[quote="Shady™"]
@did Хъм аз буламачи правя рядко.. но се старая да са качествени така да се каже
[/quote]
Абе и аз се старая, ама то е като някой да те попита "ко да сложа на тоя зуум та да става"... Ми като самия Зуум е гаден на вкус... От доста време се опитвам да намеря продукти и подправки, които да ми пасват, но в Германия или не знаят кое е вкусно, или по-важна е цената (себестойността), или аз не зная къде да ги търся, или това, което намирам, е добро само на външен вид, или пък е добро само като опаковка, или аз съм с ебасипретенциите... Зеленчук с нормален вкус не съм опитвал от 45 дни, само едно зеле, щото го продаваха турци в арабския квартал. Тъпа работа... За подправките да не говорим, като се има предвид, че съм свикнал сам да си ги събирам в планината и сега всичко ми се струва с вкус на трева. Иначе бирата, бялото вино, мръвките, сирена немам претенции. днеска наобиколих и едни замъчета в една планина наблизо, та и то липса на планини немам претенции. Ама за това, че никъде не продават бял риган, а манатарките са по 4 Евро 100-те грама и не приличат на нищо...

Лошото е, че почнах да свиквам...
Q. b. f. f. f. s.