ въздух а не да го забират към главината.Не знам дали това е правилен подход:boggled:
[/quote]
Аха...ми ако гледаш/четеш повече ще разбереш кой е най-лесният/правилният начин за определяне на посоката...
колко конструктивен пост!
щом го знаеш толкоз ли е трудно да го напишеш?:eek3:
п.с. то на купешките ротори си пише,де,поне на новите.
@bluskanie ако сам си "конструирам" ротор,къде да прочета за него как се монтира?:rofl:
колко конструктивен пост!
щом го знаеш толкоз ли е трудно да го напишеш?:eek3:
п.с. то на купешките ротори си пише,де,поне на новите.
@bluskanie ако сам си "конструирам" ротор,къде да прочета за него как се монтира?:rofl:
[/quote]
Не бе, само доказвам, че ти не знаеш... Или знаеш, ама не можеш да свържеш...знам ли? Както сам каза на "купешките" си пише. По-скоро има една стрелка която указва, на къде да се върти ротора. Знаейки този факт и гледайки снимката по-горе...не е редно постваш по този просташки начин нали?;)
@bluskanie ок,ще се опитам да си взема бележка
@xaxaxa ще ми кажеш ли бате кога съм продавал ротор?! аз обикновено купувам такива, доста често и по МНОГО:crazy2:
edit:@bikerider - чак сега ти видях поста... толкова е [u][size=67]малък[/size][/u] a аз ако стана художник първата работа ще ми е да ти нарисувам на теб 2-3 ротора с твоя лик,че да може да си още по-голяма работа:banana:
аз за тоя "gothic" не знам мяза ми на онзи на хахаха
,ама акселмакс сигурно знаеш че говориш за спирачка-класика,Хоуп са едни от най-добрите от доста време.(също са и доста скъпички)
а на тоя първия дето си го постнал,радиатора не ви ли прилича много на стария хейски?