Игра на фунийки.

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Игра на фунийки.

Мнениеот shake » Съб Юли 07, 2012 6:50 pm

Здравейте на всички потребители на мтб та нека да ви питам пазите ли си още старите пушки от играта на фунийки и ако да дайте малко снимки ако някои незнаят какво е игра на фунийки нека потърсят в гоогле. :D
Аватар
shake

Рейтинг: 1166

Re: Игра на фунийки.

Мнениеот Insight » Съб Юли 07, 2012 10:16 pm

shake написа:Здравейте на всички потребители на мтб та нека да ви питам пазите ли си още старите пушки от играта на фунийки и ако да дайте малко снимки ако някои незнаят какво е игра на фунийки нека потърсят в гоогле. :D

аззасъжалениенесипазяпушкатаобачесудоволствиебихяигралотновотазиигра :D
To call each thing
by its right name..
Аватар
Insight

Рейтинг: 1737

Re: Игра на фунийки.

Мнениеот Slade » Сря Юли 11, 2012 12:19 pm

напълно съм съгласен с колегата Insight че липсата на пунктуация прави мненията трудни за четене аз навремето си правех фунийките с лак за нокти или тиксо и много болеше като уцелех някой понякога дори ги целех от прозореца между етажите за да не разберат къде живея щото после идваха у нас и ставаше лошо нашите почваха да ми се карат и да ме наказват много неприятно иначе играта беше много забавна пазете очите че се вадят лесно
Изображение
Аватар
Slade

Рейтинг: 1348

Назад към Бла - Бла